- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.101
kızlar yeğenimin çocuk doktoru var bursada hemde aile dostumuz onu aradım biraz evvel en iyi o bilir diye dediki yumuşatıcı kullanma omo nun baby si çıkmış o varmıs onunla yıkayabilirsin dedi.. ama sonra benim çok alerjik ypım oldugunu hatırladı ve sonra aaaaa ama sen alerjiktin bebektede olabilir sen hacı şakirin sabun tozunu kullan ilk önce sonra biraz büyüynce deneyerek değiştirirsin olmadı deterjana dedi..
sağol canım. tamam biz de uygulayalım. dediğim gibi hepsini 1 mi yıkayacaksın kıyafetlerin. sonuçta renkli de var beyazda. renkleri birbirine karışmaz umarım
selam herkeseeyaaa ço0k soğuk kombi cayır cayır yanıo ama üşüyos biz oğlumla battaniye altından çıkasımız gelmio ayy pardon şuanda işte olan annelere nispet yapıomuş gibi olmasın daa:78:
bayanlar merhabaaa
kafama takılan bişi var. şimdi ben özel sektörde çalışan biriyim. hani doğum öncesi max. 8 hafta min. 3 haftaya kadar çalışabilirsin muhabbeti var ya. peki ben istersem 5 hafta kala da izne ayrılabiliomuyum??
annem devlette çalışıo "bizde öle bişi yok, ya 8 ya 3 hafta kala ayrılabilrsin" dedi.
kafam karıştı bu konuda:44:
kızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
kızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
dualarım seninle canım inşallah her şey yolundadır ve bebişini çokada gitmeden önce bol bol su iç ve çikolata ye ultrasonda çok daha hareketli oluyormuş bebeklerkızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
selam herkeseeyaaa ço0k soğuk kombi cayır cayır yanıo ama üşüyos biz oğlumla battaniye altından çıkasımız gelmio ayy pardon şuanda işte olan annelere nispet yapıomuş gibi olmasın daa:78:
Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...
Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...
Benimde eşim henüz hissetmiyor canım sanırım erken dahaKızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...
Slm canım# fguney
# empatik_
# ..ERVA..
# murun84
# balkupu
# ayca22
# pinugkaya
# KATARA_ANG
# leylaars
:79: :79: :79: :79: :79:
Burdayız canım gel konuşuruzKimsenin konuşacağı yok...Bali bulaşık makinemin içini yerleştirip geliyorum...
canım ucuk tonda olanları 30 derecede bir arada yıkarım ama çok renklileri ve baskılıları ayırmak lazım. ya ben aslında dr beckmann renk mendili kullanıyorum ve nasılda rahat birşey anlatamam herşeyi bir arada atıyorum iki mendil koyuyorum ama bebişin eşyalarına kullanmak dogru olur u bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?