- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.601
kışıden kışıye degışıyor bende 4 kılo aldım drum çok ıyı dedı ama bebgım 320 gr.sende aynı almıssın bebk kılosu farklı.tombık oğluşun gelıyor ozamn ona gore kıyafet al benım ablamın bebgı de kılolu dogdu kıyafetler olmadı bı sure sonra
ay çok guldum bcanım demek satıcı içine grdi hacanm bnde bi tane begendm markasını bnde duymamıştım saglam guzle benzyrdu geniştide almayı düşünyrm içine sindiyse al tatlım [/QUOTE
güzeldi hoşumada gitti bakacam bi kaç yer daha var orayada bakıp olmazsa onu alırım.
ben her şeyine baktım cnm gayette güzel sallanıyordu müzikli,titreşimli ,dönenceli güzeldi yani. hatta ben sallanmayan düşünüyordum sallamaya alışmasın diye ama napalım hepsi sallanıyogecen yıl bı arkadaşım farklı bı marka aldı pekde duyulmamıştı 220 tlydı.ama park yataklar beşık gıbı sallanmıyor zor oluyor ablam kullanıyor ondan bılıyorum
çok gecmış olsunn.annenın ıhmal karlıgı yavrum ınnşş bıran once saglıgına kavuşurslm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınımbebek suan kuvezde r rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
ay çok guldum bcanım demek satıcı içine grdi hacanm bnde bi tane begendm markasını bnde duymamıştım saglam guzle benzyrdu geniştide almayı düşünyrm içine sindiyse al tatlım [/QUOTE
güzeldi hoşumada gitti bakacam bi kaç yer daha var orayada bakıp olmazsa onu alırım.
ben her şeyine baktım cnm gayette güzel sallanıyordu müzikli,titreşimli ,dönenceli güzeldi yani. hatta ben sallanmayan düşünüyordum sallamaya alışmasın diye ama napalım hepsi sallanıyo
çok ıyı ozamn ıçıne sındıyse al ablamınkı sallan mıyor farklı demmkı
ay çok guldum bcanım demek satıcı içine grdi hacanm bnde bi tane begendm markasını bnde duymamıştım saglam guzle benzyrdu geniştide almayı düşünyrm içine sindiyse al tatlım
şimdi annem burda biraz onunla vakit geçireyim yine gelirim kızlar gidecek zaten akşama doğru.
sen kaça buldun cnm
200tl yi bulyrdu canım yatagı ile beraber benmki
ben her şeyine baktım cnm gayette güzel sallanıyordu müzikli,titreşimli ,dönenceli güzeldi yani. hatta ben sallanmayan düşünüyordum sallamaya alışmasın diye ama napalım hepsi sallanıyo
arkadaşlar park yatağın sallanıp sallanmaması sizin elinizde ayaklarını değiştirirsen sabitte durur sallanırda
arkadaşlar park yatağın sallanıp sallanmaması sizin elinizde ayaklarını değiştirirsen sabitte durur sallanırda
kızlar slm. 2 gündür yatıyorum park yatak kalkıyorum park yatak. eşimle p.tesi gezdik bitane bulduk çok güzeldi. bayada geniş 75cm*115 boyutuda güzel. ben kraft düşünyordum ama güzel bişey bulamadık bu baktığımızda bebetto nun kullanan yada alan var mı bu markadan. emin olun hiç bii fikrim yok. ama çok sağlam satıcı içine girdi onu taşıyo yani okadarfiyatıda 200 tl peşin
bende bulamadım cnm nette. bebek kıyafetleri falan çok var bebettonun ama park yatağına rastlamadım bende ama görüntü güzeldi kalitede öyle.BEN DE ÇOK GEZDİM KRAFTINKİLER RENKLERİ MODELLERİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ,İNTERNETTE ÇOK AREAŞTIRDIM HİÇ BEBETO GÖRMEDİM,BEN EXOR BABY DİYE Bİ MARKA ALDIM
exor lx oyunpark & park yatak-xrpm001 color | | Bebefix.com
BEN BUNU ÇOK BEĞENDİM ÖZELLİKLE YANINDAKİ CEPLERİ ÇOK KULLANIŞLI,BİRDE GENELDE YATAKLAR 2 KAdemeli oluyor benimki 3 kademeli
BEN DE ÇOK GEZDİM KRAFTINKİLER RENKLERİ MODELLERİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ,İNTERNETTE ÇOK AREAŞTIRDIM HİÇ BEBETO GÖRMEDİM,BEN EXOR BABY DİYE Bİ MARKA ALDIM
exor lx oyunpark & park yatak-xrpm001 color | | Bebefix.com
BEN BUNU ÇOK BEĞENDİM ÖZELLİKLE YANINDAKİ CEPLERİ ÇOK KULLANIŞLI,BİRDE GENELDE YATAKLAR 2 KAdemeli oluyor benimki 3 kademeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?