2011 Nisan Anneleri

Canım hangi marka aldın bi de ebatları nasıl onların hepsi standart mı?Eğer aldığın model varsa nette paylaşır mısın bi bakayım fikir olsun bana da

Kraftbaby.com -
canım ben bammbikin paylaştığı yatağın benetton renklerinde olanını aldım. 70x110 ebatları yani bayağ büyük. alıcaksan bu büyüğünden al.daha küçükleri ancak 6-7 aya kadar kullanılabilir.evde kurduk baktık bayağ sağlam birşey.sallanabiliyor yada sabitlenebiliyor ayakları var. rengide çok hoş.ben 199 a almıştım ama nette 230-250 lira arası sanırım.içinede sünger yatak aldık ama o alçak gelecek gibi kuzenimin tavsiyesi üzerine babannemiz ince pamuk yatak yapacak içine uygun. Kraft kaliteli bir ürün sonuçta uzun süre kullanacak sağlam olsun ve bence bir yerlerde gör incele sonra sipariş et ister netten ister mağazadan.nerde oturuyordun sen? Ben izmire gittiğimde kemeraltında mina bebeden aldım mesela

cnm geçmiş olsun kendini üzmemeye çalış.tai insan takıyor ister i,steemz..ama hep beraber dua edelim doğuma kadar kendiliğinden düzelsin inş..

valla benimki şimdiden ayrım yapıyor canım ya güzel birşeyler yedimse antepfıstığı filan mesela deli gibi tepiniyor içimde ama karnıbahar yedimdi geçende hiiiççç oynamadı :))) ha birde kahavltıda mısırgevreği yiiyim dedim anam yok onuda beğenmedi öğlene kadar kıpırdamadı sıpa yani şimdiden yemek seçiyor benim kız

ağzının tadını biliyor desene cimcime

selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir ben ve bebişimde gayet iyiyiz çok şükür bizde eşimle hala isim konusunda karar veremedik oğluşuma ne isim koycaz bilmiyorum karar vermek çok zor fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.

canım insan hiçbir ismi yakıştıramyr bebişine

ben 2 yaşına gelince bembeyaz bi oda döşemeyi düşünyrm açık pembe de halı falan bakalım bnce en zewkli kısımlarından biri bu oda olacak park yatak begendik bi tene pembe...kendi çekmecelerim vardı onları boşaltcam başka bi yere bebeğinkileri dizecegim son ayda

canım sen oda yapmıyordun hatırladığım kadarıyla hayırdır fikir mi değiştirdin???
yapıcamı söylemiştim cnm...park yatak alıp 1.5 yaşına kadar bizimle yatıcak odası olcak beyaz die düşündüm ve gözü alışsın diede sabahları orda yatıtırım demiştim.. yaptırcaktım ama bunu görnce hoşuma gitti...
canım uzun yıllar kullanır bnce bunu

güzel dimi cnm yakından daha hoş gürünüyo..

daha geç yaptırcaksın diye düşünmüştüm ben..neyse ama çalışma masası güzel uzun yıllar kullanır bencede.ha birde bence olmuşken kitaplığıda olsun canım bence önce oyuncaklarını filan saklarsın sonra kitap faslına geçersiniz.

cnm odamız küçük ölçtük sığmıyo hiç bi şekilde... kısme değilmiş o kadarda uygun ki... hem gerçekten güzel bu gün gördük...ne sinir bozucu bişy çocuk odası küçük olcak peh

benim duyduğuma göre en rahat 2 yasına kadarmışşş...

kızlar ya karnınız sertmi kaç gündür buna taktım yatınca yumuşuyo öyle çok değil ama ayakta özellikle bi şertleşiyoki sormayın...bi rahatsızlık vermiyo ama malum tedirgin oluyo insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…