2011 Nisan Anneleri

evet cnm ben de çalışıyorum tam gün hem de yedi ye kadar buradayım

Kolay gelsin cnm.. mesai uzunmuş ya.. haftaiçi bizim de 7 ye doğru bitiyor da, cmt. günü neyseki 3-4 gibi çıkabiliyorum..
Senin işyerin ne taraftaydı? Benimki Alsancak Limanının oralarda..Dünya küçük, bir şansımı deneyim dedim, bakarsın yakınızdır :)

kemeraltında cnm özelden yazayım sana tam yeri ,,,bakarsın uğrarsın

tiancu neden senden idrar kültürü istedi doktorun?Bende yaptırdım bu ay,benimde birşey çıkmadı ama mesane bakı yapıyor bende,sanırım doğumdan sonra ilaç tedavisi olacağım.

esracığım eski haline dönmeye başladın demek ki çok şükür baksana düğün dernek geziyorsunen büyük maşallah da oğluşunu iyi toparladı kendini

sarissa yön tuşlarıyla bi yere tıkla ve sağ yön tuşunu kullanarak geçebiliyorsun diğer bilgilere.Çok saçma oldu sitenin bu yeni hali

selam ; ben de gazi hast Çiğdem hn ma gittim erkek olduğunu ikinci kere söyledi hayırlısı kız erkek benim için farketmez ama bebeğin kalp atışları dengesizmiş bu aylarda olur dedi yinede tepeciğe gidip orda bir kalp atışlarını ölçdürecekmişim tepeciğe gitmek o kadar zor geliyor ki bence bir şeyi yoktur bebeğin önümüzdeki hafta gidicem bakalım kan uyuşmazlık iğnesini geçen ay özel hastanede doğum yapanınkini karşılamıyor demişlerdi şimdi gittiğimde karşılıyor dedi her gün yeni bir şey çıkıyor senin doğumuna kadar ne olur bilmem dedi . Devletin karşılamamsıda ne garip bunun için bence sigortalı bile olmam gerekmez her türk vatandaşının hatta insan olan hertkesin doğum sonrası kan uyuşmazlık iğnesine ihtiyacı varsa karşılamalı tetenoz aşısı gibi bir şey bence neyse öyle işte ......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…