2011 Nisan Anneleri

Life_city canım gözün aydın maş ne güzel de net görünüyor bebişin.Darısı bizim başımıza inş.Bu yaptırdığın ayrıntılı mı yoksa renkli falan mı?Hangiultrosonda bu kadar net görünüyor????

merhaba kızlar ben bugün 4 lü yaptırdım bebeğimi renklıde gördüm acayip bir duygu inanın ki hala içim bi tuhaf cd yi tekrar tekrar izleyip duruyorum
Gözün aydın tatlım ne güzel de mi böyle duygular yaşamak.Ben de pazartesi gideceğim içim şimdiden kıpır kıpır.Rabbim inş güzel mutlu haberlerle de ben gelirim

selam nneler nasılsınız bizde bugun beşik ve park yatak baktık eşimle sonra karar verdik 1 2 yaşına kadr park yatakta yatıralım sonra oda yapalım diye buyuyen beşiklere de baktım hepsini inceledik iice... sizler ne düşünyrsnz biz ayın 15inde almayı düşünyrz bakalım sizlerin fikirleri ne ?

Canım ben de büyüyen beşiklerden almayı düşünüyorum ama daha bakmadım.Odayı da biraz büyüyünce yapacağız zaten şu an kiradayız 1-2 sene sonra kendi evimizi almayı düşünüyoruz yeni evde yeni oda yaparız diye düşünüyoruz.Eğer beğendiğin güzel modeller varsa paylaş da bend e bakayım fikir olsun bana da

canım park yatakta 6,aya kadar yatabiliyormuş ben büyüyen yatak düşünüyorum birde birinden bulabilirsem basit beşik

canım park yatakta 6,aya kadar yatabiliyormuş ben büyüyen yatak düşünüyorum birde birinden bulabilirsem basit beşik

canım park yatakta 6 aya kadar deil 3 yaşına kadar falan yatabiliyor diye biliyorum ben...bambu sepetler deil mi o bi kaç aya kadar yatabileceği :26:

asya ismini ben de çok beğeniyom cnm bugün abim yanına da kuran da birşey koysan öbür dünyada allah affetmek için bir sebep ararken bu ismi olabilir dedi kafam karıştı hiç 2 isim düşünmemiştim
ben iki ismi bu yüzden verdim cnm...peygamber efendimizinde ismi çok biliyosun hepside birbirinden güzel... Tabi sen nasıl istersen cnm ama asya ismi güzel bana görede

ay ay ne heycan verici bişey dimi cnm Biz aldık park yatak resmini koymuştum çok memnunum cnm...ama 2 yaş sonrası içinde genç odası gibi almayı düşünüyorum ergen oluncada kullansın die cicili odalardan pek haz etmiyorumda o yüzden...gereksiz büyük oluyo çünkü

esracım sen park yatak almıştın siz ne zamn oda yapmayı düşünyrsunuz tatlımm :92:

cnm 1.5 yaşından sonra odasını yaptırcam... Belki doğduktan sonrada olabili çünkü bu miniklerin kıyafeti minik minik oluyo ama çok yer kaplıyo...1 yaşından sonra bilinçlendiği için gündüzleri odasında yatırırım dedim alışsın die... Beyaz yaptırcam işte büyük yatak ama iki başında başlık olucak beşik koruması gibi parmaklık yaptırcam sonradan çıkartırım die

buyuyen beşikler çok yer kaplıyrdu ee en başta odamda olacagı için biraz skntı olablr bizim ev için..orta boy beşikleri de alana kadr park yatak alırız 2 yıl sonrada odasını kurarız yıllarca kullanabilecegi bi takım alrz dedik..ay evet çok muthiş şu alışweriş ya ben parca parca alalım dyrdum eşim 15inde gdelim herseyini banyo takomını kıafetlerini anne için çanta falan ana kucagını herseyini alalım dedi şok oldum bakalım

Canım geçende biz de eşimle konuştuk da ben dedim 7. aydan sonra alırız zaten bir yere girdin mi herşeyini ordan alır çıkarız dedim.Olmaz öyle şey dedi yavaş yavaş alalım hem aile ekonomisini sarsmayalım hem de yavaş yavaş istediğini beğendiğini alırsın dedi.Herhalde biz de başlayacağız yavaş yavaş:):)

sizi daha iyisini bilirsiniz cnm ama nacizane bi tavsiyem alın ama iki üç bişey bırakın böyle dışarı çıktığınızda gezip tekrar alabilceniz bişey olsun... Mesela biz park yatak adlım..işte ufak tefek kıyafet vs.. Bi çıktığımızda yine kıyafet alırız belki banyo gereçleri...sonra bi çıktığımızda anakucağı arabası vs vs...çok eğlenceli ama ya Beni bu hale sen soktun mustafa yusufffffffffff:86::87:

kesinlikle mantıklı cnm...

bende öle diyorum bu zevki aylara bölelim uzatalım bu eglenceyi deil mi :87:

bende öle diyorum bu zevki aylara bölelim uzatalım bu eglenceyi deil mi :87:

:86: Kesinlikle...mesela şimdi eşimle dışarı çıkıcaz koçtaşa falan... Illaki orda bebiş için bişeyler vardır... Eskiden evimiz içindi baktıklarımız şimdi bebiş için... Ordan başka bi mağazaya işte bakıcaz..

selam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar

Maş canım kızına bugün detaylıya falan mı gittin sen yoksa öylesine kontrol müydü?

canım maaşallh bebişine bana dr magnezyumu agrın oldgu zamn iç demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…