- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.681
GARİP GELCEK AMA MÜMKÜNSE BUNLARDAN OLMASIN :s GARİP BİŞEY ÇÜNKÜ... AMA PIT PIT VURSUN YAVRUN... Bİ KERE SABAH KARNIMI TUTTUM SANKİ DIŞARI ÇIKCAK ÖYLEKİ ÖNE EĞDİ BENİ AĞIRLIK VERİR GİBİ...MAŞALLAH YA.. BÖYLE OLMASI İYİ EN AZINDAN RAHATLIYO İÇİM ÇOK ŞKÜR...herkese kısmet etsin rabbim inş
kan alınıyor cnm..birde ultrasyonda ölçüm yapıyorlaar..kizlar bisi soracam 4lu testte kan aliyolami sizden.yoksa sadece ayrintili usg mi.
Kızlar oğlum bi hareket etti içerde horonmu etti nedir...bi ağrı verdi ki sormayınçok güçlü olucak sanırımda şimdiden böyleyse yandım ben ya
kan alınıyor cnm..birde ultrasyonda ölçüm yapıyorlaar..
biliyorsun biraz iriyiz annesiartık seni tepik manyagı yapıcaz
dünüşşşş gittinmi doktora cnm.... Gördünmü prensesi
öptüm kızlar ben gider...hazırlanim...dünüş cvp bekliyom..özel atsana prensesin durumunu....
kızlar şu çatlaklar için yağları neyi neyle karıştırıyorsunuz hele bir deyiveren bakam
Annesi gibi çıtır olcak seninki desene canımgittim gittim canim gecmisi okuyodumda simdi gördüm msjlarini,özelinede yazdim.kizimiz350 gr olmus bizim kiz cok narin gelisimi yerinde normal dedi.kanim normal cikti.elevit simdilik yeterli dedi kanim icin.öyle iste 26.haftaya seker kontrolü var randevu saatine 4 saat kala yemek yemeden gidicem sadece su icebilirim kan alinip seker konrtolü yapilcak.kizimiz yanliz basasagi duruyo baya bir asagida ama tehlikeli bir durum degilmis.hatta eliyle kontrol de etti.sadece yürürken bana agri yapiyo hafiften.
ya kuzenimin arkadaşı elma yağı badem yağı karışımı yapmış ben kakaoda aldım ama nasıl yapsam bilemedim. şimdilik badem yağlı bebek losyonu ve lireac krem kullanıyorum ama yeterli gelmiyor çünkü bebe yağını sadece banyo sonrası sürüyorum lireacıda geceleri.doktor kurumuş cildin kakao yağı kullan badem yağı filan dedi.Sizlere bir danışayım dedimben sadece kakao yağı sürüyorum ama çok memnun değilim simsiyah oluyo iç çamaşırlarım falan
Kızlar tv seyretmeyemi daldınız...
mrb tatlım at baktım kimseden ses seda çıkmıo herkes bi yağdır kremdir anlatıo. ben de onları okuodum bi taraftan da bitmeyen şarkıyı izliodum
nasılsın? nasılsınızz hattaa :))
Vallah canım bende nasılım bilmiyorum...Cuma akşamı Ankara'ya yola çıktık kendi arabamızla...Dr. sorarak tabi...Yolda böyle gaz sancısı gibi ağrı sıkıştırdı kaç kere durduk yolda...İstanbul'dan çıkınca geçti ve rahat yolculuk yaptım ve dün akşamda döndük...Sanki şimdi bebeğimi hissetmiyorum...Sinirlerim bozuldu...Hafta sonuda girdiğinden dr. gidemiyorum anca acile gidebilirim ama hastanedede ilgilenmiyorlar...Geçende kalbi atmıyor dediler deli oldum...
Canım zaten bu dönemde bebeklerin hareketleri düzenli değilmiş.Yani sen yine hissediyorsun ben bişey hissedemiyorum sanki yaaaa.Sadece arada bir böyle seyirme tarzında hareketler oluyor dışardan anlaşılmıyor zaten.Ne bileyim yaaa üfff siz nasıl hissediyorsunuz bu hareketleri nasıl oluyor bi anlatın bana yaaaa:44:Vallah canım bende nasılım bilmiyorum...Cuma akşamı Ankara'ya yola çıktık kendi arabamızla...Dr. sorarak tabi...Yolda böyle gaz sancısı gibi ağrı sıkıştırdı kaç kere durduk yolda...İstanbul'dan çıkınca geçti ve rahat yolculuk yaptım ve dün akşamda döndük...Sanki şimdi bebeğimi hissetmiyorum...Sinirlerim bozuldu...Hafta sonuda girdiğinden dr. gidemiyorum anca acile gidebilirim ama hastanedede ilgilenmiyorlar...Geçende kalbi atmıyor dediler deli oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?