2011 Nisan Anneleri

ewt cnm aynı şeyi anemde sölüyor.. hakikaten eşim gibi olursa yandıkkk:))gerçi değişirmiş belki...

slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınımbebek suan kuvezde rrabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..

çok gecmış olsunn.annenın ıhmal karlıgı yavrum ınnşş bıran once saglıgına kavuşur

arkadaşlar üsküdar civarlarında bildiğiniz iyi bir çeyizci varmı..dün bir tanıdıktan bebeğn sepetini aldım onun kızı vardı bütün süsleme doğal olarak pembeden yapılmış ben onu tekrar diktiricem benim oğlum olacak. ama nerde yaptırabilirim hiç fikrim yok. aslında ümraniye tarafınada gidebilirim bi bilgisi olan varsa yada böyle birşey yaptıran varmı aranızda ..

slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay eşyalardan bahsetmişiniz bitmezki eksikler ...... ben baby maxın park yatağını alıcam kiraz bebede indirime girmiş 130 tl bakın isterseniz

Son düzenleme:
arkadaşlar park yatağın sallanıp sallanmaması sizin elinizde ayaklarını değiştirirsen sabitte durur sallanırda

ewt cnm sallama aparatını kullanmazsan sallanmıyoda. konunun başı tanınmış marka park yataklardı. ben bebettonun beğendimde kullanan yada alan varmı onu sormuştum

selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
aklıma kötü bişey getirmemeye çalışııyorum birkaç kezde hissettim bebeğimi
korktum bişey oldu diye

BEN DE ÇOK GEZDİM KRAFTINKİLER RENKLERİ MODELLERİ HİÇ HOŞUMA GİTMEDİ,İNTERNETTE ÇOK AREAŞTIRDIM HİÇ BEBETO GÖRMEDİM,BEN EXOR BABY DİYE Bİ MARKA ALDIM
exor lx oyunpark & park yatak-xrpm001 color | | Bebefix.com

BEN BUNU ÇOK BEĞENDİM ÖZELLİKLE YANINDAKİ CEPLERİ ÇOK KULLANIŞLI,BİRDE GENELDE YATAKLAR 2 KAdemeli oluyor benimki 3 kademeli

Son düzenleme:
bende bulamadım cnm nette. bebek kıyafetleri falan çok var bebettonun ama park yatağına rastlamadım bende ama görüntü güzeldi kalitede öyle.

kızlar herkese slmlar..birkaç sayfa bi geçmişe bakayım dedim..maşallah doktora gidip detaylı yaptıranlar olmuş bebeişler iyiymiş..Allah sonuna kadar böyle sağlıklı devam ettirisin hepimize inş..

benimde birkaç gündür sinüzitim çok fena aylardır geçmiyor yarın kulak burun boğaz dr. randevu aldım ona görüneceğim..dün gece o kadar kötü oldumki kafam çatlayacaktı basınçtan..ateşte cabası..oğlumun formlarından vardı hani şu tuzlu su gibi olan onlardan 2 tane kullandım ancak açıldı burnum..ama akşamdan beri de hafif kanama yapıyor..diyorum ya basınçtan çatlıcam sanki sanırım damarlara vurdu kanama yapıyor..

cnm demin bi arkadaş park yataklar sallanmıyor zor oluyor demişti,şimdi senin bu aldıgını inceliyordum sallanıyor yazıyor..demek sallananları da var..bende park yatak alacağım için herkesin önerdiği modelleri inceliyorum..
cnm sen bunu alıp kurdunmu ? nasıl beğendinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…