- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #21.781
Canım hangi marka aldın bi de ebatları nasıl onların hepsi standart mı?Eğer aldığın model varsa nette paylaşır mısın bi bakayım fikir olsun bana da
cnm geçmiş olsun kendini üzmemeye çalış.tai insan takıyor ister i,steemz..ama hep beraber dua edelim doğuma kadar kendiliğinden düzelsin inş..merhaba kızlar benim bugün biraz moralim bozuk. dün kontrolüm vardı. dr bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. böbreklerinde biraz açıklık var dedi. doğuma kadar düzelebilir dedi.düzelmezse doğumdan sonra bana hatırlat takip edelim dedi. evham yapmana gerek yok dedi. önemli bişey değil dedi ama ben taktım işte. eve gelince internetten araştırma yaptım. ciddi problem olabilirmiş. ya da kendi kendine düzelebilirmiş. dua ediyorum düzelsin diye içim hiç rahat değil
cnm ben ilk 3 seçeneği beğendim..bende baby hope marka kullanıyorum çok memnunum,çok sağlam ve bayagı yük kaldırıyor.oğlumla pazara gidince mesela aldıklarımızı file sepetine koyuyorduk ,10kğ rahat oluyordu ve hiç sorun yaşamadım şu ana kadar..tabi karar senin
Bİ GİİDP YAKINDAN BAKACAM TABİ,DÜN ARKADAŞIMIN BEBEK ARABASINA BAKTIM KRAFTTAN ALMIŞLAR,HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL Bİ KERE ÇOK HANTAL SÜRMESİ ÇOK ZOR,TEKERLEKLER YANA DÖNÜYOR HEP DÜZ GİTMİYOR,BUNLAR ÇOK ÖNEMLİ
cnm dediğim gibi babyhope markası ,modelini hatırlamıyorum üstünde yazmıyor ama oğlum 2yaşına girecek nerdeyse..ve evim biraz yokuşta benim..sürmesi kolay ,,hiç biyeri kırılmadı sorun çıkarmadı,tekerleklerde öyle yana gitmiyor..ancak aşırı yüklersen yani çocuk içindeyken filaesine 15kğ civarında koyarsan bunu yapıyor,o da normal yani,çekmiyor çünkü ağırlıgı..tabi araştır bak karar senin ..
bak arayıp buldum nette modelini ,bu renk benimki
Babyhope Puset Bebek Arabası CDB011HF GittiGidiyor.com'da #32074039
ay bu bilgi çok ilginçmiş.bende synu duymuştum hamilelikte neyi ne kadr çok yiyorsanız bebeğin agız tadı ona alşyr ve onu sewyrmuş doğdugunda da kolay yiyormuş ne kadr doğru bilemyrm bol bol sut içelim bnce
cnm uyku seti yok bunda... yani nevresim takımı falanmı..yada elyaf takımlardan...yok cnm...
Kiraz Bebe*>>*Bebek Yatakları*>>*Park YataklarBirde bunu beğeniyorum ama yakından görmekte fayda var
valla benimki şimdiden ayrım yapıyor canım ya güzel birşeyler yedimse antepfıstığı filan mesela deli gibi tepiniyor içimde ama karnıbahar yedimdi geçende hiiiççç oynamadı :))) ha birde kahavltıda mısırgevreği yiiyim dedim anam yok onuda beğenmedi öğlene kadar kıpırdamadı sıpayani şimdiden yemek seçiyor benim kız
selam kızlar nasılsınız inş herkes iyidir ben ve bebişimde gayet iyiyiz çok şükür bizde eşimle hala isim konusunda karar veremedik oğluşuma ne isim koycaz bilmiyorum karar vermek çok zor fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim.
ilk okula kadar kullansa falan sizce nasıl ben çok beğendim
ilk okula kadar kullansa falan sizce nasıl ben çok beğendim
yapıcamı söylemiştim cnm...park yatak alıp 1.5 yaşına kadar bizimle yatıcak odası olcak beyaz die düşündüm ve gözü alışsın diede sabahları orda yatıtırım demiştim.. yaptırcaktım ama bunu görnce hoşuma gitti...canım sen oda yapmıyordun hatırladığım kadarıyla hayırdır fikir mi değiştirdin???
canım uzun yıllar kullanır bnce bunu
daha geç yaptırcaksın diye düşünmüştüm ben..neyse ama çalışma masası güzel uzun yıllar kullanır bencede.ha birde bence olmuşken kitaplığıda olsun canım bence önce oyuncaklarını filan saklarsın sonra kitap faslına geçersiniz.yapıcamı söylemiştim cnm...park yatak alıp 1.5 yaşına kadar bizimle yatıcak odası olcak beyaz die düşündüm ve gözü alışsın diede sabahları orda yatıtırım demiştim.. yaptırcaktım ama bunu görnce hoşuma gitti...
güzel dimi cnm yakından daha hoş gürünüyo..
daha geç yaptırcaksın diye düşünmüştüm ben..neyse ama çalışma masası güzel uzun yıllar kullanır bencede.ha birde bence olmuşken kitaplığıda olsun canım bence önce oyuncaklarını filan saklarsın sonra kitap faslına geçersiniz.
Canım işte büyüyen beşikler çok hantal yani yatak odamızda da çok yer kaplayacak dediğin gibi çekmecelerin olması cazip ama park yataklar da pratik bence.Peki kaç yaşına kadar bi bebek park yatakta yatar bileniniz va mı kızlarrrrr???
Hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsun da
Benim ayrıntılı ultrason 15 aralıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?