• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın güzel anneler Nasılsınız? Ya kilolardan konuşmuşsunuz ben de çok kilo aldım. 52 Kiloyla hamile kaldım şu an 59 kiloyum:52: İşin ilginci benim doktorda daha zayıfsın diyor. Benimkinde bi problem var galiba. Haftaya gidicem bakalım kontrole ne diyecek. Şu an temizlik yapılıyor evde ilk defa temizlikçi kadın aldım. Malum artık cam, perde, kapı silemiyoruz.

ay bende 52 ile hamile kaldım ama dr bana hiç böle demyr bu dr larda çok yanlı konşyr haaa :1: sorma ya bende temzlk yapyrm da kaç saatte btyr bide bana sorun dinlene dinlene akşama kadr parça parça naca...tabi cam falan silemyrm bende çagrcam artık :24:

:54: günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hassas konulara girmişsiniz kilo falan:17: paranoyak gibi günlük tartılıyorum bende sabah sabah bir sürü alışveriş yaptık oğluşuma ama millet acayip 3 saatte bi sitede çok şeyi almış hiç uyumadılar mı acep:53:

gunaydn tatlım aynen bende ac karna tartlyrm tok karna tartlyrm yatmadan uyannca..nerdeyse tartyı kucagma alp yatcam :27: :1: eşim saklayacak zaten yakında benden :60: bende hafta sonu gttm alşverişe herkes saldryr resmen ama çok komik ya heryerde göbüşlü bayanlar :64:

erken değil canım 37 haftalık bebiş kuzenim sigara kullanıyordu birde kuzenimin bundan önceki bebeğide 6 aylıkken karnında ölmüştü bebekle anne arasındaki kordonda bir sorun var yeterli beslenemiyormus.

canm benm akrabamda da oldu kız çok guzel beslenyrdu hep bebişe yarar şeklde ama onnda kordonunda sorun varmış oda kzuennki gbi çok küçük doğdu

günaydın kızlaar,
dün yoktum,tetanoz aşısını vuruldum..akşam ağrılarım başladı..
halen kolum ağrıyor ama öyle durulmayacak gibi değil,başka etkisi olmadı bende..
2.doz için 1 ay sonraya gün verdiler ama bende karasızım 2.dozu yaptırmaya..
ebenin dediğine göre tek hiçbir işe yaramıyormuş,2 dz 2 yıl,3 doz 5 yıl koruma sağlıyormuş..
3.değil ama 2.dozu mutlaka yaptır dedi bana,bir de takip ediyorlar ya kaçmak da zor olacak bakalım..:52:

siz nasılsınız,ne var ne yok..geçmişi yarıladım ama bitiremedim daha:68:

gunaydn tatlım aynen bende ac karna tartlyrm tok karna tartlyrm yatmadan uyannca..nerdeyse tartyı kucagma alp yatcam :27: :1: eşim saklayacak zaten yakında benden :60: bende hafta sonu gttm alşverişe herkes saldryr resmen ama çok komik ya heryerde göbüşlü bayanlar :64:

:52::52: bir ben düşünmediğime sevindm canım yaa bende kendime hedef koydum 70 ile doğum yaparım diye eşimde kızıyor oğlum senin yüzünden beslenemiyor diyee:31::31: canım evet yaaa çok seviyor Türk halkı alışverişi yaa aldığım ütünler bide sitede satıldı ben ödeme yaparken onada gerildim ama iyiyiz sebde takma btanem kiloları ben 5kilo aldım ama 58 klo ile hamile kaldım boyumda uzun değil oyüzden:30:

günaydın hatunlar...
siz böyle zayıf zayıfken kilo takıntısı yapıyorsunuz ya biz ölelim artık:95: 60 la hamile kaldım ben siz bu gidişle benim başlangıç kilomda doğum yapacaksınız:9:
landsarc geçmiş olsun canım benimde öyle olduydu hafif şişlikle 2 gün sonra geçmişti. arkadaşım dediki 3 doz yaptırırsak bir daha ömür boyu olmamıza gerek yokmuş. 3.aşı doğumdan sonra oluyor zaten.acaba yanlışmı anladı arkadaş sen şimdi 5 yıl koruyor demişsin kafama takıldı:44:

günaydın kızlaar,
halen kolum ağrıyor ama öyle durulmayacak gibi değil,başka etkisi olmadı bende..
ebenin dediğine göre tek hiçbir işe yaramıyormuş,2 dz 2 yıl,3 doz 5 yıl koruma sağlıyormuş..
3.değil ama 2.dozu mutlaka yaptır dedi bana,bir de takip ediyorlar ya kaçmak da zor olacak bakalım..:52:

günaydın canım bende izin aldım aşı yaptırcam dye ama gidemiyorum öğleden sonra gidicem yaa ben :14::14: fobim var iğneye

bebek hastanede şimdi insallah cıkar cabucak cok zor ya Allah kimsei yavrusuyla sınamasın..

yeni gördüm amin canım Allah acil şifalar versinnn bebeciğe ailesinede sabır:31:
Ben yazamıyorum kızlar site ye bişey olmuş deneme :):1:

site günden güne sinir ediyor cnm geçen bnmde yazdıklarım gözükmüyordu

[QUOTE=dreamer;

canım hoşgeldin nasılsın?

günaydın hatunlar...
siz böyle zayıf zayıfken kilo takıntısı yapıyorsunuz ya biz ölelim artık:95: 60 la hamile kaldım ben siz bu gidişle benim başlangıç kilomda doğum yapacaksınız:9:
landsarc geçmiş olsun canım benimde öyle olduydu hafif şişlikle 2 gün sonra geçmişti. arkadaşım dediki 3 doz yaptırırsak bir daha ömür boyu olmamıza gerek yokmuş. 3.aşı doğumdan sonra oluyor zaten.acaba yanlışmı anladı arkadaş sen şimdi 5 yıl koruyor demişsin kafama takıldı:44:

günaydın cnm..aynen yaa bu zayıf hatunlar bile kiloyu takıyorlar biz napalım ölelim mi :52:
bende 62 ile kaldım nerden baksan +10 fazlamız var onlardan zaten..ben onların yerinde olsam hiç takmam yerim valla,çok samimi söylüyorum..bir daha böyle gönlünce yiyebileceğin ve kilonun en çok yakıştığı başka bir dönem olmayacak..oyuzden hiç takmayın,yiyin istediğiniz gibi :49:

bu doz meselesi benim kafamı da karıştırdı..3.doz doğumdan sonraymış evet..ebe de öyle dedi..
ama 2.dozu mutlaka yaptırman lazım,yoksa tek doz işe yaramaz dedi işte..

günaydın canım bende izin aldım aşı yaptırcam dye ama gidemiyorum öğleden sonra gidicem yaa ben :14::14: fobim var iğneye

hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden..hiç korkma canım..bende uzun bir aradan sonra olmadığım için tedirdin oldum ama sonra düşündüm minicik bebeklerimiz gelecek olacak diyee o güçle vuruldum bitti gitti iştee...hiç korkma,bebeğini düşün..hem bonusu var,bebeğimin kalp atışını dinletti ebe gitmişken :34:

selam kızlar..
sık sık yazamıyorum ama sürekli takipteydim...bu sefer geçmişi okuyamadım ama baya bi sayfa birikmiş umarım herkes iyidir....
aşıdan konuşuyosunuz bende geçen hafta 1. dozu yaptırdım 2. için 1 ay sonraya gün verdiler ...aşı bana çok ağrı yaptı 3 gün kolumu kaldıramadım desem yeri var...
ben bazı sorunlarla ugrasıyorum bu aralar.genel kan tahlillerim tekrarlanmıştı orda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı takip edelim dediler 3 kez tekrarlandı tahliller 3ündede yüksek çıkınca gastreontolojiye yönlendirdiler henüz gitmedim...
2 gün öncede dr kontrolüm vardı bebeğimin sağlığı gayet yerindeymiş 350 gr olmuş minik kızım...onda sorun yok ama rahimde bölmeden şüphelendi drum... 21 aralığa randevu aldım 2. düzey doppler ultrason çekilecek.orda kesinleşecek rahimde septum olup olmadığı...
ben bebeğimi pek fazla hissetmiyorum....dr buna bağlı olabilir dedi...önemli bir durum kesinleştirelim çünkü eğer varsa erken doğum riskli ortaya çıkıyor ve bebek doğum pozisyonu alamayabiliyor bu nedenle buna bi baksın doppleri çekecek olan doktor dedi...
bunun haricinde 1 ayda 5 kg alıp 57 kg olmuşum.fırçayı yedim tabi....ayda 2 kg dan fazla alma dedi...bende anlamadım nasıl bu kadar çok aldığımı...şaşırdım wala...
ay ammada yazdım ha....işte böyle kızlar birazcık moralim bozuk ama bebeğim iyi ya o önemli benim için...

ay bende 52 ile hamile kaldım ama dr bana hiç böle demyr bu dr larda çok yanlı konşyr haaa :1: sorma ya bende temzlk yapyrm da kaç saatte btyr bide bana sorun dinlene dinlene akşama kadr parça parça naca...tabi cam falan silemyrm bende çagrcam artık :24:

Sen kaç kilosun canım şimdi? Valla ben ilk defa aldım şimdilik maşallah güzel temizliyor her tarafı köşe bucak. Bu zamana kadar niye almamışım da kendimi perişan etmişim diye kızıyorum kendime.

selam kızlar..
sık sık yazamıyorum ama sürekli takipteydim...bu sefer geçmişi okuyamadım ama baya bi sayfa birikmiş umarım herkes iyidir....
aşıdan konuşuyosunuz bende geçen hafta 1. dozu yaptırdım 2. için 1 ay sonraya gün verdiler ...aşı bana çok ağrı yaptı 3 gün kolumu kaldıramadım desem yeri var...
ben bazı sorunlarla ugrasıyorum bu aralar.genel kan tahlillerim tekrarlanmıştı orda karaciğer enzimlerim yüksek çıktı takip edelim dediler 3 kez tekrarlandı tahliller 3ündede yüksek çıkınca gastreontolojiye yönlendirdiler henüz gitmedim...
2 gün öncede dr kontrolüm vardı bebeğimin sağlığı gayet yerindeymiş 350 gr olmuş minik kızım...onda sorun yok ama rahimde bölmeden şüphelendi drum... 21 aralığa randevu aldım 2. düzey doppler ultrason çekilecek.orda kesinleşecek rahimde septum olup olmadığı...
ben bebeğimi pek fazla hissetmiyorum....dr buna bağlı olabilir dedi...önemli bir durum kesinleştirelim çünkü eğer varsa erken doğum riskli ortaya çıkıyor ve bebek doğum pozisyonu alamayabiliyor bu nedenle buna bi baksın doppleri çekecek olan doktor dedi...
bunun haricinde 1 ayda 5 kg alıp 57 kg olmuşum.fırçayı yedim tabi....ayda 2 kg dan fazla alma dedi...bende anlamadım nasıl bu kadar çok aldığımı...şaşırdım wala...
ay ammada yazdım ha....işte böyle kızlar birazcık moralim bozuk ama bebeğim iyi ya o önemli benim için...

senin aşı ilk doz geç kalmamışmı,ben 2.dozu bugün yaptırdım 20.haftadayım,ilk dozuda geçen ay yaptırdım,bunun belli bir zamanı var

günaydın kızlaar,

Canım ben de geçen hafta yaptırdım aşımı. Benim de üç gün falan ağrıdı kolum. İkinci dozu yaptıracağım aralık ayının sonunda.

canım hiç korkma, 1 saniyelik birşey, acımıyor..
bende de fobi vardı, miniğimi düşünüp uzattım kolumu cesurca :66:
sağol tatlım herşey minikler için bi doğsun bizim ki:34: sorcam ona:52::52:
hadi bakalım geçmiş olsun şimdiden..hiç korkma canım..bende uzun bir aradan sonra olmadığım için tedirdin oldum ama sonra düşündüm minicik bebeklerimiz gelecek olacak diyee o güçle vuruldum bitti gitti iştee...hiç korkma,bebeğini düşün..hem bonusu var,bebeğimin kalp atışını dinletti ebe gitmişken :34:

aaa bak kalp atışlarını dinlemek cezbedici:53: mecbur giidicem cnm geç kalktım şimdi yetişemem öğleden sonra vurulur gelrim yalnız kaydım yok benm gidip aynı anda kayıtta ediyorlar mı acaba

Back
X