- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.721
eveeeet Ben istiyorum Ankarada nerde bulabilirim cnm?Merhaba arkadaşlar,Yeşil erik aşerdiğinizde kış günü nasıl bulacağım diye dert etmeyin..istanbul ve ankarada DALINDAN TAZE YEŞİL ERİK satılan yerler ve buralara yeşil erik tedarik edenin adres ve telefonunu ihtiyacı olanlara ulaştırabilirim...
rabia
Slm anneler ben geldim
Çok gıcık ya ne öyle 5 dakika haftalarca bekliyoruz bebişimizi görelim diye 5 dakikada gönderiyorlR geçen ay benim doktorum öyle yaptı sadece bir hafta erken gitmişim diye yüzüme bile bakmadı açık açık ayrıntılı bakmıycam 5 hafta sonra gel dedi çıkarken ağlıycaktım nerdeyse
cnm ben ilk 3 seçeneği beğendim..bende baby hope marka kullanıyorum çok memnunum,çok sağlam ve bayagı yük kaldırıyor.oğlumla pazara gidince mesela aldıklarımızı file sepetine koyuyorduk ,10kğ rahat oluyordu ve hiç sorun yaşamadım şu ana kadar..tabi karar senin
Bİ GİİDP YAKINDAN BAKACAM TABİ,DÜN ARKADAŞIMIN BEBEK ARABASINA BAKTIM KRAFTTAN ALMIŞLAR,HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL Bİ KERE ÇOK HANTAL SÜRMESİ ÇOK ZOR,TEKERLEKLER YANA DÖNÜYOR HEP DÜZ GİTMİYOR,BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ
Arkadaslar ankarada yassyan var mi aranizda?
mrb kızlar dun kontrolumuz vardı kızımız gorduk detaylı ultrasona gırdık:beynını,bobreklerını,kalbını,mıdesını,idrar torbasını,kordon bagını,ellerını parmklarını.... detaylı ınceledı dr amcamız rnklı dopplerden baktı dmara gıden kana baktı bunların sesını duyduk vs..çok şukur bı sorun çıkmadı kızım 27 cm kılosu 320 gr olmuş.ben şimdıye kadar 4 kılo almışım kılon çok ıyı dedı.
ayrıca 2.duzey ultrasonuda sordum benım baktıgım detaylı ultrasonu ya prof ya radyologa yonlenrılmesı dedı.yanı detaylı ultrasonun aynısı.
5 hafta sonra kontrolumuz var şeker tarama,idrar testı,tam kan tahlılı,troıd bunları yaptrrırıp oylr gıdıcem
dogum ucretıde toplam 3500 buluyor bu konuda bıraz duşunmemız gerekıyor:26: başka bı dr da araştırcaz gıbı
Ay canım hadi gözün aydın.Maşallah prensese.
ayıptır ya.... insanların aklına sokun sonra faydan dokuncak gibi bide tadirik edebilirm die yazın... ayıp ya..ALLAIHM... YA SABR..Merhaba arkadaşlar,Yeşil erik aşerdiğinizde kış günü nasıl bulacağım diye dert etmeyin..istanbul ve ankarada DALINDAN TAZE YEŞİL ERİK satılan yerler ve buralara yeşil erik tedarik edenin adres ve telefonunu ihtiyacı olanlara ulaştırabilirim...
rabia
Herkese gunaydiiinnnnn!!!
tünaydın kızlar iyi pazarlar hepinize
GÜNEYDIN ŞEKER ANNELER...sizi çok öptüm...Günaydın herkese................................
maşallah yavruna....mrb kızlar dun kontrolumuz vardı kızımız gorduk detaylı ultrasona gırdık:beynını,bobreklerını,kalbını,mıdesını,idrar torbasını,kordon bagını,ellerını parmklarını.... detaylı ınceledı dr amcamız rnklı dopplerden baktı dmara gıden kana baktı bunların sesını duyduk vs..çok şukur bı sorun çıkmadı kızım 27 cm kılosu 320 gr olmuş.ben şimdıye kadar 4 kılo almışım kılon çok ıyı dedı.
ayrıca 2.duzey ultrasonuda sordum benım baktıgım detaylı ultrasonu ya prof ya radyologa yonlenrılmesı dedı.yanı detaylı ultrasonun aynısı.
5 hafta sonra kontrolumuz var şeker tarama,idrar testı,tam kan tahlılı,troıd bunları yaptrrırıp oylr gıdıcem
dogum ucretıde toplam 3500 buluyor bu konuda bıraz duşunmemız gerekıyor:26: başka bı dr da araştırcaz gıbı
Benim de bugün pazar pazar günüm var :) Gidip hazırlanmaya başlayayım bari yavaş yavaş .Hadi öptüm sizi.
Canımmmmmmm gözün aydın çok sevindim.Ohh büyüyorlar ne güzel darısı yarına benim başıma inş.Bu 3500 dediğin sadece doğum mu yoksa 5 hafta sonra yaptıracağın tahliller + doğum mu anlamadım:44:mrb kızlar dun kontrolumuz vardı kızımız gorduk detaylı ultrasona gırdık:beynını,bobreklerını,kalbını,mıdesını,idrar torbasını,kordon bagını,ellerını parmklarını.... detaylı ınceledı dr amcamız rnklı dopplerden baktı dmara gıden kana baktı bunların sesını duyduk vs..çok şukur bı sorun çıkmadı kızım 27 cm kılosu 320 gr olmuş.ben şimdıye kadar 4 kılo almışım kılon çok ıyı dedı.
tşk ederımm canım ınşş sende gzl haberlerle gelcen.dogum bu kadarCanımmmmmmm gözün aydın çok sevindim.Ohh büyüyorlar ne güzel darısı yarına benim başıma inş.Bu 3500 dediğin sadece doğum mu yoksa 5 hafta sonra yaptıracağın tahliller + doğum mu anlamadım:44:
tşk ederımm canım ınşş sende gzl haberlerle gelcen.dogum bu kadar
evt pahalı ozel muayene benım.drum herhangı bı hast.çalışmıyor bı kaç hastane var onların ıçınden secım yapıyorz hastanede ssk gecıyor.drum ve hastanın toplam ucretı bu.Anladım canım biraz pahalı de mi Sen özel muayenahanesine mi gidiyorsun?sonuçta doktorum hastanede yaptırmayacak mı doğumu niye bu kadar fazla?DEvlet ödemiyor mu hiç bir kısmını falan???
mutlu haberlerle donersın ınşşselam kılzar bnde biraz ew silip toz aldım sonra gecmişi okdum ancak selam verebildim..dr a gidip bebişini görenlere ne mutlu darısı başımızaaaaaaaaaaabiizmde çarsamba gunu randevu..annem burdaydı 1 haftadır ona dedim kontrolum var torununu sende gör öle gdersin dedim o da çok sevindi ilk defa ultrasonda bebiş görecek ..bu arada burda biizm dr 600 mlyona yapyr normal doğumu sizinkile pahalı geldi bizim burası kucuk bi yer ondan mı acaba :26:
günaydııııııın herkeseeebiz biraz geç kahvaltı yaptık bugün. bakıyorum da doğum ücretleri fln bile konuşulmaya başlanmış maaşallah. bakalım son aylarda neler konuşucas böyle mart nisan gibi herkesin hayırlı haberleri gelir artık teker teker ben doğumdan sonra kesin yazıcam topiğe bişiler. hoş gerçi ben biraz sonlara kalıyorum diğerlerine göre. eğer erken fln doğmazsa allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?