- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #23.921
:)))) ne güzel rahatmana... ben tartıya çıktıkça pekde rahatlayamıyorum doğrusu... daha şimdiden iki harekette nefes nefese kalıyorum.. bakalım hergün 20 dk yürüyüş yapacağım.. doktor 20 dk yapabilirsin geçmesin demişti... belki faydası olur... ama top gibi sanki bebeğim aşağı iniyor gibi hissediyorum oda beni rahatsız ediyor..
günaydın kızlarrrr.... nasılsınız bakalım.... kızlar çok hızlı kilo almaya başladım... eve yürüme bandı aldık daha yeni.. 20 dk yürüyüş yapıyorum am yorulunca kasığımda bir sertlik hissediyorum... normal mutfaktada ayakta fazla kalırsam sanki bir top kasığımın üstüne düşüyor.. sizlerde de oluyor mu? nomalmidir?
bebeklerne oda yapacak arkadaslr ne zaman alacaksınız odalarını.. bizartık sipariş versek mi diyoruzda zatn 3 hafta sonra teslim edeceklermiş..
canım çok takma mecbur alıcaz kilobakalım hafta sonu detaylı ultrasonum var doktorada danışacağım bu konuyu tekrar... ben de şimdiye kadar 7 kilo aldım((( 15 kilo ile bitireceğim herhalde..
20 haftadayım ve 6 kilo almış oldum.
Normalde çok değil ama benim için kötü yanı hızlı almış olmam.
Bu 6 kiloyu son iki ayda almış oldum, öncesinde yoktu.
İşin tuhaf taeafı şöyle bakıldığında göbeğimin ve gögüslerimin büyümesi dışında kilo almış gibi görünmüyorum.
evet kar çok güzel yağıyo ama kayarda düşerim diye çok çok korkuyorum
canım çok takma mecbur alıcaz kilobanada söyle doktora danışınca bende ayakta kalıyorum bazen
canım 5. aydan sonra artık bebek hızla geliştiği için onlar kilo alıyor ben bişi yemeden günde 300 gr fazla çıkıyorum
günaydın cnm,çok şükür iyiyiz biz..
bende kilo konusunda muzdaribim ama tamamen tatlıdan bunu biliyorum..
çok düştüm tatlıya son zamanlardaama karar verdim bırakıcam bir süre..
bide doymamak meselesi beni de bitiriyor..bende evde koşu bandından yürüyorum genelde
30 dk.yürüyorum ama yavaş tempoda,mesela 4 ile başlayıp en son 6da bitiriyorum 5.dklık artışlarla..
biranda hızlı başlayınca o ağrılar oluyor..ayakta kalmak bana da hiç yaramıyor direk belime vuruyor
bende aynı seyi hissediyorutm dün birde temizlik yaptım kasıklarıma inanılmz bir ağırlık hissetmeye basladım..daha simdiden böyleysek son 2ay nolcaz biz
Kızlar şimdi tartıldım 7 kilo almışım eleviti bıraktım bugünden itibaren zaten herşeyi yiyorurum tüm gün meyve elimden düşmüyo bide vitamin içince iyice şiştim bacaklarım bile değişti şiş gibi sanki acilen duruma el koyuyorum ve kilo vermeye çalıcacağım biraz
ay ay canım aynı yaaa..ben de en son 7 almıştım artık tartıya cıkmıyorum kilo veremeyiz muhtemelen ama en azından bundan sonra dikkat ederek az alabiliriz.ama ben hep açım yaa..doymuyorum kii eleviti doktoruna sormadan mı bırakıoysun??belki içmen gerekiyodur.ben de megadeyn içiyodum.
ay ay canım aynı yaaa..ben de en son 7 almıştım artık tartıya cıkmıyorum kilo veremeyiz muhtemelen ama en azından bundan sonra dikkat ederek az alabiliriz.ama ben hep açım yaa..doymuyorum kii eleviti doktoruna sormadan mı bırakıoysun??belki içmen gerekiyodur.ben de megadeyn içiyodum.
evet sormadan cnm daha onceki doktoruma 4 aylıkken gitmiştim kilo problemim yoktu sormadım tabi ,,,bu ay devlet hastanesine gittim hiç kiloma bakmadan ilac yazayım bittiyse dedi yazdı,,, 2 hafta sonra yeni doktora başlıcam o zaman a kadar içmeye devam edersem cok gec olabilir zaten hep yararlı şeyler yiyorum içim rahat ,,,bu ilaç cok acıktırıyo bide hareketsizim oturuyorum tüm gün yeni doktorum başla derse başlarım artık
doktorum beni bayağı etli butlu gördü ki herhalde 3.aydan sonra ben hiç vitamin almadım vermedi :))) sadece kan sulandırıcı coraspin birde mide hapım var :)))
Kızlar şimdi tartıldım 7 kilo almışım eleviti bıraktım bugünden itibaren zaten herşeyi yiyorurum tüm gün meyve elimden düşmüyo bide vitamin içince iyice şiştim bacaklarım bile değişti şiş gibi sanki acilen duruma el koyuyorum ve kilo vermeye çalıcacağım biraz
merhaba kızlar,ben de elevit kullanıyorum,birde balık yağı vitaminler kilo aldırmaz diye biliyorum ama
dediğiniz gibi kilolar aldı başını gidiyo,çok moralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?