2011 Nisan Anneleri

karnım sivri erkek bebişi gbi ama kalçalarım biraz buyudu çok çelişkili oldu :86:
canım aynı durumdayız senle.Benim göbek sivri ama sanki yavaş yavaş yanlarda dolmaya başlıyor.kilolar kalçalara gitti bunu görüyorum kendimde maalesef ilerleyen haftalarda nasıl olcaz bakalım 4 kilo ile böyle olduysak çok şükür bu haftayı kilo almadan atlattım darısı önümüzdeki 2 haftaya ayda 2 kilo aldım öncekilerde bu ayda öyle olsun istemiyorum yaaa:26:
canım sıkma canını şimdiden ha çok kafan takılacaksa bir başka doktora git birde ona muayene ol bakalım o ne diyecek
ben park yatak aldım.kuzenim 2 yaşına kadar yatırdı bebişi onda daha yeni yeni kaldırıyor.arkadaşın oğlu 6 aylık hala kullanıyor bence kullanışlı.2 yaşından sonra oda almayı düşünüyorum bende bakalım kısmet

Merhaba kızlar

Çatlaklar için kremler konuşulmuş, ben Sebamed fine&sensitive Losyon ve badem-çörekotu-kakao yağı karışımı kullanıyorum
Kakao yağı ağır kokuyo- çörekotuda bildiğin çörekotu kokuyor bana biraz ağır geliyor bu kokular ama napalım herşey çatlamamak için

Bende ilk etapta 2-3 yaşına kadar kullanabilmemiz için park yatak almayı düşünüyorum,
2-3 yaşına kadar kullanmayı düşündüğüm içinde sağlam kaliteli bişi olsun istiyorum ;
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
Kraftın bu parkyatağı sağlam görünüyor, 2-3 yıl kullanabileceğimi düşünürsek çokta pahalı değil

Canım hangi marka aldın bi de ebatları nasıl onların hepsi standart mı?Eğer aldığın model varsa nette paylaşır mısın bi bakayım fikir olsun bana da

Evt canım gerçekten güzelmiş bu model çok hoşuma gitti ben de park yatak alacağım büyük bir ihtimal.Sen netten mi aldın dışarda fiyatlar nasıl acaba?Hiç de çıkamadık daha alışveriş için

arkadaşlar merhaba aranızda e-bebek sitesinden parkyatak alan varmı ben siteden inceledim 99.90 diye 2 sene garantili bir ürünü var gidip mağazasınada baktım gayet güzel almayı düşünüyoruz hiç alıp kullanan varmı bunlardan?

Denizcim kraftın bu modeli nette en uygun (güvenilir siteler arasından) hepsiburada.da yani benim aklımda öyle kaldı
Ben de daha almadım araştırma aşamasındayım ama en cazip bu gibi geldi bana hem şık hemde kaliteli görünüyor..
Senin kızın olacağı kesinleştimi

Canım valla işte yarın net olur herhalde detaylı ultrosona gideceğim sabah.En son 1 ay önce gitmiştim o zaman da 16 haftalıkken kız demişti ama topicteki kızların bebişlerinin cinsiyetleri değişince bend e kendimi çok kaptırmadım açıkçası.Yarın anya konya belli olur inş:):)

Ben e-bebekten bişi almadım henüz ama gidip gördüysen içine sindiyse fiyatı gayet uygunmuş :13:

Hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsun da

Benim ayrıntılı ultrason 15 aralıkta

Kızlar biz dışarı çıkıyoruz eşimle biraz yürüyeceğiz hafiften yağmur da yağıyor zaten içim açılır biraz bari hava kapalı yaa sabahtan beri böyle bir sıkkınlık var içimde.İnş açılırım.Grş...

Araştırmalara göre anne karnındaki fetüs, annenin sinirli halinden veya örneğin çok yemek yiyen halinden kesinlikle etkileniyor. Eğer abur cubur tüketen bir hamileyseniz bebek bunu kıtlık sinyali olarak yorumluyor.”Hımm demek ki sürekli tıkınmak lazım, yemek lazım, ileride savaş çıkarsa böylece hazırlıklı olmuş olurum” diye yorumluyor. Yada ”Hımm çabuk sinirleniyor olmak işleri daha kolay çözüyor galiba, baksana anne de öyle yapıyor” diye düşenebilir. Üstelik bu düşünceleri sadece anne karnında değil tüm yaşamı boyunca taşıyor olacak!
benimkinin obez olmasının sebebi anlaşıldı zavallı yavrum benim

Selam herkese...

Ben badem yağı kullanıyorum.
Kokusu da yok, memnunum.
Bence kremden daha iyi.
Ne kadar bitkisel dense de inanmam.
Senin kızın mı olacaktı canım.
Kızlarda kalça büyüyor sanırım.

evet canım kıızm olack inş badem yagınada cesaret edemedim tuylnme yapar mı acaba diye :78:

slm kızlar...bugün arada okudum sadece...baya konudan bahsedilmiş...ben park yatak aldım ve gerçekten memnunum....rengi falanda...ciciler kısmında paylaşmıştım...inceleyin bence ortapedik süngeri ile 200 e geldi..belki biraz erken adlık ama... olsun bizde doğru zaman çünkü bana verdiği mutluluk yeter...

canım yatagı harcnde içinde uyku seti vardı ondan da aldn mı :82:

ay bu bilgi çok ilginçmiş.bende synu duymuştum hamilelikte neyi ne kadr çok yiyorsanız bebeğin agız tadı ona alşyr ve onu sewyrmuş doğdugunda da kolay yiyormuş ne kadr doğru bilemyrm bol bol sut içelim bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…