- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #22.621
slm kızlarrrrrrrrrrrrrr
ay eşyalardan bahsetmişiniz bitmezki eksikler ...... ben baby maxın park yatağını alıcam kiraz bebede indirime girmiş 130 tl bakın isterseniz
cnm demin bi arkadaş park yataklar sallanmıyor zor oluyor demişti,şimdi senin bu aldıgını inceliyordum sallanıyor yazıyor..demek sallananları da var..bende park yatak alacağım için herkesin önerdiği modelleri inceliyorum..
cnm sen bunu alıp kurdunmu ? nasıl beğendinmi?
cnm 130a hiç yokta 139a şu moel var babymaxı ndediğin bu mu acaba ?
Kiraz Bebe*>>*Bebek Yatakları*>>*Park Yataklar
selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
aklıma kötü bişey getirmemeye çalışııyorum birkaç kezde hissettim bebeğimi
korktum bişey oldu diye
çok hoşmuş cnm güle güle kullan..http://img64.imageshack.us/img64/5773/alim6102.jpg
cicişlere ekleyecektik yalnışlıkla buraya ekledik ama olsun bu oğluşumun ilk battaniyesi teyzoşları...
cnm korkma birşey olmamıştır inş.bazen banada oluyor ,oğlumu alırken onun oldugu yere çarparsa ynalışlıkla bebek başka yere kaçıyor..öyle olmuştur kesin,aşagı kaçmıştır sarsıntıdan dolayı..içini ferah tut..selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
korktum bişey oldu diye
sağol cnm anlattıgın için,ben hiç yakından ayrıntılı incelemedim de ,bu sallanma aparatından haberim yoktu.öğrendiğim iyi oldu..dedim ya içinde yedek ayakalrı var onu takıyorsun salalnıyor,ben daha açıp kurmadım herkes çok erken almışsın diyor korkuyorum açamaya uğursuzluk getirirr diye ama orda gözümle görrüpte aldım mağzadan,yatağıyla beraber 250ye geldi
kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum
çok hoşmuş cnm güle güle kullan..
cnm korkma birşey olmamıştır inş.bazen banada oluyor ,oğlumu alırken onun oldugu yere çarparsa ynalışlıkla bebek başka yere kaçıyor..öyle olmuştur kesin,aşagı kaçmıştır sarsıntıdan dolayı..içini ferah tut..
sağol cnm anlattıgın için,ben hiç yakından ayrıntılı incelemedim de ,bu sallanma aparatından haberim yoktu.öğrendiğim iyi oldu..
kızlar aranızda soda ıcen varmı ben kahve ıle soda ıcmekten cok hoslanırdım sımdı kahveyı bıraktım gunde 1 tane belkı ıcıyorum ama soda aynen devam zaradlı mı dıye merak edıyroum
cnm kahve değil ama sodayı bende içiyorum..son zamanlarda hele,ne zaman gaz sıkıştırsa sodaya saldırıyorum.ama günde 1taneden fazla hiç içmedim..herhlade zararı yoktur bilgim yok
cnm bazı doktorlar günde bir soda için diyor bir çok tanıdığım içiyordu benimki naba bişey demedi arada meyvalı içiyorum ben de meyvalı zararlı mı onu merak ediyorum
.slm kızlar nasılsınız benim moralim cok bozuk..kuzenimm hamileydi 2o gün sonra doğum vardi dr bebeğin kalbi yavasladığı için erken doğuma almıs bebek sadece 1kilo 500 grm buna cok üzgünüm ama bir yandanda kuzenime cok kızgınım normalde günde bir paket siğara içiyordu uzak olduğumuz için bende bıraktığını sanıyordum en azın dan hamileyken ama aynen devam etmiş bu yüzden cok kızgınımbebek suan kuvezde r rabbim korur insallah bebeğimiz yasar kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen..
selam kızlar ben sabah büyük oğlanı günaydın deyip sarılıp kucaklarken ters bir hareket mi yaptım ne içerden bebeğim sanki zarar görmüş gibi Allah korusun tepki verdi sanki elinden kayar ya öyle birşeydi anlatamadım ya
korktum bişey oldu diye
kızlar öncelikle merhaba kısmetse bende nisan annesi olacağım benide aranıza alırsanız çok sevinirim
kızlar öncelikle merhaba kısmetse bende nisan annesi olacağım benide aranıza alırsanız çok sevinirim
hoşgeldin canım.tatlişoglum arkadaşa özelden msj at ilk sayfadaki bilgileri.nasıl geçiyor hamileliğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?