2011 Nisan Anneleri

maşşallah kızçene normal demesi çok iyi Allah izin verirse bende epidural normal düşünüyorum bakalım kısmet

selam hanımlar nasılsınız siz bayağı kaynatmışınız valla...
ben daha cinsiyetini bile öğrenemedim biliyomusunuz????
ayın 9 unda gidicem bende..sonra ultrason günü veriyo bide ozaman gidiyombakalım ne zaman öğrencez...

maşallah yavruna cnm....magnezyumu bende kullanıyorum sabah akşammı dedi sana.... Herhangi şekli yok cnm suda erisin ve iç... Saatlerini ayarla düzenli kullan yeter

yrıntılıyı özellikle tavsiye ediyorlar canım.
İç organlarında problem varsa doğumdan hemen sonra tespit edilemiyormuş.
En iyisi yaptırmak.
Evet, genel kanıt o yönde...
Bence de yavaş yavaş almak daha mantıklı.
Tek yerden alınca kendini orayla sınırlamış olursun.
erenhava da doktora gidecekti bugün gelmedi de mi hala yoksa ben mi kaçırdım kızlar?????
Ben de görmedim ama geç geleceğini söylemişti zaten.
Maşallah kızına
Yalnız değilsin merak etme.
Ben de hala öğrenemedim.
maşallah yavruna cnm....magnezyumu bende kullanıyorum sabah akşammı dedi sana.... Herhangi şekli yok cnm suda erisin ve iç... Saatlerini ayarla düzenli kullan yeter

Bana şimdilik gerek görmedi.
Ben de kramp filan olmuyor.

Kızlar oğlum bi hareket etti içerde horonmu etti nedir...bi ağrı verdi ki sormayın çok güçlü olucak sanırımda şimdiden böyleyse yandım ben ya

Ben de istiyorum o tepikleri :84:

GARİP GELCEK AMA MÜMKÜNSE BUNLARDAN OLMASIN :s GARİP BİŞEY ÇÜNKÜ... AMA PIT PIT VURSUN YAVRUN... Bİ KERE SABAH KARNIMI TUTTUM SANKİ DIŞARI ÇIKCAK ÖYLEKİ ÖNE EĞDİ BENİ AĞIRLIK VERİR GİBİ...MAŞALLAH YA.. BÖYLE OLMASI İYİ EN AZINDAN RAHATLIYO İÇİM ÇOK ŞKÜR...herkese kısmet etsin rabbim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…