2011 Nisan Anneleri

güzel bir hastane tabii parası da güzel 3.5oo tl sezeryan benim sezeryan olur dedi büyük ihtimalle ben tüp bebk tedavisini orada görmüştüm o yüzden sezeryan olacak herhalde normal doğum yanlışım olmasım 2.700 - 2.900 tl civarı tabii ssk lıya ben hastaneye çok güveniyorum birde çok alıştım mart ayından beri tedavilerim oldu doktorları da iyi de tabi tuzlu bir hastane

kızlar nerde doğum yapacağınıza karar vermişsiniz bile ben hala karar veremedim avcılarda oturuyorum g.o.paşada çalışıyom 2 hastaneye gidiyorum şu anda 32. haftadan sonra doğum iznine çıkıcağım için avcılar hospitalde yaparım galiba fiyatta araştırmadım korkuyorum doğumdan biraz ama normal olsun isterim çünkü yanımda kimse yok kayınvalidem gelir memleketten bir tek oda çok durmaz zaten ayyy stres oldum yine

ewet canım yüksekmiş gerçektende.. pek i bahçelievlerdeki hizmet hastanesini duydun mu hiç orası nasıl.. fiyatlrı uygun diye duymuştum ama..

nasılsınız arkadaşlar benimde diş etlerimde sorun var ağrıyor bulantılar geçti şimdide bu umarım bu da kısa sürer esra park yatağın çok güzel hastane çıkışında lacivert kırmızıydı sanırım uyumlusun yani

şimdiden araştırmakta fayda var canım ona göre kendini ayarlarsın daha iyi olur ben başladım bile araştırmaya tabi 2011 de fiyatlar artmazsa

ewet canım yüksekmiş gerçektende.. pek i bahçelievlerdeki hizmet hastanesini duydun mu hiç orası nasıl.. fiyatlrı uygun diye duymuştum ama..

valla geçenlerde oraya da sordum fiyatları daha uygundu ama ne kadardı unuttum valla bu aralar unutkanlık geldi ama fiyatlarının daha uygun olduğunu hatırlıyorum

valla geçenlerde oraya da sordum fiyatları daha uygundu ama ne kadardı unuttum valla bu aralar unutkanlık geldi ama fiyatlarının daha uygun olduğunu hatırlıyorum

anladım canım benim bi arkadasım bugun orda doğum yaptı yarın gidicem hastaneye bakalım görürüm gitmişken bende.

cnm doktoruna sordunmu..bugün ağrıdan 7 de kalktım mesaj attım doktoruma çektirmek için bile olaz dedi:26: Bi araştırsan cnm..bi sorsan.. Bide kanal tedavisi yaptırcaksın
cnm ben öncelikle doktorum ve hastanemden çokkk memnunum... Hele ilk 3 ay benim için çok önemliydi inanılma güvende hissettirdi beni..hep aradım istediğim saatte...açmamazlık hiç yapmadı...muayene+kontrol 120 tl veriyorum cnm..sgk geçmiyo.. Doğum ücretide 3-4 bi arası...eşim orda yaptırmakta ısrarlı ama bende değiştirmeyi düşündüm bi ara fazla geldi bana...erdemde mesela 1.5-2.5 arası duydum ama...

cnm teşekkür ederim... Benim evim kırmızı-siyah tan ibaret olduğu için park yatak odamla uygun olsun die aldım...ama kırmızıya karşı bi ilgin var sanırım kıyafetlerimde hiç kulanmasamda bu tarz şeylerde tercih ettiğimi gördüm Eşim diyodu erkekğe olurmu die ahaha bebek o dedim..ama birazda mavili bişeyler alim bari..

evet ben de diş etlerimde problem var fırçaladığım zaman kanama yapıyor haftaya kontrole gidince sorayım bakayım ne diycek doktorum

fiyatları çok iyiymiş seninde sezeryan mı olacak?

tartışmasız sezeryan :)) Ben normal doğuma dayanamam... Hoş sezeryanın sancısına nasıl dayanacaksam.. Laporoskopide bile birsürü ağlamıştım sancım var diye.. Daha ameliyathaneden çıkmadan sancım var diye uyandım hayal et artık benim canımın tatlılığını... Yaww bu çocuklar ışınlanarak çıkamazlarmı ortaya :)))

geçen gün 12 yaşındaki yeğenim ne dedi biliyormusunuz çok hoşuma gitti... Teyze sana anne güzelliği geldi dedi.. Ağzım açık kaldı... Bir güzellik gelmiş bana .. Oda anne güzelliğiymiş... Ayy yine burnum sızladı yaa :))) :97:

epidural sezeryan yok mu gittiğin hastanede daha az ağrın olur fiyatları da iyiymiş ya o yüzden söylüyorum

aynen öylee yaptık vallaa
çok güzel ama çok pahalıymış..o fiyata karyola alınır nerdeyse..
hnk şanslısın cnm demkki sana birşey almaya fırsat kalmıyor neyseki beğendiğin şeyler oluyormuş

öyle canım şanslıyım gerçektende ilk ve geç gelen bir bebek diye herkes herkes coşmuş birşeler yapıyorda sonunda bu çocuk şımarırsa nasıl zaptederiz bilmiyorum işimiz iş olacak..

cnm doktoruna sordunmu..bugün ağrıdan 7 de kalktım mesaj attım doktoruma çektirmek için bile olaz dedi:26: Bi araştırsan cnm..bi sorsan.. Bide kanal tedavisi yaptırcaksın

doktorum çekim ve dolgu yaptırabilirsin demişti ... Kanal için özel bişey sormamıştım.. Dişçimde zararı olmaz dedi.. Allaha emanetler artık... Iltihaplansa daha beter.. Direkt bebeğe zarar veriyor dişlerdeki iltihap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…