- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.641
Gözün aydın tatlım ne güzel de mi böyle duygular yaşamak.Ben de pazartesi gideceğim içim şimdiden kıpır kıpır.Rabbim inş güzel mutlu haberlerle de ben gelirimmerhaba kızlar ben bugün 4 lü yaptırdım bebeğimi renklıde gördüm acayip bir duygu inanın ki hala içim bi tuhaf cd yi tekrar tekrar izleyip duruyorum
Canım ben de büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum ama daha bakmadım.Odayı da biraz büyüyünce yapacağız zaten şu an kiradayız 1-2 sene sonra kendi evimizi almayı düşünüyoruz yeni evde yeni oda yaparız diye düşünüyoruz.Eğer beğendiğin güzel modeller varsa paylaş da bend e bakayım fikir olsun bana daselam nneler nasılsınız bizde bugun beşik ve park yatak baktık eşimle sonra karar verdik 1 2 yaşına kadr park yatakta yatıralım sonra oda yapalım diye buyuyen beşiklere de baktım hepsini inceledik iice... sizler ne düşünyrsnz biz ayın 15inde almayı düşünyrz bakalım sizlerin fikirleri ne ?
selam nneler nasılsınız bizde bugun beşik ve park yatak baktık eşimle sonra karar verdik 1 2 yaşına kadr park yatakta yatıralım sonra oda yapalım diye buyuyen beşiklere de baktım hepsini inceledik iice... sizler ne düşünyrsnz biz ayın 15inde almayı düşünyrz bakalım sizlerin fikirleri ne ?
canım park yatakta 6,aya kadar yatabiliyormuş ben büyüyen yatak düşünüyorum birde birinden bulabilirsem basit beşik
ben iki ismi bu yüzden verdim cnm...peygamber efendimizinde ismi çok biliyosun hepside birbirinden güzel... Tabi sen nasıl istersen cnm ama asya ismi güzel bana göredeasya ismini ben de çok beğeniyom cnm bugün abim yanına da kuran da birşey koysan öbür dünyada allah affetmek için bir sebep ararken bu ismi olabilir dedi kafam karıştı hiç 2 isim düşünmemiştim
Selam nneler nasılsınız bizde bugun beşik ve park yatak baktık eşimle sonra karar verdik 1 2 yaşına kadr park yatakta yatıralım sonra oda yapalım diye buyuyen beşiklere de baktım hepsini inceledik iice... Sizler ne düşünyrsnz biz ayın 15inde almayı düşünyrz bakalım sizlerin fikirleri ne ?
esracım sen park yatak almıştın siz ne zamn oda yapmayı düşünyrsunuz tatlımm :92:
Canım geçende biz de eşimle konuştuk da ben dedim 7. aydan sonra alırız zaten bir yere girdin mi herşeyini ordan alır çıkarız dedim.Olmaz öyle şey dedi yavaş yavaş alalım hem aile ekonomisini sarsmayalım hem de yavaş yavaş istediğini beğendiğini alırsın dedi.Herhalde biz de başlayacağız yavaş yavaş:):)buyuyen beşikler çok yer kaplıyrdu ee en başta odamda olacagı için biraz skntı olablr bizim ev için..orta boy beşikleri de alana kadr park yatak alırız 2 yıl sonrada odasını kurarız yıllarca kullanabilecegi bi takım alrz dedik..ay evet çok muthiş şu alışweriş ya ben parca parca alalım dyrdum eşim 15inde gdelim herseyini banyo takomını kıafetlerini anne için çanta falan ana kucagını herseyini alalım dedi şok oldumbakalım
buyuyen beşikler çok yer kaplıyrdu ee en başta odamda olacagı için biraz skntı olablr bizim ev için..orta boy beşikleri de alana kadr park yatak alırız 2 yıl sonrada odasını kurarız yıllarca kullanabilecegi bi takım alrz dedik..ay evet çok muthiş şu alışweriş ya ben parca parca alalım dyrdum eşim 15inde gdelim herseyini banyo takomını kıafetlerini anne için çanta falan ana kucagını herseyini alalım dedi şok oldumBakalım
canım geçende biz de eşimle konuştuk da ben dedim 7. Aydan sonra alırız zaten bir yere girdin mi herşeyini ordan alır çıkarız dedim.olmaz öyle şey dedi yavaş yavaş alalım hem aile ekonomisini sarsmayalım hem de yavaş yavaş istediğini beğendiğini alırsın dedi.herhalde biz de başlayacağız yavaş yavaş:):)
sizi daha iyisini bilirsiniz cnm ama nacizane bi tavsiyem alın ama iki üç bişey bırakın böyle dışarı çıktığınızda gezip tekrar alabilceniz bişey olsun... Mesela biz park yatak adlım..işte ufak tefek kıyafet vs.. Bi çıktığımızda yine kıyafet alırız belki banyo gereçleri...sonra bi çıktığımızda anakucağı arabası vs vs...çok eğlenceli ama yaBeni bu hale sen soktun mustafa yusufffffffffff :86: :87:
bende öle diyorum bu zevki aylara bölelim uzatalım bu eglenceyi deil mi:87:
selam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar
selam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?