2011 Nisan Anneleri

bende uşenıyorum kullanmaya drun verıgı kremı kullanıyorum ben.benımde kalçalarıma gttı kızlarda kalçalar buyurmuş

Canım ben daha bişey sürmeye başlamadım ama yarın doktora gideceğim krem olayını ben de sorayım da başlayayım diye düşünüyorum.Ben de 4 kilo aldım ama nereye gittiğini şu an ben de kestiremiyorum göbüş büyüdü bi de bel bölgem kalınlaşmışşşşşş eşim öyle diyor:44:

dunde eşime dyrm ki artık vucudum gtgide değişiyor psikolojim bozlyr galibaaa :78: maaşallh denizcim sen zaten çok zayf hamile kamştn yanlş hatrlamyrsam sen ye tatlım takmaa kiloyu bnce

Selam herkese...

Ben badem yağı kullanıyorum.
Kokusu da yok, memnunum.
Bence kremden daha iyi.
Ne kadar bitkisel dense de inanmam.
Senin kızın mı olacaktı canım.
Kızlarda kalça büyüyor sanırım.

dunde eşime dyrm ki artık vucudum gtgide değişiyor psikolojim bozlyr galibaaa :78: maaşallh denizcim sen zaten çok zayf hamile kamştn yanlş hatrlamyrsam sen ye tatlım takmaa kiloyu bnce
Valla canım iştahım da çok açıldı yaaa dur diyemiyorum zaten bazen.Dün günüm vardı arkadaşlar da 2 porsiyon yedirdi resmen senin ihtiyacın var 1 tane daha 1 tane daha derken akşama eve 9 aylık gibi geldim eşim de gülüyor bu ne hal diye

günaydınlarrrr

oğlum bugün hiç hareket etmemişti taki 5 dk öncesine kadar.
neyseki oynamaya başladı
korkutuyor bni...hele yüzünü gördükten snra dahada bağlandım ona sanki:)

kremlerden bahsedilmiş gene.
sakınn aksatmayın kızlar çünkü çok çatlıyor insan.
ablamlardan biliyorum
tabiki genetikten gelen bişeymiş ama yinede bol bol sürün kremleri.
ben gece gündüz sürüyorum.
hele göbeğime sabah akşam, bacaklarıma kalçama vs akşamları sadece.

Ben beşik mi park yatak mı karar veremiyorum yaa.
Şİmdilik oda yapma imkanımız yok.
Çünkü odamız yok.
Onun için beşik mi alsam belki daha uzun yatabilir diye, bilemedim :44:

merhaba kızlar benim bugün biraz moralim bozuk. dün kontrolüm vardı. dr bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. böbreklerinde biraz açıklık var dedi. doğuma kadar düzelebilir dedi.düzelmezse doğumdan sonra bana hatırlat takip edelim dedi. evham yapmana gerek yok dedi. önemli bişey değil dedi ama ben taktım işte. eve gelince internetten araştırma yaptım. ciddi problem olabilirmiş. ya da kendi kendine düzelebilirmiş. dua ediyorum düzelsin diye içim hiç rahat değil

Ben beşik mi park yatak mı karar veremiyorum yaa.
Şİmdilik oda yapma imkanımız yok.
Çünkü odamız yok.
Onun için beşik mi alsam belki daha uzun yatabilir diye, bilemedim :44:
Aynen canım ben de şu an kararsızım.Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.

Canım sıkma canını bak doktorum da takip edelim yine de demiş.Dua etmekten ve olumlu düşünmekten başka çaremiz yok.Allah bize ve bebişlerimize sağlık, sıhhat versin inş.

Canım moralini hiç bozma.
Zaten üzülmen sana da bebeğe de bir şey kazandırmaz.
İnşallah düzeli.
Allah'a sığınıp dua etmekten başka yapacak bir şey yok.

İlerde de kullanabilelim diye büyüyen yatağı ben de düşündüm.
Hem çekmecesi de daha çok.
Ama yatak odamıza koyacağımız için sığar mı bilemiyorum.
Ölçüp biçmek lazım.
Park yataklar da hem gözüme güzel görünüyor hem de senin gibi tereddüt etmeme neden oluyor.

Merhaba güzel anneler Benim gibi pazar çalışan yok demi aranızda offf evde olmak istiyorumm

CAnım benimde kalçam büyüdüm belim kalınlaştı kendime inanamıyorum ya.Birde çok kilo alıyorum sanki yatahmini 52 kilo ile hamile kalmıştım şu anda 58 kiloyum Nese bebeğime yarasında aldığım kilolar yapçak bişey yok sanırım karbonhidratı çok tüketiyorum yani ekmeği:)ama ne yapayım ekmek yemezsemde sürekli açım diye dolaşıyorum

Tubacım inşallah büyük bi sorun olmaz ve kendi kendine düzelir.Bi arkadaşımın bebeğinin bşında kist var dedi doktor sonraki kontrolde kaybolmuştu inşalalh seninde öyle olur dualarımız seninle ve bebişinle

Canım işte büyüyen beşikler çok hantal yani yatak odamızda da çok yer kaplayacak dediğin gibi çekmecelerin olması cazip ama park yataklar da pratik bence.Peki kaç yaşına kadar bi bebek park yatakta yatar bileniniz va mı kızlarrrrr???

Açıklamalarında hep 2 yaşına kadar yatabilir diyor.
Ama bana sanki o kadar dayanıklı değillermiş gibi geliyor.

Son düzenleme:
sağolun kızlar. kendimi üzmemeye çalışıyorum ama işte elimde değil . dua etmekten başka yapacak bir şey yok. düzelir inşallah. bu arada yüzünü gördük çok net olarak. babasının fotokopisi kızım. çok güzel bir duyguydu onu görmek. bi de şu sorun çımasaydı. neyse Allah daha beterinden korusun napalım inş düzelir

Açıklamalarında hep 2 yaşına kadar yatabilir diyor.
Ama bana sanki o kadar dayanıklı değillermiş gibi geliyor.

Bana da o kadar dayanmaz ibi geliyor ama forumda bir arkadaş bebeği 1,5 yaşındaymış hala park yataktaa yatırıyormuş Demek ki iyi bişey alırsan dayanır gibi yaaa...Üfff valla ne zor karar vermek:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…