2011 Nisan Anneleri

aynen benımde eşim sinir oluyo kakao yağının kokusuna nedense

ooohhh...maşallah annesi bebişin bayağı büyümüş.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,cicilerini de güzel güzel giysin inşallah

sağol canım detaylı ultrason u 6 aydan sonra bakıyoruz dedi önumuzdekı ay bakılcak bu normal kontrolumdu çok şükür herşey iyi çıktı....

Seninle aramızda tam bir hafta var Esra.
Belki senin haftana geldiğimde ben de tepik yemeye başlarım.
Sen benim haftamdayken başlamış mıydı?
cnm ben 16+3 te ufak ufak anlam veremediğim pıtpıtları hissettim...
kan alınıyor cnm..birde ultrasyonda ölçüm yapıyorlaar..

biliyorsun biraz iriyiz annesi artık seni tepik manyagı yapıcaz
sorma cnm ya.... canımı yaktı edepsiz...
evet banada hafif yapıyo cnm..yine genişliyo rahim galiba anlamadım hiç bişi...maşallah bebişine senin...
cnm damar atıyomuş gibi oluyo... bide dinle kendini oynuyodur kesin bebişin...benimki feci.. tepikliyo cnm...
Kızlar ne bileyim ya...Az önce uzandım yattım sırtüstü göbeğimin alt tarafında saki bir sertlik ile gerginlik oluyor...Acaba bebekmi yapıyor öyle hareket ediyor...
evet cnm bebek yapıyo onları artık karın genişliyo malum...

slm kızlar umarım herkez iyidir pek geçmişi okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim biz iyiz 2 gündür çalışıyoruz ama fazla yorulmuyoruz işin doğrusu dün ilk gün olduğu için biraz zorladı ama bugun oldukça iyiz hala uykumuz da gelmedi.

hoşgldiniz cnmm dikkat et cok yormaın kendnizi basladıgın iş ne üzerine canım ve birde ne kadar calısacaksın

u gidi$le öyle olucak galiba:))saglikli olsunda ..zaten bebekler son zamana kiloyu aliyo

kız aklımızda yoktu ama aklıma getirdin şimdi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…