2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım süt ısıtıp balla iç yumuşatıyor boğazı

Son düzenleme:
günaydın bütün güzel annelere ve bebişlerine bende dün oldum tetenoz aşımı bencede herkes olmalı hem dedikleri gibi kolumda ağrı veya şişlik olmadı yani hiç bir yan etkisi yok yada en azından bende olmadı.

İyi düşünmüşsün canım.
Ben de rapor al diyecektim, gerek kalmadı.
Hiçbir işe yaramaz zaten bu seminerler, sinir oluyorum

hoşgeldınnn anketını oyladım ben ıdıl ısmını begendım 2. olarakta ecem

Geçmiş olsun canım valla havalar değişiyor devamlı dikkat etmek lazım.Bal-limon-ılık su karışımı iyi gelir tatlım boğazlarına dene istersen.

herkese günaydın.ben çok sık takip edemiyorum,arada bir girip topluca okuyorum sizde maşallah çok hızlısınız okumakla bitmiyoosize birşey soracağım 2.derece ultrason yaptıranınız var mı?doktorum bebeğin kalbini ayrıntılı inceliyoruz yaptırırsanız çok iyi olur dedi.açıkcası biraz tereddütlüyüm drum hastanenin ortaklarındanmış.. acaba gereksiz bir şeymi?

Hepiniz saolun kizlar! Asi belki ates yapabilir demislerdi AMA bu onun etkisi degil. Sanirim usuttum, ates basiyo beni menapozlu teyzeler gibi cam Kapi aciyorum o yuzden usuttum sanirim

Hepiniz saolun kizlar! Asi belki ates yapabilir demislerdi AMA bu onun etkisi degil. Sanirim usuttum, ates basiyo beni menapozlu teyzeler gibi cam Kapi aciyorum o yuzden usuttum sanirim

O ateş basması bende de var.
Özellikle derste çok terliyorum, havalar sıcak, bir de kaloriferi çok yakıyorlar.
Benim ateşim başımda

2. derece ultrason ayrıntılıdan farklı mı, ben hiç bilmiyorum.

2.dereceyı yenı duydum onu da sorım bugun ozamn:26:

aynen canım yaa

hoşbulduk canım nasılsın??? teşekkür ederim oyladığın için

iyiymdım şimdı eşim benı delırttı karakoye gtcekmış yenı uydu cıhazı çıkmış ona bakcakmış enı dellendırıyo ıkı buçukta randevu var 3 e kadr donermış ben zaten heycanlıyım çıglık attım valla

Kızlar ben şimdi doktora gidicem yaa.
Göbeğimde tüylenme oldu, kara kara.
Alayım mı almayayım mı bilemedim.
Doktora karşı ayıp olur mu, yoksa dokunmayıp sorsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…