2011 Nisan Anneleri

Seninle aramızda tam bir hafta var Esra.
Belki senin haftana geldiğimde ben de tepik yemeye başlarım.
Sen benim haftamdayken başlamış mıydı?

kizlar bisi soracam 4lu testte kan aliyolami sizden.yoksa sadece ayrintili usg mi.
kan alınıyor cnm..birde ultrasyonda ölçüm yapıyorlaar..

Kızlar oğlum bi hareket etti içerde horonmu etti nedir...bi ağrı verdi ki sormayın çok güçlü olucak sanırımda şimdiden böyleyse yandım ben ya

biliyorsun biraz iriyiz annesi artık seni tepik manyagı yapıcaz

gittim gittim canim gecmisi okuyodumda simdi gördüm msjlarini,özelinede yazdim.kizimiz 350 gr olmusbizim kiz cok naringelisimi yerinde normal dedi.kanim normal cikti.elevit simdilik yeterli dedi kanim icin.öyle iste 26.haftaya seker kontrolü var randevu saatine 4 saat kala yemek yemeden gidicem sadece su icebilirim kan alinip seker konrtolü yapilcak.kizimiz yanliz basasagi duruyo baya bir asagida ama tehlikeli bir durum degilmis.hatta eliyle kontrol de etti.sadece yürürken bana agri yapiyo hafiften.
dünüşşşş gittinmi doktora cnm.... Gördünmü prensesi

öptüm kızlar ben gider...hazırlanim...dünüş cvp bekliyom..özel atsana prensesin durumunu....

Annesi gibi çıtır olcak seninki desene canım benim kızda sürekli baş aşağı duruyor ve hep sağ tarafımda. Değişir herhalde yönleri ilerleyen haftalarda.Şimdilik yer bol kendilerince evcilik oynuyorlar
ben sadece kakao yağı sürüyorum ama çok memnun değilim simsiyah oluyo iç çamaşırlarım falan
ya kuzenimin arkadaşı elma yağı badem yağı karışımı yapmış ben kakaoda aldım ama nasıl yapsam bilemedim. şimdilik badem yağlı bebek losyonu ve lireac krem kullanıyorum ama yeterli gelmiyor çünkü bebe yağını sadece banyo sonrası sürüyorum lireacıda geceleri.doktor kurumuş cildin kakao yağı kullan badem yağı filan dedi.Sizlere bir danışayım dedim

bitmeyen şarkı başladıı kızlarrrr
ben ona bakıyorummm

dreamer bende akşamları lierac ı sürüyorum.
eskiden kakao yağı ve bebek yağındanda sürüyordum ama eşim kokusuna tahammül edemiyordu:) birazx ağır kokuyor onlar.
şimdi bide gnc den bi yağ aldım
dr.hauschka nın organik yağını kullanıyorum.inş. çatlamayız.

Herkese iyi aksammlar
Misafirlerimi yolladim dinleniyorum biraz. Sabahki kirginligimda gecti cok sukur. Bal limon vs cok iyi geldi. Tavsiyeleriniz icin tekrar tsk ederim. Simdiden yoruldum heralde belim agriyor.

Ben arasira bebek yogi, vucut yagi, gul yagi ve estikce de vucut losyonu suruyorum. AMA hicbirini duzenli kullanmiyorum.

Bebislerini goren arkasdaslara da ne mutlu. Benimde cnm cekti Yemen videolarini izledim.

mrb tatlım at baktım kimseden ses seda çıkmıo herkes bi yağdır kremdir anlatıo. ben de onları okuodum bi taraftan da bitmeyen şarkıyı izliodum
nasılsın? nasılsınızz hattaa :))

Vallah canım bende nasılım bilmiyorum...Cuma akşamı Ankara'ya yola çıktık kendi arabamızla...Dr. sorarak tabi...Yolda böyle gaz sancısı gibi ağrı sıkıştırdı kaç kere durduk yolda...İstanbul'dan çıkınca geçti ve rahat yolculuk yaptım ve dün akşamda döndük...Sanki şimdi bebeğimi hissetmiyorum...Sinirlerim bozuldu...Hafta sonuda girdiğinden dr. gidemiyorum anca acile gidebilirim ama hastanedede ilgilenmiyorlar...Geçende kalbi atmıyor dediler deli oldum...

aman cnm yaa hemen kötü senaryolar kurma kafanda. tatlı bişiler ye sonra şöööle uzunca bi zaman sırtüstü uzan bi de öyle dene. senin bu gidip gelmeler sırasında fazla dinlenmeye vaktin olmadıysa belki o yüzden hissetmemiş olabilirsin

Canım zaten bu dönemde bebeklerin hareketleri düzenli değilmiş.Yani sen yine hissediyorsun ben bişey hissedemiyorum sanki yaaaa.Sadece arada bir böyle seyirme tarzında hareketler oluyor dışardan anlaşılmıyor zaten.Ne bileyim yaaa üfff siz nasıl hissediyorsunuz bu hareketleri nasıl oluyor bi anlatın bana yaaaa:44:

Kızlar ne bileyim ya...Az önce uzandım yattım sırtüstü göbeğimin alt tarafında saki bir sertlik ile gerginlik oluyor...Acaba bebekmi yapıyor öyle hareket ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…