- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #20.801
bilmiyorum canım ama kardeşim aradı şimdi ona sormak için aramıstım 650 tl dedi.. istanbulda benim eve gelecekmiş direk sanırım zaten mağazanın satın aldığı yer istanbuldaymış..
ya bu arada ben bi tane daha begenmiştim ebebek te eger annem bunu almasaydı eger onu alacaktım ben oda cok şirindi..
ben koca park yatağı 250ye aldım çok pahalıymış
Deminden beri hnk in eklediği resmi arıyorum. Nihayet buldum.
Çok beğendim hnk güle güle kullanın
gerçekten çok şirin ama çook pahalı.içinde birkaç ay yatacak.bilmiyorum canım ama kardeşim aradı şimdi ona sormak için aramıstım 650 tl dedi.. istanbulda benim eve gelecekmiş direk sanırım zaten mağazanın satın aldığı yer istanbuldaymış..
ya bu arada ben bi tane daha begenmiştim ebebek te eger annem bunu almasaydı eger onu alacaktım ben oda cok şirindi..
:) bende aynı tepkiyi verdim... biz koskoca oda takımını 2100 tlye alıcaz. büyüyen bebek yatak 4 kapılı gardrop şifonyer birde raflı dolap.. güzel cidden ama pahalı bencede.
geçmiş olsun canım
bende dişlerimi fırçalamaya başlayınca hepsi birden kanıyor napmam lazım acaba
bu arada bulantılar geçti değil mi benim bazen ara sıra geliyor tabii eskisi gibi değil çok şükür ama sabahları hala çıkarıyorum senin nasıl?
sağol canım... Dişlerinin kanaması coraspin içiyorsan eğer ondan dolayı olabilir... Bir ara bende de vardı korktum hatta geçti ama şimdi... Bulantılarım geçti evet ama bazen sabahları hala ara sıra oluyor... Uyanır uyanmaz yataktan kalkmazsam bişey yok... Ama erken kalkıpta hızlı hareket edersem bulanıyor..ama her sabah değil...
yok ya coraspin içmiyorum ama çok kötü oluyor kan içinde kalıyor. Yani şu bulantıların geçmesine en çok seviniyorum çok şükür çok kötüydü.
sağol canım deniycem bakalımonun tek çaresi var canım.. Fırçaladıktan sonra bir çaybardağı suya bir çay kaşığı tuz koy.. Su ılık olsun ama .. Onunla gargara yap.. çok faydasını göreceksin.. Yapabilirsen günde 2-3 kere yap... Kesilecektir bir süre sonra..
Toplam 20 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 4 ziyaretçi)
ellot,kemay+,KATARA_ANG,angel74,mesa,KMKM,Suzi77,Sarissa,jasenglish,mefunihi,hnk,ayca22,mavili34,Bammbik,ALS17,
var mı arttıran?sayımız gittikçe yükseliyor.
angel sen hangi hastaneye gidiyosun bu arada k.çekmecede oturuyormuşsun
gerçekten çok şirin ama çook pahalı.içinde birkaç ay yatacak.
ben eskişehirde bi mağzada gördüm oda takımı denizci desenli çok güzeldi 1milyardı hepsi,çok güzeldi,ama bebekkken değil büytüynce almayı düşünüyorum,herkes karyola küçükken tehlikeli diyor ordan 6 aydan sonra sarkmaya başlıyormuş aşağıya,düşme tehlikesi var,park yatak o yüzden çok güvenli.
Kızlar merhaba...yoktum 2 gündür herkes iyidir umarım.Biz kızımla iyiyiz deliriyor benimki valla tekme tekme üstüneAma çok üçkağıtçı babası elini koyup dinlediğinde hiç vurmuyor bende diyorum nazı bana,sana yaranmaya bak ben usluyum demeye çalışıyor babası diye :)) Oyuncu yavrum benim... İsmine SAKİNE koycam ay böyle hareketli olursa doğduğunda da işim var benim, bari isim ağır olsunki oturaklı birşey olsun diii mi ama
medicine hospitale gidiyorum canım.. Sen nereye gidiyorsun... Hastane çok muhtesem değil ama doktorum benim arkadaşımın arkadaşı... Tanıdık yani.. Hemde tüp bebeği yapan doktorumun eşi oluyor aynı zamanda .. Karı koca kadındoğumcular... Doktor nedeni ile orasını tercih ediyorum...
bende medicana beylikdüzü.tüp bebeği de orada yaptırmıştım kontrollerimde orada oluyor ama pahalı bir hastane doğum fiyatları da pahalı
medicene nerede?
bende medicana beylikdüzü.tüp bebeği de orada yaptırmıştım kontrollerimde orada oluyor ama pahalı bir hastane doğum fiyatları da pahalı
medicene nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?