- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.741
yağlardan bahsetmişiniz bende sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanyrm benm eşimde sevmyr kakao yagnn kokusunu bu arada üşenyrmda heryerime surmeye bazen sadece göbüşüme sururyrm..bu hafta dr dan krem isteyecem baklaım ..bu arada benm aldgm 3 kilonun nereye gttgi bellli oldu kalçalarımaaaaaaaszinlşerde biraz buyudu mu
bende uşenıyorum kullanmaya drun verıgı kremı kullanıyorum ben.benımde kalçalarıma gttı kızlarda kalçalar buyurmuş
Canım ben daha bişey sürmeye başlamadım ama yarın doktora gideceğim krem olayını ben de sorayım da başlayayım diye düşünüyorum.Ben de 4 kilo aldım ama nereye gittiğini şu an ben de kestiremiyorum göbüş büyüdü bi de bel bölgem kalınlaşmışşşşşş eşim öyle diyor:44:yağlardan bahsetmişiniz bende sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanyrm benm eşimde sevmyr kakao yagnn kokusunu bu arada üşenyrmda heryerime surmeye bazen sadece göbüşüme sururyrm..bu hafta dr dan krem isteyecem baklaım ..bu arada benm aldgm 3 kilonun nereye gttgi bellli oldu kalçalarımaaaaaaaszinlşerde biraz buyudu mu
karnım sivri erkek bebişi gbi ama kalçalarım biraz buyudu çok çelişkili oldu:86:
Canım ben daha bişey sürmeye başlamadım ama yarın doktora gideceğim krem olayını ben de sorayım da başlayayım diye düşünüyorum.Ben de 4 kilo aldım ama nereye gittiğini şu an ben de kestiremiyorum göbüş büyüdü bi de bel bölgem kalınlaşmışşşşşş eşim öyle diyor:44:
yağlardan bahsetmişiniz bende sadece bebe yağı ve kakao yağı kullanyrm benm eşimde sevmyr kakao yagnn kokusunu bu arada üşenyrmda heryerime surmeye bazen sadece göbüşüme sururyrm..bu hafta dr dan krem isteyecem baklaım ..bu arada benm aldgm 3 kilonun nereye gttgi bellli oldu kalçalarımaaaaaaaszinlşerde biraz buyudu mu
Valla canım iştahım da çok açıldı yaaa dur diyemiyorum zaten bazen.Dün günüm vardı arkadaşlar da 2 porsiyon yedirdi resmen senin ihtiyacın var 1 tane daha 1 tane daha derken akşama eve 9 aylık gibi geldim eşim de gülüyor bu ne hal diyedunde eşime dyrm ki artık vucudum gtgide değişiyor psikolojim bozlyr galibaaa :78: maaşallh denizcim sen zaten çok zayf hamile kamştn yanlş hatrlamyrsam sen ye tatlım takmaa kiloyu bnce
Aynen canım ben de şu an kararsızım.Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.Ben beşik mi park yatak mı karar veremiyorum yaa.
Şİmdilik oda yapma imkanımız yok.
Çünkü odamız yok.
Onun için beşik mi alsam belki daha uzun yatabilir diye, bilemedim :44:
merhaba kızlar benim bugün biraz moralim bozuk. dün kontrolüm vardı. dr bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. böbreklerinde biraz açıklık var dedi. doğuma kadar düzelebilir dedi.düzelmezse doğumdan sonra bana hatırlat takip edelim dedi. evham yapmana gerek yok dedi. önemli bişey değil dedi ama ben taktım işte. eve gelince internetten araştırma yaptım. ciddi problem olabilirmiş. ya da kendi kendine düzelebilirmiş. dua ediyorum düzelsin diye içim hiç rahat değil
merhaba kızlar benim bugün biraz moralim bozuk. dün kontrolüm vardı. dr bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. böbreklerinde biraz açıklık var dedi. doğuma kadar düzelebilir dedi.düzelmezse doğumdan sonra bana hatırlat takip edelim dedi. evham yapmana gerek yok dedi. önemli bişey değil dedi ama ben taktım işte. eve gelince internetten araştırma yaptım. ciddi problem olabilirmiş. ya da kendi kendine düzelebilirmiş. dua ediyorum düzelsin diye içim hiç rahat değil
Aynen canım ben de şu an kararsızım.Park yatak almayı düşünüyoruz ama bi bebek kaç yaşına kadar orda yatabilir yani 2 yaşında falan aldığımız park yatak bebeği kaldırır mı??? Büyüyen beşik düşündük ama bu sefer de hantal olacak ben daha pratik olsun diye park yatak düşündüm ama ne yapacağımı da bilemedim.
Canım işte büyüyen beşikler çok hantal yani yatak odamızda da çok yer kaplayacak dediğin gibi çekmecelerin olması cazip ama park yataklar da pratik bence.Peki kaç yaşına kadar bi bebek park yatakta yatar bileniniz va mı kızlarrrrr???İlerde de kullanabilelim diye büyüyen yatağı ben de düşündüm.
Hem çekmecesi de daha çok.
Ama yatak odamıza koyacağımız için sığar mı bilemiyorum.
Ölçüp biçmek lazım.
Park yataklar da hem gözüme güzel görünüyor hem de senin gibi tereddüt etmeme neden oluyor.
Açıklamalarında hep 2 yaşına kadar yatabilir diyor.
Ama bana sanki o kadar dayanıklı değillermiş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?