2011 Nisan Anneleri

yaa kızlar bnm canım acaip aburcubur istiyor yemiyim diyorum bebişe zararlı diye ama dayanamıcam cok istedi canım..
cnm sakın yeme çok az ye bırak...bak ben ne yaptım salatalık malzeme aldım... Yeşillerden hep... Güzelce elimle parçaladım...içine renk versin die 2-3 şey rendeledip doğradım sürekli dolapta az yağ limonla iyiyorum..çok açsan içinede etimek kırıyorum baya iyi oluyo cnm... Günde 1 defa tüketilir bence..bide yerken uğraştırıyo ya beyine komut gidiyo doydum die..

walla esracım ii diyosun hoş diyosun da o yeşillikli şey de bi abur cuburun yerini tutmiiiii ki en iyisi tvde reklem fln izlememk ben öyle yapıyorum artık.

walla esracım ii diyosun hoş diyosun da o yeşillikli şey de bi abur cuburun yerini tutmiiiii ki En iyisi tvde reklem fln izlememk ben öyle yapıyorum artık.

Ben ciddi ciddi açmıyorum cnm tv reklam falan bide siz varsınız ya açıkcası yetiyo eşimle flim izliyorum o kadar...hoş o alıp geliyo eve ne kadar gereksiz şey varsa bizim adamda çok seviyo hele tatlı şeyleri bende allah tan sevmiyorum... Yemiyorum..bi kere özel bişey istedim burnumdan getirdi iyene kadar doktora şikayet etti utanmaz Artık bitti bitti yemiyorum

doğru sölüosun canım off varya normalde hayatta yemem ama gecen gece esim aldı dayım gelecek diye televizyon karsısında yiyolardı gün istemedimde şimdi dolapta görünce canım istedi. düşün normal zamanda yemem hamileyken istiyecegim tuttu..

Kızlar hiç beklemediğim aklıma dahi gelmicek bişey oldu... Eşim bi marketten bi kartla yaptığı alışveriş nedeniyle otomatik olarak noterli çekilişe katılmış.. Ve 500 kişiye 1000 tl dağıtmışlar ve onların içinde bizde varız..eve zarf geldi hiç huyum değildir bakmak...eşim akşam eve geldi verdim okuyo... Allah allah diyo ismi falan yazıyo eşimin ev adresi falan böyle baya dioki..kardeş notere git onaylat bu kağıdı sonra 1 ay sonra gel 1000 tl ni al..eşim inanmadı zati ben hiç o tarafta değilim çünkü cikletten çıkan 2. Bi cikleti daha eşim aldırmaz bana bi gariptir... Aramış falan doğru...şok olduk.. annem bizdeydi dedi bebeğin kısmeti... Dedik acaba

hayırlı olsun bencede bebişin kısmeti esoş yine şanslısın hayırlı günlerde kullanın

ayyy hakikaten cnmm mustafa yusufun sansına olmus annesi maaşşallahh bebişinize şimdiden:)

Doğru demiş canım...Bebeğin kısmeti o...Güle güle kullanın bebişinize canım o hediyeyi...

bügün nasılız bakalım?keyifler yarindedir inşallah.şöööyle bir geçmişe bakiim,ben yokken neler kaynatmışsınız.geliyorumm..

selam kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım acıyor aferdersiniz vajinamın içinde kızarıklık oluşmuş acıyo oturamıyorum rahatça netten bakıyorum tam bı acıklama göremedim mantar falan dıye gecıyor ama diğer belirtileri yokki bende anlamadım yaa.buarada artık eşimle cinsel birleşme yaşamıyoruz kendine ambargo koydu.bebeğimiz içimde hareket ederken o bişi yapamazmış ben öle insan değilim beklerim diyor garibim.biyandan rahatladım cunku hıc ıstemıyorum artık ama onu düşündüğüm için arada oluyordu oda yok artık

şekerim hangi market biz de gidelim

canım bir ara benim de olmuştu iç kısma doğru kızarıklık doktora sordum bepanten falan sür demişti ben acıbiber çok yerdim az da turşu yemeye başlamıştım ondandır diye düşünüyordum bişey sürmeden 2 3 güne geçti

oyy şöyle sakin masum bi bebeğim olmasını hep hayal ederim ama nerdeeeee benimki ateş parçası gibiydi.ilk 3,5-4 ay gaz sancısı ,tam düzeliyor derken diş sıkntısı bir başladı ağız akıp damaklar sertleşmeye,daha hiç susmaz bi şeye dönüşmüştü Rabbim inş .bunu biraz uslu ederde sıyırmam ilkindeki gibi

kızlarrr slm herkese,böyle soguk günlerden pek haz etmiyorum raabimin gücüne gitmesin..evdeyim ama yinede bi tuhafım huzurusuzm sanki..şimdi biraz geçmişi okuyup moral bulayım,sizin güzel muhabbetlerinizden

canım,hiç takılma bence böyle şelere çünkü hiç bir bilimsel açıklaması yok.tesadüf etmiş olabilir.cinsiyet kromozomlarla alakalı bir şey.

cnm birkaç ay önce bir ara bende de oldu aferdersin aynı öyle,eşimle ilişkiye fln giremiyoduk.sonra dr gidince söyledim alttan muayene etti ,biraz kuruluk olmuş buda tahrişe yol açmış dedi..sebamedin vajinal temizleyicisini verdi,birde vagihex diye bi fitil verdi..bunlar rahatlatır geçirir,öenmli bi sıkıntı değil dedi..fitili ben pek kullanamadığımdan çok sonuç alamadım yani kullandıgımda iyiyimde ,ama temizleme jeli gerçekten iyi geliyor..geçmiş olsun sana,çok kötyse doktoruna danış cnm,boşuna çekme sıkıntııyı..
bügün nasılız bakalım?keyifler yarindedir inşallah.şöööyle bir geçmişe bakiim,ben yokken neler kaynatmışsınız.geliyorumm..
slm cnm iyiyiz çok şükür,bende geçmişi okuyorm..

yaa kızlar bnm canım acaip aburcubur istiyor yemiyim diyorum bebişe zararlı diye ama dayanamıcam cok istedi canım..
azıcık kaçamak zarar etmez cnm ,nefisini körüklemek için biraz ya ama abartmadan

maşallah kanki valla üşenmiyorsunda..bayagı forma gircen kız sen

evet kankiş bebek kısmeti gerçekten demiştim ya sana..benim oğlumda bi kısmetlnedik bizde,şimdi bu bebiştede bi sürpiz bekliyoruz
# cicibebe_cicianne
# sweet_drop
# landsarc
# esrayagmur
# bayans
# jbase
# canan27

Biz geldik...Nasılsınız bakalım anneler...

hoşgeldin şeker iyiyiz..sen nasılsın bebişle?

evet cnm benim doktora da ben geçen gittiğimde sordum 20haftalık falandım..detyalıyı sordum dedi ki ohoo ona daha çok var ,sanırım 32 yada 37 haftadamı ne yapılanı varmış ,onumu yapcak nedir anlamadım..bende sıkıntı ettim..nette baktım kağan kocatepenin videosu var 22-24 haftalarda bebeğin en güzel görülebildiği ve incelenebildiği haftalar oldugu için bu haftaları tercih ediliyor demiş..

canım bugün uğradı tatlişoğlum ama çok vakti olmuyormuş oğlu ile ilgilenmekten.bir sürede evde olmayacak kayınvalidesine gidecekmiş giremez nete yani.ama herşey yolundaymış
sağol cnm bende merak ediyordum.bne denk gelemedim demekki..

evet cnm benim doktora da ben geçen gittiğimde sordum 20haftalık falandım..detyalıyı sordum dedi ki ohoo ona daha çok var ,sanırım 32 yada 37 haftadamı ne yapılanı varmış ,onumu yapcak nedir anlamadım..bende sıkıntı ettim..nette baktım kağan kocatepenin videosu var 22-24 haftalarda bebeğin en güzel görülebildiği ve incelenebildiği haftalar oldugu için bu haftaları tercih ediliyor demiş..

canım bugün uğradı tatlişoğlum ama çok vakti olmuyormuş oğlu ile ilgilenmekten.bir sürede evde olmayacak kayınvalidesine gidecekmiş giremez nete yani.ama herşey yolundaymış
sağol cnm bende merak ediyordum.bne denk gelemedim demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…