- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.501
selam ; ben de gazi hast Çiğdem hn ma gittim erkek olduğunu ikinci kere söyledi hayırlısı kız erkek benim için farketmez ama bebeğin kalp atışları dengesizmiş bu aylarda olur dedi yinede tepeciğe gidip orda bir kalp atışlarını ölçdürecekmişim tepeciğe gitmek o kadar zor geliyor ki bence bir şeyi yoktur bebeğin önümüzdeki hafta gidicem bakalım kan uyuşmazlık iğnesini geçen ay özel hastanede doğum yapanınkini karşılamıyor demişlerdi şimdi gittiğimde karşılıyor dedi her gün yeni bir şey çıkıyor senin doğumuna kadar ne olur bilmem dedi . Devletin karşılamamsıda ne garip bunun için bence sigortalı bile olmam gerekmez her türk vatandaşının hatta insan olan hertkesin doğum sonrası kan uyuşmazlık iğnesine ihtiyacı varsa karşılamalı tetenoz aşısı gibi bir şey bence neyse öyle işte ......
Günaydın güzel anneler
Nasılsınız????
Bugün kontrolü olan arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirsiniz.Sarrissa canım bu sefer cinsiyeti öğrenirsiniz bence.
Ben de pazartesi gideceğim detaylı ultrosona.Ben hala tetenoz aşısı vurulmadım gecikmiş değilim değil mi kızlar?Doktoruma bi sorayım pazartesi günü ol derse olurum diye düşündüm ama geç mi kalmış olurum onu da bilemedim
Günaydın güzel anneler
Nasılsınız????
Bugün kontrolü olan arkadaşlar inş güzel haberlerle gelirsiniz.Sarrissa canım bu sefer cinsiyeti öğrenirsiniz bence.
Ben de pazartesi gideceğim detaylı ultrosona.Ben hala tetenoz aşısı vurulmadım gecikmiş değilim değil mi kızlar?Doktoruma bi sorayım pazartesi günü ol derse olurum diye düşündüm ama geç mi kalmış olurum onu da bilemedim
Sarıssa cnm tepecik izmirde kadın doğum hastanesinin adı ssk özel değil
gunaydın kızlar nasılsınz bugun bızde detaylı ultrasona grcez çok heycanlıyız
kan uyuşmazlık ıgnesını bende vuruldum ssk karşılamıştı sanırım ama fıyatı yuksektı bıraz
tetanoz aşısı vurulmadım drum gerek yok dedı
Ohh iyi hadi yaaa rahatladım vallaCanım merhaba hoşgeldin,
Ben de tetanoz aşısı henüz olmadım. 22. haftaya kadarmış sanırım.. Bu hafta Salı günü Doktorla konuşup,haftasonuna kadar aşı olmayı düşünüyorum..
Beni de geçen hafta aramışlardı gel yapalım diye gitmedim doktoruma sorayım diye bekledim.Ondan telaş yaptım bi anİnşallah canım.
Bence geç kalmadın.
Ben sağlık ocağına gittiğimde aralık sonu ya da ocak başında yapabiliriz dediler.
Yani 22. 23. haftalar filan oluyor.
Hadi bakalım inş güzel, mutlu haberlerle gelirsin tatlım ben de pazartesi gideceim nasipse.Gelince ayrıntılı yaz e mii merak ediyorum nasıl oluyor ayrıntılı nelere bakılıyor tmm mı tatlımgunaydın kızlar nasılsınz bugun bızde detaylı ultrasona grcez çok heycanlıyız
kan uyuşmazlık ıgnesını bende vuruldum ssk karşılamıştı sanırım ama fıyatı yuksektı bıraz
tetanoz aşısı vurulmadım drum gerek yok dedı
Bu konudaki doktorların tutumu ne kadar farklı.
Benimki her gidişimde hatırlatıyor.
Ohh iyi hadi yaaa rahatladım valla
Beni de geçen hafta aramışlardı gel yapalım diye gitmedim doktoruma sorayım diye bekledim.Ondan telaş yaptım bi an
Hadi bakalım inş güzel, mutlu haberlerle gelirsin tatlım ben de pazartesi gideceim nasipse.Gelince ayrıntılı yaz e mii merak ediyorum nasıl oluyor ayrıntılı nelere bakılıyor tmm mı tatlım
Bi de ben sorayım bakalım doktoruma ne diyecek aşı hakkında
Kızlar ben dünden beri ishalim otururken bağısaklarımdan ses geliyo sanki içimde canavar var gibiBol sıcak su içiyorum acaba bi doktora gitsem mi
sağol canım ınş sorun çıkmaz tabı yazarım gelır gelmez ozelden msj da atarım sana bende çok merak edıyorum.
Tmm canım özelden mesaj at sen bana en iyisi çünkü öğledn snra günüm var.Seni yakalayamayabilirim
Kızlar ben dünden beri ishalim otururken bağısaklarımdan ses geliyo sanki içimde canavar var gibiBol sıcak su içiyorum acaba bi doktora gitsem mi
Gunaydin guzel anneler
Umarim herkes iyidir, Ben bugun gune kotu basladim. Bogazlarim agriyo, biraz ates ve halsizlik. Misafirim de gelcek, bakalim dinleniyorum INS toparlarim biran once.
Ben bu hafta oldum tetenoz asisini. 20. Haftadan sonra yapiliyormus Ben 22+3 de oldum. Bence yaptirmak da yarar var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?