- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.761
yağlardan bahsetmişiniz bende sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanyrm benm eşimde sevmyr kakao yagnn kokusunu bu arada üşenyrmda heryerime surmeye bazen sadece göbüşüme sururyrm..bu hafta dr dan krem isteyecem baklaım ..bu arada benm aldgm 3 kilonun nereye gttgi bellli oldu kalçalarımaaaaaaaszinlşerde biraz buyudu mu
canım aynı durumdayız senle.Benim göbek sivri ama sanki yavaş yavaş yanlarda dolmaya başlıyor.kilolar kalçalara gitti bunu görüyorum kendimde maalesefkarnım sivri erkek bebişi gbi ama kalçalarım biraz buyudu çok çelişkili oldu:86:
canım sıkma canını şimdiden ha çok kafan takılacaksa bir başka doktora git birde ona muayene ol bakalım o ne diyecekmerhaba kızlar benim bugün biraz moralim bozuk. dün kontrolüm vardı. dr bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. böbreklerinde biraz açıklık var dedi. doğuma kadar düzelebilir dedi.düzelmezse doğumdan sonra bana hatırlat takip edelim dedi. evham yapmana gerek yok dedi. önemli bişey değil dedi ama ben taktım işte. eve gelince internetten araştırma yaptım. ciddi problem olabilirmiş. ya da kendi kendine düzelebilirmiş. dua ediyorum düzelsin diye içim hiç rahat değil
ben park yatak aldım.kuzenim 2 yaşına kadar yatırdı bebişi onda daha yeni yeni kaldırıyor.arkadaşın oğlu 6 aylık hala kullanıyor bence kullanışlı.2 yaşından sonra oda almayı düşünüyorum bende bakalım kısmetAynen canım ben de şu an kararsızım.Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.
Canım hangi marka aldın bi de ebatları nasıl onların hepsi standart mı?Eğer aldığın model varsa nette paylaşır mısın bi bakayım fikir olsun bana daben park yatak aldım.kuzenim 2 yaşına kadar yatırdı bebişi onda daha yeni yeni kaldırıyor.arkadaşın oğlu 6 aylık hala kullanıyor bence kullanışlı.2 yaşından sonra oda almayı düşünüyorum bende bakalım kısmet
Evt canım gerçekten güzelmiş bu model çok hoşuma gitti ben de park yatak alacağım büyük bir ihtimal.Sen netten mi aldın dışarda fiyatlar nasıl acaba?Hiç de çıkamadık daha alışveriş için
Merhaba kızlar
Bende ilk etapta 2-3 yaşına kadar kullanabilmemiz için park yatak almayı düşünüyorum,
2-3 yaşına kadar kullanmayı düşündüğüm içinde sağlam kaliteli bişi olsun istiyorum ;
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
Kraftın bu parkyatağı sağlam görünüyor, 2-3 yıl kullanabileceğimi düşünürsek çokta pahalı değil
Evt canım gerçekten güzelmiş bu model çok hoşuma gitti ben de park yatak alacağım büyük bir ihtimal.Sen netten mi aldın dışarda fiyatlar nasıl acaba?Hiç de çıkamadık daha alışveriş için
Canım valla işte yarın net olur herhalde detaylı ultrosona gideceğim sabah.En son 1 ay önce gitmiştim o zaman da 16 haftalıkken kız demişti ama topicteki kızların bebişlerinin cinsiyetleri değişince bend e kendimi çok kaptırmadım açıkçası.Yarın anya konya belli olur inş:):)
Denizcim kraftın bu modeli nette en uygun (güvenilir siteler arasından) hepsiburada.da yani benim aklımda öyle kaldı
Ben de daha almadım araştırma aşamasındayım ama en cazip bu gibi geldi bana hem şık hemde kaliteli görünüyor..
Senin kızın olacağı kesinleştimi
arkadaşlar merhaba aranızda e-bebek sitesinden parkyatak alan varmı ben siteden inceledim 99.90 diye 2 sene garantili bir ürünü var gidip mağazasınada baktım gayet güzel almayı düşünüyoruz hiç alıp kullanan varmı bunlardan?
Canım valla işte yarın net olur herhalde detaylı ultrosona gideceğim sabah.En son 1 ay önce gitmiştim o zaman da 16 haftalıkken kız demişti ama topicteki kızların bebişlerinin cinsiyetleri değişince bend e kendimi çok kaptırmadım açıkçası.Yarın anya konya belli olur inş:):)
Kızlar biz dışarı çıkıyoruz eşimle biraz yürüyeceğiz hafiften yağmur da yağıyor zaten içim açılır biraz bari hava kapalı yaa sabahtan beri böyle bir sıkkınlık var içimde.İnş açılırım.Grş...
Selam herkese...
Ben badem yağı kullanıyorum.
Kokusu da yok, memnunum.
Bence kremden daha iyi.
Ne kadar bitkisel dense de inanmam.
Senin kızın mı olacaktı canım.
Kızlarda kalça büyüyor sanırım.
slm kızlar...bugün arada okudum sadece...baya konudan bahsedilmiş...ben park yatak aldım ve gerçekten memnunum....rengi falanda...ciciler kısmında paylaşmıştım...inceleyin bence ortapedik süngeri ile 200 e geldi..belki biraz erken adlık ama... olsun bizde doğru zaman çünkü bana verdiği mutluluk yeter...
Araştırmalara göre anne karnındaki fetüs, annenin sinirli halinden veya örneğin çok yemek yiyen halinden kesinlikle etkileniyor. Eğer abur cubur tüketen bir hamileyseniz bebek bunu kıtlık sinyali olarak yorumluyor.”Hımm demek ki sürekli tıkınmak lazım, yemek lazım, ileride savaş çıkarsa böylece hazırlıklı olmuş olurum” diye yorumluyor. Yada ”Hımm çabuk sinirleniyor olmak işleri daha kolay çözüyor galiba, baksana anne de öyle yapıyor” diye düşenebilir. Üstelik bu düşünceleri sadece anne karnında değil tüm yaşamı boyunca taşıyor olacak!
benimkinin obez olmasının sebebi anlaşıldı zavallı yavrum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?