- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.521
Gunaydin guzel anneler
Umarim herkes iyidir, Ben bugun gune kotu basladim. Bogazlarim agriyo, biraz ates ve halsizlik. Misafirim de gelcek, bakalim dinleniyorum INS toparlarim biran once.
Ben bu hafta oldum tetenoz asisini. 20. Haftadan sonra yapiliyormus Ben 22+3 de oldum. Bence yaptirmak da yarar var!
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/405206-hangi-kiz-ismi.html
Günaydın kızlar ay ben yine anket açtım size zahmet bir oy şeyettirin
Nasılsınız bu arada? Benden iyilik çok şükür karnımız tok keyfimiz yerinde.Hava çok güzel gezmeye çıkcaz biraz...
Bu arada önümüzdeki hafta için seminer çıkmış 5 gün boyunca sabah 8.30 akşam 5 ... Cuma öğrendik, diğer branş arkadaşlarım katılacak... Seminer bize 1 saat uzaklıkta bu arada Muğla yolunu bilenler bilir, sakar geçidi diye bir yer var ki normalde giderken içim dışıma çıkıyor, 5 gün boyunca bu karnım burnumda halimle hiiiççç çekilecek çile değil. Müdürüme dedim ben katılmak istemiyorum sağlık nedeniyle,rapor alsam olur mu diye o da sağolsun ilk defa ikiletmedi sözümü.Alın rapor ilerde tekrarlanırsa katılırsınız dedi. yani kısacası 5 gün keyif yapcam evde. pazartesi rapor alcam bakalım...Allah tarafından işte halbuki nasıl çalışasım vardı anlatamam size
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/405206-hangi-kiz-ismi.html
Günaydın kızlar ay ben yine anket açtım size zahmet bir oy şeyettirin
Nasılsınız bu arada? Benden iyilik çok şükür karnımız tok keyfimiz yerinde.Hava çok güzel gezmeye çıkcaz biraz...
Bu arada önümüzdeki hafta için seminer çıkmış 5 gün boyunca sabah 8.30 akşam 5 ... Cuma öğrendik, diğer branş arkadaşlarım katılacak... Seminer bize 1 saat uzaklıkta bu arada Muğla yolunu bilenler bilir, sakar geçidi diye bir yer var ki normalde giderken içim dışıma çıkıyor, 5 gün boyunca bu karnım burnumda halimle hiiiççç çekilecek çile değil. Müdürüme dedim ben katılmak istemiyorum sağlık nedeniyle,rapor alsam olur mu diye o da sağolsun ilk defa ikiletmedi sözümü.Alın rapor ilerde tekrarlanırsa katılırsınız dedi. yani kısacası 5 gün keyif yapcam evde. pazartesi rapor alcam bakalım...Allah tarafından işte halbuki nasıl çalışasım vardı anlatamam size
Geçmiş olsun canım valla havalar değişiyor devamlı dikkat etmek lazım.Bal-limon-ılık su karışımı iyi gelir tatlım boğazlarına dene istersen.Gunaydin guzel anneler
Umarim herkes iyidir, Ben bugun gune kotu basladim. Bogazlarim agriyo, biraz ates ve halsizlik. Misafirim de gelcek, bakalim dinleniyorum INS toparlarim biran once.
Ben bu hafta oldum tetenoz asisini. 20. Haftadan sonra yapiliyormus Ben 22+3 de oldum. Bence yaptirmak da yarar var!
gecmış olsun yedıklerınden mı oldu acaba drunu ara sor bı bakalım.bende de kabuızlık oluyor
Hepiniz saolun kizlar! Asi belki ates yapabilir demislerdi AMA bu onun etkisi degil. Sanirim usuttum, ates basiyo beni menapozlu teyzeler gibi cam Kapi aciyorum o yuzden usuttum sanirim
Hepiniz saolun kizlar! Asi belki ates yapabilir demislerdi AMA bu onun etkisi degil. Sanirim usuttum, ates basiyo beni menapozlu teyzeler gibi cam Kapi aciyorum o yuzden usuttum sanirim
aynen canım yaaİyi düşünmüşsün canım.
Ben de rapor al diyecektim, gerek kalmadı.
Hiçbir işe yaramaz zaten bu seminerler, sinir oluyorum
hoşbulduk canım nasılsın??? teşekkür ederim oyladığın içinhoşgeldınnn anketını oyladım ben ıdıl ısmını begendım 2. olarakta ecem
herkese günaydın.ben çok sık takip edemiyorum,arada bir girip topluca okuyorum sizde maşallah çok hızlısınız okumakla bitmiyoosize birşey soracağım 2.derece ultrason yaptıranınız var mı?doktorum bebeğin kalbini ayrıntılı inceliyoruz yaptırırsanız çok iyi olur dedi.açıkcası biraz tereddütlüyüm drum hastanenin ortaklarındanmış.. acaba gereksiz bir şeymi?
aynen canım yaa
hoşbulduk canım nasılsın??? teşekkür ederim oyladığın için
.......................rıca ederım canım iyiymdım şimdı eşim benı delırttı karakoye gtcekmış yenı uydu cıhazı çıkmış ona bakcakmış enı dellendırıyo ıkı buçukta randevu var 3 e kadr donermış ben zaten heycanlıyım çıglık attım valla
,erenhava,dreamer35,gulenhepgul,selam kızlarr..
,erenhava,dreamer35,gulenhepgul,selam kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?