• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

saol canım dun bıraz temızlık yaptım ama.aslında hep evdeyım dışarı bıle çıkmıyorum.dr gecen aradıgımda magnezyum hapını hergun al demıştı

canım 15 gün önce banada olmustu korkup 11de doktorumu uyandırdım hatta gaz sancısıymıs meğer:)) normalde agrım olurdu ama gecen haftaki çok kötüydü eşimde bende cok korkustuk iki büklüm oldum doğrulamıyordum resmen iki gün daha sürdü sonra gecti ama..

bende de arada oluyor.[/QUOTE]

geçmiş olsun canım :16::16: dikkat et kendine bendede bel ağrısı ve kra:16:mplarım vardı kalsiyum eksikliğiymiş sebebi:emir_bebek:

bakıyorum canım ben cicilerinize banada anlatırmısın nasıl yüklendiğini:54:

konu cevaplama panelını tıkla orda ataç var onu tıkla dosya yukleme bolumu çıkıyor dosya ekleyı tıkla-temel yukleyıcıyı tıkla ordan yuklemek ıstedıgın foto yu seç yukle yı yuklendıkten sonra içerıgı yukle tıkla
bukadr canım

guzel anneler:16: nasılsınz hemen hemen herkes aşı oldu ben kaldım dr olmana gerek yok dedı.
bu arada dun akşama dogru karın agrım başladı gecede surdu adet sancısı gıbı hafıften belımde agrıdı sancı oldu gaz sancısımı normal sancımı ayırt edemıyorum.arada bende oluyor boyle sızde de karın agrısı oluyormu

ben sağlık ocağından yeni geldim,kasıklarımda acıma sancı hafiften oluyor onu söyledim adet ağrısı gibi olamsın önemli değil demişti benimkine,ama çok şidettliyse doktoruna sor her ihtimale karşı,bu kramplar önemli çünkü.için rahat etsin bi sor olmazsa git bi görün bence

ben sağlık ocağından yeni geldim,kasıklarımda acıma sancı hafiften oluyor onu söyledim adet ağrısı gibi olamsın önemli değil demişti benimkine,ama çok şidettliyse doktoruna sor her ihtimale karşı,bu kramplar önemli çünkü.için rahat etsin bi sor olmazsa git bi görün bence

bende gecenlerde sordum druma korkma dedı rahımın genışlıyor dedı ama şimdı yıne arıyım en ıyısı

konu cevaplama panelını tıkla orda ataç var onu tıkla dosya yukleme bolumu çıkıyor dosya ekleyı tıkla-temel yukleyıcıyı tıkla ordan yuklemek ıstedıgın foto yu seç yukle yı yuklendıkten sonra içerıgı yukle tıkla
bukadr canım

sağol cnm yükledik bizde bu arada siz bayağı güzel şeyler almışsınız:66:

geçmiş olsun canım :16::16: dikkat et kendine bendede bel ağrısı ve kra:16:mplarım vardı kalsiyum eksikliğiymiş sebebi:emir_bebek:

sağol canım sut ıçmıyorum ben ondan oluyor krampalr calsıyum-magnezyum kullanıyorum ama yınede oluyor[/QUOTE]

canım meyveli sütlerden içmeyi denesen doğal alman iyidir hep:9:

SLM KIZLAR nasılsınız keyifler inş yerindedir. bizde iyiyiz.şeker yükleme testini yaptıranlar varmı aranızda ben bu ayın sonunda yaptıracam geç kalmış olmam herhelde dimi doktor o zaman çağırdı...

Back
X