2011 Nisan Anneleri

eveeeet Ben istiyorum Ankarada nerde bulabilirim cnm?

benim doktorum elşime kağıt verdi 6-15 aralık arasında yazıyor ayrıntılı yapılacak tarih ben 20.haftaya girdim benim bildiğim 23.hafytaya kadar değilmi bu sana nasıl 5 hafta diyor,bana da verdiği süre çok kısıtlı vwe erken geldi

mrb kızlar dun kontrolumuz vardı kızımız gorduk detaylı ultrasona gırdık:beynını,bobreklerını,kalbını,mıdesını,idrar torbasını,kordon bagını,ellerını parmklarını.... detaylı ınceledı dr amcamız rnklı dopplerden baktı dmara gıden kana baktı bunların sesını duyduk vs..çok şukur bı sorun çıkmadı kızım 27 cm kılosu 320 gr olmuş.ben şimdıye kadar 4 kılo almışım kılon çok ıyı dedı.
ayrıca 2.duzey ultrasonuda sordum benım baktıgım detaylı ultrasonu ya prof ya radyologa yonlenrılmesı dedı.yanı detaylı ultrasonun aynısı.
5 hafta sonra kontrolumuz var şeker tarama,idrar testı,tam kan tahlılı,troıd bunları yaptrrırıp oylr gıdıcem
dogum ucretıde toplam 3500 buluyor bu konuda bıraz duşunmemız gerekıyor:26: başka bı dr da araştırcaz gıbı

Ay canım hadi gözün aydın.Maşallah prensese.

ayıptır ya.... insanların aklına sokun sonra faydan dokuncak gibi bide tadirik edebilirm die yazın... ayıp ya..ALLAIHM... YA SABR..
Herkese gunaydiiinnnnn!!!

tünaydın kızlar iyi pazarlar hepinize

Günaydın herkese................................
GÜNEYDIN ŞEKER ANNELER...sizi çok öptüm...
maşallah yavruna.... oh oh büyüyo bebişler...

Canımmmmmmm gözün aydın çok sevindim.Ohh büyüyorlar ne güzel darısı yarına benim başıma inş.Bu 3500 dediğin sadece doğum mu yoksa 5 hafta sonra yaptıracağın tahliller + doğum mu anlamadım:44:

selam kılzar bnde biraz ew silip toz aldım sonra gecmişi okdum ancak selam verebildim..dr a gidip bebişini görenlere ne mutlu darısı başımızaaaaaaaaaaa biizmde çarsamba gunu randevu..annem burdaydı 1 haftadır ona dedim kontrolum var torununu sende gör öle gdersin dedim o da çok sevindi ilk defa ultrasonda bebiş görecek ..bu arada burda biizm dr 600 mlyona yapyr normal doğumu sizinkile pahalı geldi bizim burası kucuk bi yer ondan mı acaba :26:

günaydııııııın herkeseee biz biraz geç kahvaltı yaptık bugün. bakıyorum da doğum ücretleri fln bile konuşulmaya başlanmış maaşallah. bakalım son aylarda neler konuşucas böyle mart nisan gibi herkesin hayırlı haberleri gelir artık teker teker ben doğumdan sonra kesin yazıcam topiğe bişiler. hoş gerçi ben biraz sonlara kalıyorum diğerlerine göre. eğer erken fln doğmazsa allah korusun

Anladım canım biraz pahalı de mi Sen özel muayenahanesine mi gidiyorsun?sonuçta doktorum hastanede yaptırmayacak mı doğumu niye bu kadar fazla?DEvlet ödemiyor mu hiç bir kısmını falan???
evt pahalı ozel muayene benım.drum herhangı bı hast.çalışmıyor bı kaç hastane var onların ıçınden secım yapıyorz hastanede ssk gecıyor.drum ve hastanın toplam ucretı bu.
mutlu haberlerle donersın ınşş

hoşgeldın afıyet olsun

yağlardan bahsetmişiniz bende sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanyrm benm eşimde sevmyr kakao yagnn kokusunu bu arada üşenyrmda heryerime surmeye bazen sadece göbüşüme sururyrm..bu hafta dr dan krem isteyecem baklaım ..bu arada benm aldgm 3 kilonun nereye gttgi bellli oldu kalçalarımaaaaaaa szinlşerde biraz buyudu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…