2011 Nisan Anneleri

İnşallah sorun çıkmaz canım.
Tepeciğe gitmek ne demek :26:

Günaydın güzel anneler
Nasılsınız????
Bugün kontrolü olan arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirsiniz.Sarrissa canım bu sefer cinsiyeti öğrenirsiniz bence.
Ben de pazartesi gideceğim detaylı ultrosona.Ben hala tetenoz aşısı vurulmadım gecikmiş değilim değil mi kızlar?Doktoruma bi sorayım pazartesi günü ol derse olurum diye düşündüm ama geç mi kalmış olurum onu da bilemedim

Canım merhaba hoşgeldin,
Ben de tetanoz aşısı henüz olmadım. 22. haftaya kadarmış sanırım.. Bu hafta Salı günü Doktorla konuşup,haftasonuna kadar aşı olmayı düşünüyorum..

İnşallah canım.
Bence geç kalmadın.
Ben sağlık ocağına gittiğimde aralık sonu ya da ocak başında yapabiliriz dediler.
Yani 22. 23. haftalar filan oluyor.

gunaydın kızlar nasılsınz bugun bızde detaylı ultrasona grcez çok heycanlıyız

kan uyuşmazlık ıgnesını bende vuruldum ssk karşılamıştı sanırım ama fıyatı yuksektı bıraz

tetanoz aşısı vurulmadım drum gerek yok dedı

Bu konudaki doktorların tutumu ne kadar farklı.
Benimki her gidişimde hatırlatıyor.

Canım merhaba hoşgeldin,
Ben de tetanoz aşısı henüz olmadım. 22. haftaya kadarmış sanırım.. Bu hafta Salı günü Doktorla konuşup,haftasonuna kadar aşı olmayı düşünüyorum..
Ohh iyi hadi yaaa rahatladım valla

İnşallah canım.
Bence geç kalmadın.
Ben sağlık ocağına gittiğimde aralık sonu ya da ocak başında yapabiliriz dediler.
Yani 22. 23. haftalar filan oluyor.
Beni de geçen hafta aramışlardı gel yapalım diye gitmedim doktoruma sorayım diye bekledim.Ondan telaş yaptım bi an

Hadi bakalım inş güzel, mutlu haberlerle gelirsin tatlım ben de pazartesi gideceim nasipse.Gelince ayrıntılı yaz e mii merak ediyorum nasıl oluyor ayrıntılı nelere bakılıyor tmm mı tatlım
Bi de ben sorayım bakalım doktoruma ne diyecek aşı hakkında

Kızlar ben dünden beri ishalim otururken bağısaklarımdan ses geliyo sanki içimde canavar var gibi Bol sıcak su içiyorum acaba bi doktora gitsem mi

sağol canım ınş sorun çıkmaz tabı yazarım gelır gelmez ozelden msj da atarım sana bende çok merak edıyorum.

Kızlar ben dünden beri ishalim otururken bağısaklarımdan ses geliyo sanki içimde canavar var gibi Bol sıcak su içiyorum acaba bi doktora gitsem mi

Geçmiş olsun canım.
Bence git doktora, sürekli su kaybediyorsun ne de olsa.
Geçmesi için biraz kuru kahve yiyebilirsin, işe yarar.

Gunaydin guzel anneler
Umarim herkes iyidir, Ben bugun gune kotu basladim. Bogazlarim agriyo, biraz ates ve halsizlik. Misafirim de gelcek, bakalim dinleniyorum INS toparlarim biran once.
Ben bu hafta oldum tetenoz asisini. 20. Haftadan sonra yapiliyormus Ben 22+3 de oldum. Bence yaptirmak da yarar var!

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/405206-hangi-kiz-ismi.html

Günaydın kızlar ay ben yine anket açtım size zahmet bir oy şeyettirin
Nasılsınız bu arada? Benden iyilik çok şükür karnımız tok keyfimiz yerinde.Hava çok güzel gezmeye çıkcaz biraz...
Bu arada önümüzdeki hafta için seminer çıkmış 5 gün boyunca sabah 8.30 akşam 5 ... Cuma öğrendik, diğer branş arkadaşlarım katılacak... Seminer bize 1 saat uzaklıkta bu arada Muğla yolunu bilenler bilir, sakar geçidi diye bir yer var ki normalde giderken içim dışıma çıkıyor, 5 gün boyunca bu karnım burnumda halimle hiiiççç çekilecek çile değil. Müdürüme dedim ben katılmak istemiyorum sağlık nedeniyle,rapor alsam olur mu diye o da sağolsun ilk defa ikiletmedi sözümü.Alın rapor ilerde tekrarlanırsa katılırsınız dedi. yani kısacası 5 gün keyif yapcam evde. pazartesi rapor alcam bakalım... Allah tarafından işte halbuki nasıl çalışasım vardı anlatamam size

gecmış olsun taze meyva suyu ıç bul bol bırde pekmez ye ınnş kısa zamanda atlatrsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…