- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.701
kızlar kakao yağını aktarlardan mı alıyosunuz yoksa eczanelerden mı bi de marka var mı önerebilceğiniz?
aynen benımde eşim sinir oluyo kakao yağının kokusuna nedense
dreamer bende akşamları lierac ı sürüyorum.
Eskiden kakao yağı ve bebek yağındanda sürüyordum ama eşim kokusuna tahammül edemiyordu:) birazx ağır kokuyor onlar.
şimdi bide gnc den bi yağ aldım
dr.hauschka nın organik yağını kullanıyorum.inş. çatlamayız.
kızlar ne bileyim ya...az önce uzandım yattım sırtüstü göbeğimin alt tarafında saki bir sertlik ile gerginlik oluyor...acaba bebekmi yapıyor öyle hareket ediyor...
ooohhh...maşallah annesi bebişin bayağı büyümüş.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,cicilerini de güzel güzel giysin inşallahmrb arkadaşlar
dün gittim ve 3 boyutluda tam 50 dk boyunca oğluşumu izledim.
ilk yarım saat vücudunda bi anomali varmı diye baktı doktor. çok şükür bi sorun gözükmüyor dedi.
snrada 20 dk boyujnca falan bebeğimin yüzünü dönmesini bekledik elleriyle kapattı yüzünü ama sonunda gördük. aynı babasına benziyor hehehe:)
çok tatlıydı çok tuhaf oldum onu öyle görünce.
24+2 çıktım dün ultrasona göre.
boyumuz 30 cm olmuş. kilomuzda 682 gr dedi.
snrada gittim oğluşuma hastane çıkışı bi kaç tulum aldım. inş. sağlıklı günlerde giysin diye:)
cnm ben 16+3 te ufak ufak anlam veremediğim pıtpıtları hissettim...Seninle aramızda tam bir hafta var Esra.
Belki senin haftana geldiğimde ben de tepik yemeye başlarım.
Sen benim haftamdayken başlamış mıydı?
sorma cnm ya.... canımı yaktı edepsiz...kan alınıyor cnm..birde ultrasyonda ölçüm yapıyorlaar..
biliyorsun biraz iriyiz annesiartık seni tepik manyagı yapıcaz
evet banada hafif yapıyo cnm..yine genişliyo rahim galiba anlamadım hiç bişi...maşallah bebişine senin...gittim gittim canim gecmisi okuyodumda simdi gördüm msjlarini,özelinede yazdim.kizimiz350 gr olmus bizim kiz cok narin gelisimi yerinde normal dedi.kanim normal cikti.elevit simdilik yeterli dedi kanim icin.öyle iste 26.haftaya seker kontrolü var randevu saatine 4 saat kala yemek yemeden gidicem sadece su icebilirim kan alinip seker konrtolü yapilcak.kizimiz yanliz basasagi duruyo baya bir asagida ama tehlikeli bir durum degilmis.hatta eliyle kontrol de etti.sadece yürürken bana agri yapiyo hafiften.
cnm damar atıyomuş gibi oluyo... bide dinle kendini oynuyodur kesin bebişin...benimki feci.. tepikliyo cnm...Canım zaten bu dönemde bebeklerin hareketleri düzenli değilmiş.Yani sen yine hissediyorsun ben bişey hissedemiyorum sanki yaaaa.Sadece arada bir böyle seyirme tarzında hareketler oluyor dışardan anlaşılmıyor zaten.Ne bileyim yaaa üfff siz nasıl hissediyorsunuz bu hareketleri nasıl oluyor bi anlatın bana yaaaa:44:
evet cnm bebek yapıyo onları artık karın genişliyo malum...Kızlar ne bileyim ya...Az önce uzandım yattım sırtüstü göbeğimin alt tarafında saki bir sertlik ile gerginlik oluyor...Acaba bebekmi yapıyor öyle hareket ediyor...
selam kızlar nasılsınız
slm kızlar umarım herkez iyidir pek geçmişi okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim biz iyiz 2 gündür çalışıyoruz ama fazla yorulmuyoruz işin doğrusu dün ilk gün olduğu için biraz zorladı ama bugun oldukça iyiz hala uykumuz da gelmedi.
Annesi gibi çıtır olcak seninki desene canımbenim kızda sürekli baş aşağı duruyor ve hep sağ tarafımda. Değişir herhalde yönleri ilerleyen haftalarda.Şimdilik yer bol kendilerince evcilik oynuyorlar
ya kuzenimin arkadaşı elma yağı badem yağı karışımı yapmış ben kakaoda aldım ama nasıl yapsam bilemedim. şimdilik badem yağlı bebek losyonu ve lireac krem kullanıyorum ama yeterli gelmiyor çünkü bebe yağını sadece banyo sonrası sürüyorum lireacıda geceleri.doktor kurumuş cildin kakao yağı kullan badem yağı filan dedi.Sizlere bir danışayım dedim
evet banada hafif yapıyo cnm..yine genişliyo rahim galiba anlamadım hiç bişi...maşallah bebişine senin...
...
Arkadaslar ankarada yassyan var mi aranizda?
kız aklımızda yoktu ama aklıma getirdin şimdi vallaMerhaba arkadaşlar,Yeşil erik aşerdiğinizde kış günü nasıl bulacağım diye dert etmeyin..istanbul ve ankarada DALINDAN TAZE YEŞİL ERİK satılan yerler ve buralara yeşil erik tedarik edenin adres ve telefonunu ihtiyacı olanlara ulaştırabilirim...
rabia
kız olma ihtimali yüksak o zaman sarissa
cnm ben ankara etimesguttayım sen ne taraftasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?