2011 Nisan Anneleri

bacım süt izni dediği onun günde 1.5 saat izin hakkımız var ya odur.ne zaman kurslar???

ay yerim ben onu...

yok bacım bu hafta seminer vardı il de gitmemek için rapor aldım evde keyif çatıyorum

Ohhhh iyiymiş valla boşverr keyf yap ne güzelŞubat tatiline kadar ben de 1 hafta rapor alayım da dinleneyim diyorum yaa.Hiç tatil yok gariii bundan sonra şubata kadar.1 Ocak bile cumartesiye denk geliyor yaaaa

öncelikle ataman hayırlı olsun canım.sakın gidip müdüre ilk günden ben 2.dönem gelmem rapor alcam deme adam seni vurur direk böyle şeyler pat diye söylenir mi hiç. alıştıra alıştıra söylersin dur hele dönem sonu yaklaşsın. ki o zaten sana teklif edebilir sonuçta 2.dönem başlayıp ayrılman onun içinde sorun olacak.yerine yeniden görevlendirme isteyecek falan filan... ha eğerki müdür sorarsa hoca hanım netcen sen bakan diye o zaman söyle. gittiğin okulda senin yerine derse giren görevlendirme yada ücretli öğretmen var mıymış peki????

selam şeker anneler bizde bugun karnımız aç ve kızım içimde tepinirken uyandım geceo kadarda yemiştik oysaki nasıl acıkmısız hemen sütle kek yedik sabah

Selam Güzel Anneler
Dün ayrıntılı ultrasona gittik,kızım iyi çok şükür..Elleri hep yüzündeydi, bir tanesi yanağında bir tanesi çenesinde, utangaç kızım benim
Doğduktan sonrada anne karnındakine benzer şekilde yatarlarmış, sonra kendilerini gitgide güvende hissettiklerinde yatışları daha rahat olurmuş..
Bizimkine ben bol bol eldiven alayım, önceleri sürekli eli yüzünde olacak demekki

Doktor randevusu olanlar inşallah güzel haberlerle dönersiniz siz de.Allah hepişmizin bebeğini bizlere bağışlasın..

Ohhhh iyiymiş valla boşverr keyf yap ne güzelŞubat tatiline kadar ben de 1 hafta rapor alayım da dinleneyim diyorum yaa.Hiç tatil yok gariii bundan sonra şubata kadar.1 Ocak bile cumartesiye denk geliyor yaaaa

sorma bende ondan dertleniyordum Allah sesimi duydu seminer çıktı.önce panik oldum sabah 7de yola çıkıp 1 saat gidip seminere katılıp akşam 5.70da bitecekti nasıl giderim diye panikledim.müdüre dedim katılmasam okul açısından sorun olur mu? yok dedi gitme bu halde rapor al.ilerde tekrarlanırsa katılırsın doğum sonrası dedi.bende olur dedim.bence sende sınav dönemlerini dengeleyip kaptır raporu gitsin.o bakımdanda iyi oldu.benim haftaya 2.sınavlar başlıyordu ve konularım bitmişti. şimdi ne diyorum biliyor musun notları teslim ettikten sonraki bir haftada mı gitmesem okula

kızlar merhaba bende işlerim yoğun yazamıyorum ama takip ediyorum devamlı ne güzel herkez ayrıntılıya girmiş bende girebilsem bir an önce daha 1 hafta var offf ben daha hiç bir şey almadım bu arada bebeğime ayrıntılıda da göreyim içim rahat etsin ondan sonra alacağım inşallah bu arada 19+5 günlüğüm , hala bi çizelge bile yapamadım ya iyiki varsınız sizlerle moral buluyorum her zaman açık liste ama yazmaya vaktim yok kusura bakmayın arkadaşlar ...

Allahım Allahım ne güzel bugün güzel haberlerle güne başlamak Utangaç olacak he aman iyidir boşver benimkine doktor pek sinirli olcak dedi.:84: anası kılıklı
ayyy neyse kızlar çıkıyorum ben ölcek yavrum açlıktan tövbe tövbeee mayıştı içerde sesi çıkmıyor

evet canım ucretli öğretmen varmış benm yerime..yani çalış mı dyrsn şubat tatiline kadr bana ?

iklim ya canım bebişin maşallah süphanallah 630 gr.mış.allahım esirgesin miniğini.şeker baktırdın mı canım sen?
Merhabalar herkese
canım 2 hafta sonra şeker kontrolüm var . yani şeker yüklemesi yapılacak. doktorumuz şimdilik çok anormal bir durum yok 9 gün önden gidiyor dedi ama 2 haftaya çıkarsa şekeri takip edicez dedi . benim annem ve tüm sülalesi ırsi olarak şeker hastası bende ondan korkuyorum

Bu arada arkadaşlar aşı yaptırmam gerek deli etti beni bu aile hekimliği saçmalığı . ben karsıdan anadoluyasına taşınalı 6 ay oldu bütün işlem leri kayıtları yaptırmama rağmen karsıda çıktı hekimim . şimdi de yakın bi sağlık ocağı var oraya gittim sizin sokağa biz bakmıyoruz gidin sağlık müdürlüğünden öğrenin dediler onlarda bilmiyoruz ki kim bakıyor oraya suralarda sağlık ocakları var sorun dediler ama ades dışında telefonda vermediler .buraları tam olarak öğrenemedim şimdi çıkıp sokak sokak arıycam ya ne saçma bi sisten var işte evimin yakınında ne olur gitsem . zaten özel hastaneye gidiyorum bi aşı olucam ya ...

ıyıyız canım tembellık yapıyoruz.maşş.oğluşuna benım kızımda babaya benzıyor.dıkkat et ozamn yedıklerıne
selam şeker anneler bizde bugun karnımız aç ve kızım içimde tepinirken uyandım geceo kadarda yemiştik oysaki nasıl acıkmısız hemen sütle kek yedik sabah
hoşgeldınn afıyet olsunn
maşş. benımkınınde ellerı çok narındı
hoşgeldınn

kızlar slm. 2 gündür yatıyorum park yatak kalkıyorum park yatak. eşimle p.tesi gezdik bitane bulduk çok güzeldi. bayada geniş 75cm*115 boyutuda güzel. ben kraft düşünyordum ama güzel bişey bulamadık bu baktığımızda bebetto nun kullanan yada alan var mı bu markadan. emin olun hiç bii fikrim yok. ama çok sağlam satıcı içine girdi onu taşıyo yani okadar fiyatıda 200 tl peşin

mrb maşş tosununa ne guzl tombık tombık olcak .bıdahakı kontrolde banada şeker yuklemesı tam kan tahlılı ıdrar tahlılı tsh yapılcak

ay çok guldum bcanım demek satıcı içine grdi ha canm bnde bi tane begendm markasını bnde duymamıştım saglam guzle benzyrdu geniştide almayı düşünyrm içine sindiyse al tatlım

gecen yıl bı arkadaşım farklı bı marka aldı pekde duyulmamıştı 220 tlydı.ama park yataklar beşık gıbı sallanmıyor zor oluyor ablam kullanıyor ondan bılıyorum

canım çok saol cok teşekkür ederim:)) ayy ediyorumda dikkat aslında ama bakalım. eşim 5200 gr doğmuş belki ona cekmiştir. 4 kilo almışım bu arada hamile kaldığmdan beri.. az mı dedim yooo dedi çok mu dedim ona da yooo dedi:)) bende annamadım iyimidir kötümüdür:))

kışıden kışıye degışıyor bende 4 kılo aldım drum çok ıyı dedı ama bebgım 320 gr.sende aynı almıssın bebk kılosu farklı.tombık oğluşun gelıyor ozamn ona gore kıyafet al benım ablamın bebgı de kılolu dogdu kıyafetler olmadı bı sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…