- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.561
Ama yaaa insan işte tedirgin oluyor ne bileyimoff annesı off.ne evhamlısın sen.küçüçük yavru senden her besinini alır koccaman olur merak etme artık bu haftalardan sonra hızla büyücekler inşallah
Sen evde misin hatun?Okulun yok mu bakemmmgünaydın hatunlar...
biz bugün tembeliz biraz...Yeni kalktık henüz acıktık kahvaltı hazırlıyoruz bir yandan yiyelim gelcez yine...
Evt canım aynen 5 kilo aldım demekki hep kendime hep kendime...İnş bundan sonra büyürler kocaman olurlar minik bebişlerbenimde en büyük korkum kiloyu kendime almaktır.yarabbim bebişlerimize yarasın onlar sağlıklı olsunlar inşallah
gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi drbende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378gr mış bebişimiz bu arada ...bizden bu kadar
amanda aman maaşallah Begüm hanımadoktora bakma canım sen hamileyiz biz kilolar dengesiz geliyor maalesef.bende durup durup kontrol öncesi son haftada alıyorum kiloları.tabi sonra azar yiyorum özel bir çabam yok kilo almamak için hatta tatlıyı alabildiğine abarttım bu ara...Koyverdim gitti anlayacağın. ama yürüyüş konusunda tembelim kabul ediyorum.utanmasam okulda öğretmenler odasından sınıfada araba ile gitcem düşün artık yani
Tatlım öncelikle gözün aydın çok sevindimyok canm normaldr telaş yapmazaten son 3 ay aslnda kilo alyr bebekler ..ya denizm ben sana bişey soracagm ben de öğretmenm ama yeni bikaç gun önce atandm bulndgm ilin ilçesine ama 80km uzaklkta..ilk atamam bu benim...ben 32.hafta iznine kadar çaşlmaya başlamadan rapor almayı düşünyrm çınku çok uzak gelyr su an için skntı olablr diye zaten 28 ocakta okullar kapanyrmş okul açldktan sonra 2.haftada da 32.hafta izni var...işlemleri halledp okula gdp mudure gdp rapor alacagmı konşmak istyrm yarın..sence mudur bi sorun çıkarr mı nasıl olur 1 ayiçin 80km uzaklığa gtmeye deger mi 1bucuk sat falan suruyr öğretmen arkadaşlarm bana fikir verin
Günaydın kızlarrr
Hnk canım maş. tosuncuğunua....Gözün aydın
gunaydın kızlaar bizde ayrntılıdan geldik bebişimizi gördk annannemzi de götrdk mersnden gelmşti kal bebişi gör öle git dedim çok mutlu oldu...hersey ii çok saglıklı gözkyr dedi ins daha sonrada bi sorun çıkmaz saglıklı bi şeklde alrz kucagmza 5haftda 3 kilo almışım toplamda 4 ama 5 haftada 3kilo fazla dedi drbende dedim normal yiyorum ama nasıl alyrm blmyrm dedim...oda gebelik böle bişey dedi 4 hafta sonra seker taraması için gel dedi...geldgndede kanda demire bakarız gerekrse o zamn demir verecegim dedi şimdi vermedi..o zamana kadr kuru uzum ve pekmezle takviye yap dedi ...ay hergun duzenli yururyus yapyrmsun dedi bende hergun yapamyrm 2 gune bir yapmaya çalşyrm dedim havalar soğuk ama yapmaya çalış dedi çok yatma dedi 378gr mış bebişimiz bu arada ...bizden bu kadar
Canımmm gözün aydınnn
Yaaa benim bebiş 309 gr geldi çok mu zayıfça yavrum acaba yaaaa.....Bak şimdi içime dert oldu.Ben bu kiloları kendime mi alıyorum üfffffffffffffffffffffffff
günaydın hatunlar...
biz bugün tembeliz biraz...Yeni kalktık henüz acıktık kahvaltı hazırlıyoruz bir yandan yiyelim gelcez yine...
arkadaşım ya çok üzüldüm biz seninle aynı haftalardaydık başlarda çok muhabbetimiz oldu hatırlarsın cok geçmiş olsun allah kucağını boş bırakmasın inşallah enyakın zamanda tekrar mutlu haberını alırız zerdalcım.bebeğinin bu dunyada yaşayacağı günleri yokmuş demekki canım allah böle uygun görmüş nediyelim artık...Kızlar beni listeden çıkartın. 18 haftalıkken bebeği kaybettik. hepinize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin allah. Benim size tavsiyem, tek bir ultrasyona bağlı kalmayın. Başka bi ultrasyondanda bebeği takip edin. Hepinizi öptüm. En az 1 kerede olsa başka ultrasyonada girin.
denizcim çok takma kiloyu beyin ve beden gelişimleri tam olsun sağlıklı olsunlarda gerisi çok önemli değil.ilerleyen dönemlerde alırlar.
Tatlım öncelikle gözün aydın çok sevindim
Bu durum biraz da müdürden müdüre değişir.Ama güzel ir dille anlatırsa durumunu bi de dikkat etmem gerekiyor doktorum özellikle uyardı falan dersin.Sen ılımlı olunca onlar da ılımlı oluyorlar.Zaten rapor almana kimse karışamaz senin en doğal hakkın ama eninde sonunda o okulda çalışacağın için hep yüz göz olacaksın.Bence tatlı dille uzlaşmaya varırsınız.Zaten sen bunları anlatınca adam illaki okula geleceksin de demez.Şöyle bir sıkıntı olabilir.Sen bu sene stajer öğretmensin ve stajerlik kurslarınız olacak bu kursaların hiçbirine katılamazsın dolayısıyla stajerliğin kalkmaz.Taaa ki kurslara katılıp, belegeni aldıktan ve yemin ettikten sonra asil öğretmen olursun.Kısacası bu tür işlerin 1 sene ertelenir...
tatlım işte stajerlik kursları merkezde oluyrmş bnde merkezde otryrm ya raporlyken evden o kurslara gdp o arada da anu hallederim diye düşündüm olur mu ki öle?
Canım raporluyken resmi bir kursa nasıl katılacaksın ki...Devletin gözünde sen rahatsızsın ve evde dinleniyorsun kursa nasıl gideceksin.Senin ne amaçladığını anladım ama devlette bu işlerin hep bi resmiyeti olduğu için olmaz gibi geliyor bana
gunaydın kızlar bız yenı uyandık bu ara çok uykucuyuz bu saate kalkıyoruz bıde akşma dogru yıne uyuyoruz:44:
denızcım benım kızımda 320 gr bende once telş yaptım ama drum gayet ıyı dedı
dr dan guzel haberlerle donmuşssunuz maşşbebışlerınıze
yok bacım bu hafta seminer vardı il de gitmemek için rapor aldım evde keyif çatıyorumAma yaaa insan işte tedirgin oluyor ne bileyim
Sen evde misin hatun?Okulun yok mu bakemmm
Günaydın tatlım hoşgeldinAmannn boşver uyu gitsin kızz sonra nasıl olsa uykusuz kalacağız.Ben ne yapayım canım yaa hergün 6-6:30 uyanıyorum okula gidiyorum, 17:30 da geliyorum.Valla özeniyorum ev hanımlarına
Ne bileyim kızların bebişlerine göre biraz zayıfçık geldi kuzum bana da.Bir an telaş yaptım
gunaydın kızlar bız yenı uyandık bu ara çok uykucuyuz bu saate kalkıyoruz bıde akşma dogru yıne uyuyoruz:44:
amanın ben bunu blmyrmd bakkarşı komşum sut izninde yeni doğm yapmştm gdyrdm deynce bnde bu seklde gdrem diye düşünmştm... e o zamn çalışayım şubat tatiline kadar o aradada kurslara gderm tabi başlarsa kurslar....80km gozmde buyumuştu benm ondan 1ay için nye gdeym demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?