• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canim daha yeni atanmissin.ben olsam senn yerinde gorevime baslarim.farzedelimki simdi rapor aldin.okula gitmedin.dogumdan sonra daha cok ihtiyacin olacak rapora bence rapor haklarini simdiden kullanma.rapor alsanda sana hic bisi olmaz.sonucta devlet memurusun ve hamilesin.gebeligin ilerleyen haftalarina kadar dayanabildigin kadar dayan.suan ciddi bir saglik problemin yoksa ve hersey yolundaysa gorevine baslamani tavsiye ederim.ben ilk gebeligimde son ayima kadar calistim.uste;lik yolum 1 saatti.dogum oncesi iznimi dogum sonrasina aktardim.dogum izinlerimin bitiminde senelik izinlerimi ekledim.baya bi izin yapmistim.sen simdiden kullanirsan dogum sonrasina iznin az kalir.senelik izin hakkin varmi bilmiyorum.ama ucretsiz izin hakkin yok onu biliyorum.sana tavsiyem herseyine dogumdan sonrasina sakla.genede sen bilirsin canim.birde okul idaresiyle arani iyi tut.memurlukta bu tur seyler cok onemlidir.seni izin konusunda her zaman icin mudur idare eder.zitlasmamaya calis.bir iki saat gec kalsan sumen alti yapar.arani idareyle iyi tutarsan ders saatlerini bile azaltabilirsin.

Zaten her yıl 40 gün rapor hakkımız var.
Şİmdi rapor alsa 2010 hakkından gitmiş olacak bir kısmı.
Sonra iki hafta yarı yıl tatili giriyor.
Yaklaşık iki hafta da o zaman alacak.
Hepsini aynı yıl kullanmamış oluyor yani.
Tabii heyet raporuyla daha uzun süre de raporlu kalınabilir.

Son düzenleme:
kızlarrr acayıp ıştahım açılmış hep bışeyler yemek ıstyorum yıyorumda 4 kılo almıstım şimdıey kadar şimdı patlama olcak galıba:56:

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# bammbik

:16: :16: :16: :16: :16:
:71: Hoşgeldiniz cnm...
kızlarrr acayıp ıştahım açılmış hep bışeyler yemek ıstyorum yıyorumda 4 kılo almıstım şimdıey kadar şimdı patlama olcak galıba:56:

:26::5: Benimde öyle iyiyorum dikkat ediyorum yemem ama şuan sanki açım enerjim yok... Yemedim değil yedimde...hep yemek istiyorum offff:52:

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# Bammbik

hoşgeldınnnnnnnnnnnn

:26::5: Benimde öyle iyiyorum dikkat ediyorum yemem ama şuan sanki açım enerjim yok... Yemedim değil yedimde...hep yemek istiyorum offff:52:

bende açıp hep.karnım tok gozum aç mısalı. ozellıkle tatlı yıyınce kızımda oynuyor ama o benı teşvık edıyor.nasıl dıkkat etcez kı

# esrayagmur
# iklimya34
# erenhava
# Bammbik

hoşgeldınnnnnnnnnnn

Lifecity
welcome
erenhava hoşgeldiniz :49:

Bende hep açımmm :56: hep yemek yesem ama hiç kilo almasam hep bebişime yarasa :31:

hoşbulduk canım.ozellıkle tatlı yedıkten sonra kızımda oynuyor o tesvık edıyor benı:emir_bebek::emir_bebek:
nasıl dıkkat etcez kı

herkese selam
bizde bugün sonunda 4. sağlık ocağında aşımız olduk . ben bu aile hekimliği davsını sevmedim ya . yeni yerler açmişlar burda aşı yok suraya git yok ordada suraya git adam diyoki bizim daha doğalgazımız bile yok ya anlamadım sanki doğudayız . dediğim yer koşuyolu bilen varmı bilmiyorum sehrin merkezi yani koşuyolu caddesinin ilk paraleleli...taaa üsküdara gittim

herkese selam
bizde bugün sonunda 4. sağlık ocağında aşımız olduk . ben bu aile hekimliği davsını sevmedim ya . yeni yerler açmişlar burda aşı yok suraya git yok ordada suraya git adam diyoki bizim daha doğalgazımız bile yok ya anlamadım sanki doğudayız . dediğim yer koşuyolu bilen varmı bilmiyorum sehrin merkezi yani koşuyolu caddesinin ilk paraleleli...taaa üsküdara gittim

gecmış olsun canım

gel canim gell:10:hadi atla süpürgeye:))

tatlım tam atladım süpürgene komşu geldi:32: gönderdin tekrargeldik:52::52:

bizde iyiyiz canım ayy oğluşum çok şımardı bence bu günlerde 2 gündür döndüğünü hissedyorum artık sertleştide hare:30:ketleri bide kanalda kızlar durdurup karnımı sevyorlar:30: ayy çapkın olucak diye korkuyorum zaten magazin haberleriyle büyüyor:34: eve gelince sanırım esra demişti yusuf suresini dinliyorum meryem suresiyle

güçlendi annesi:1: benimkide senin haftanda öyleydi, şimdi büyüdü yeri daraldı çok dönemiyor sanırım ama 2 gündür yine pek hareketli maaşallah.yer değiştiriyor üstelik hep sağda dururdu artık soldan da tekme yiyorum valla :9: şu sureleri bende okuyayım ya belki sakinleşir kızım:9:
teşekkür edrim canım benim evet kabl etmek zorndalar 1 hafta gdeyim alayım raporumu ben :13:
canım yazacaklarımı sarissa yamış gerek kalmadı yıllık 40 gün rapor alma hakkımız var onun için pazartesiden pazartesiye 5er 5er al. heyet ise tüm meslek hayatımız boyunca 1.5 yıl sanırım alınabiliyor muş. ben eylülde alırım gerek duyarsam diye düşünüyorum hatta.
Topikte bebek arabası alan varmı acaba....an çok kafamı kurcalıyan şey bu.. Pöff
canım ben aldım kraft matrix ama kısmen pişman oldum satıcı pratik bir şekilde açıp kapatmıştı ama biz evde zorlanıyoruz.arkadaşımda chicco var modelden emin değilim onun açılması pratik ama tek yönlü olması sıkıntı yaratıyor.6 aylık oğlu durmak istemiyor içinde annesini görmek istiyor sürekli.sana tavsiyem satıcıya aldanmayıp kendiniz açıp kapayıp öyle seçin.

güçlendi annesi:1: benimkide senin haftanda öyleydi, şimdi büyüdü yeri daraldı çok dönemiyor sanırım ama 2 gündür yine pek hareketli maaşallah.yer değiştiriyor üstelik hep sağda dururdu artık soldan da tekme yiyorum valla :9: şu sureleri bende okuyayım ya belki sakinleşir kızım:9:

canım yazacaklarımı sarissa yamış gerek kalmadı yıllık 40 gün rapor alma hakkımız var onun için pazartesiden pazartesiye 5er 5er al. heyet ise tüm meslek hayatımız boyunca 1.5 yıl sanırım alınabiliyor muş. ben eylülde alırım gerek duyarsam diye düşünüyorum hatta.

canım ben aldım kraft matrix ama kısmen pişman oldum satıcı pratik bir şekilde açıp kapatmıştı ama biz evde zorlanıyoruz.arkadaşımda chicco var modelden emin değilim onun açılması pratik ama tek yönlü olması sıkıntı yaratıyor.6 aylık oğlu durmak istemiyor içinde annesini görmek istiyor sürekli.sana tavsiyem satıcıya aldanmayıp kendiniz açıp kapayıp öyle seçin.

SAĞOL CNM... DİKKAT EDİM BENDE DEDİĞİN GİBİ.. Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! BUNU DÜŞÜNÜYORUM AMA TABİ İLK TERCİHİM.. YAKINDAN GÖRMEK LAZIM SANIRIM

ayy valla delircem yaa benim internet bğalantımdamı sorun var yoksa kk damı var..sürekli kopuyor hiç bişey yapılmıyor..cevap panelide uçuyor :52:

kızlar 2-3 parça bişeyler aldım bugün..ciciler bölümüne ekledim..

Back
X