- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.661
selam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar
:86: Kesinlikle...mesela şimdi eşimle dışarı çıkıcaz koçtaşa falan... Illaki orda bebiş için bişeyler vardır... Eskiden evimiz içindi baktıklarımız şimdi bebiş için... Ordan başka bi mağazaya işte bakıcaz..
selam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar
kankihoşgeldin..gidiyormusun hemen
essssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa sana sordum koçtaşamı giidyorsun?
selam kizlar.nasilsiniz.bizde pazartesi dr.a gitcez.yazarim gelismeleri.
oh ne güzel.... Bizim daha var düşünmek istemiyorum dayanamam die[/QUOTEcanm bebisi gormiycez sanirim.kalp atisini dinleyip birde onerilerde bulunurlar.biliyosun burda usg ye pek sicak bakmiyolar
yrıntılıyı özellikle tavsiye ediyorlar canım.evet hemen hemn herkeste böyle geç görünenler kız çıkıyor.görümcemin 8 aya kadar göstermedi kızı oldu..
o siyah beyaz normal ultrasyon oluyor cnm.renklide 3 yada 4 boyutlu oluyor..ne güzel ya heopinize renkli gösteriyorlarmış ,ben daha hiç görmedim..yok benim gittiğim yerde renkli..ya bu ayrıntılı konusunda benim dr hiçbieşy demedi,bende görmek istiyorum bebişimi ayrıntılı olarak acaba ne yapsam..
bu arada herkese slm güzel anneler..benim kaçak kanki yine yok
Evet, genel kanıt o yönde...İyi akşamlar kızlar:)
Sarissa canım yaaaa göstermemiş senin yaramaz yine.Neyse boşver eninde sonunda öğreneceksin zaten önemli olan sağlıklı olması.Ama kız hemen göstermez derler ne kadar doğru bilmiyorum ama:44:
Bence de yavaş yavaş almak daha mantıklı.Canım geçende biz de eşimle konuştuk da ben dedim 7. aydan sonra alırız zaten bir yere girdin mi herşeyini ordan alır çıkarız dedim.Olmaz öyle şey dedi yavaş yavaş alalım hem aile ekonomisini sarsmayalım hem de yavaş yavaş istediğini beğendiğini alırsın dedi.Herhalde biz de başlayacağız yavaş yavaş:):)
Ben de görmedim ama geç geleceğini söylemişti zaten.erenhava da doktora gidecekti bugün gelmedi de mi hala yoksa ben mi kaçırdım kızlar?????
Maşallah kızınaselam kızlar bende bugun kontrole gittim kızımı gördüm 380 gram olmuş maşallahbalını aşağı doğru vermiş normal doğum görünüyor dedi benımde istediğim buydu zaten.ırde magnezyum verdi suda eriyenlerden ama nasıl nezaman içeceğimi sölemedi eczanede.doktorda demır hapıyla al falan dedı sanırım.siz nasıl içiyorsunuz kızlar
Yalnız değilsin merak etme.selam hanımlar nasılsınız siz bayağı kaynatmışınız valla...
ben daha cinsiyetini bile öğrenemedim biliyomusunuz????
ayın 9 unda gidicem bende..sonra ultrason günü veriyo bide ozaman gidiyombakalım ne zaman öğrencez...
maşallah yavruna cnm....magnezyumu bende kullanıyorum sabah akşammı dedi sana.... Herhangi şekli yok cnm suda erisin ve iç... Saatlerini ayarla düzenli kullan yeter
gozunaydin canm.daha ne tepikler yiycez dur bakalim.Kızlar oğlum bi hareket etti içerde horonmu etti nedir...bi ağrı verdi ki sormayınçok güçlü olucak sanırımda şimdiden böyleyse yandım ben ya
Kızlar oğlum bi hareket etti içerde horonmu etti nedir...bi ağrı verdi ki sormayınçok güçlü olucak sanırımda şimdiden böyleyse yandım ben ya
Ben de istiyorum o tepikleri :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?