2011 Nisan Anneleri

Zaten her yıl 40 gün rapor hakkımız var.
Şİmdi rapor alsa 2010 hakkından gitmiş olacak bir kısmı.
Sonra iki hafta yarı yıl tatili giriyor.
Yaklaşık iki hafta da o zaman alacak.
Hepsini aynı yıl kullanmamış oluyor yani.
Tabii heyet raporuyla daha uzun süre de raporlu kalınabilir.

Son düzenleme:
kızlarrr acayıp ıştahım açılmış hep bışeyler yemek ıstyorum yıyorumda 4 kılo almıstım şimdıey kadar şimdı patlama olcak galıba

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# bammbik

Hoşgeldiniz cnm...
kızlarrr acayıp ıştahım açılmış hep bışeyler yemek ıstyorum yıyorumda 4 kılo almıstım şimdıey kadar şimdı patlama olcak galıba

:26: Benimde öyle iyiyorum dikkat ediyorum yemem ama şuan sanki açım enerjim yok... Yemedim değil yedimde...hep yemek istiyorum offff

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# Bammbik

hoşgeldınnnnnnnnnnnn
Hoşgeldiniz cnm...

:26: Benimde öyle iyiyorum dikkat ediyorum yemem ama şuan sanki açım enerjim yok... Yemedim değil yedimde...hep yemek istiyorum offff

bende açıp hep.karnım tok gozum aç mısalı. ozellıkle tatlı yıyınce kızımda oynuyor ama o benı teşvık edıyor.nasıl dıkkat etcez kı

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# Bammbik

hoşgeldınnnnnnnnnnn
Hoşgeldiniz cnm...

Lifecity
welcome
erenhava hoşgeldiniz

Bende hep açımmm hep yemek yesem ama hiç kilo almasam hep bebişime yarasa

hoşbulduk canım.ozellıkle tatlı yedıkten sonra kızımda oynuyor o tesvık edıyor benı
nasıl dıkkat etcez kı

herkese selam
bizde bugün sonunda 4. sağlık ocağında aşımız olduk . ben bu aile hekimliği davsını sevmedim ya . yeni yerler açmişlar burda aşı yok suraya git yok ordada suraya git adam diyoki bizim daha doğalgazımız bile yok ya anlamadım sanki doğudayız . dediğim yer koşuyolu bilen varmı bilmiyorum sehrin merkezi yani koşuyolu caddesinin ilk paraleleli...taaa üsküdara gittim

gecmış olsun canım

ayy valla delircem yaa benim internet bğalantımdamı sorun var yoksa kk damı var..sürekli kopuyor hiç bişey yapılmıyor..cevap panelide uçuyor

kızlar 2-3 parça bişeyler aldım bugün..ciciler bölümüne ekledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…