- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.141
kızlarrrrrrrrrrrrrr
başka sıteye de baktım unnado daha ındırımlı bşak yerde burdakı battayıne 36tl unnadoda 25 haberınız olsun.bu haftakı bebk markası bebepan
aa canım ben resimleri eklerken sende yorum yapmışsın yeni gördüm..kalp kalbe karşı :) ikimizde aynı şeylere bakıyormuşuzsen hiç alışveriş yaptınmı cnm? ben daha hiç yapmadım
herkese merhabalar,bugün epey kalabalığız ne güzel.sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım kan değerlerim çok düşük çıktı biraz moralim bozuldu
aa canım ben resimleri eklerken sende yorum yapmışsın yeni gördüm..kalp kalbe karşı :) ikimizde aynı şeylere bakıyormuşuzsen hiç alışveriş yaptınmı cnm? ben daha hiç yapmadım
Kızlar ppazar günü bebek mevlidine gittim...İlk defa nasıl olduğunu gördüm...Çok güzeldi...En azından neler gerekli nasıl yapıldığını gördüm...İstediğim gibi hazırlanırım...Kayınvalideme kalsa ona ne gerek var bunu boşver der bir Kura-ı bitirilirdi vallah...
ben 1 kez yaptım unnadodan..sıkıntı yaşamadım..ama size tavsiyem her nekadar bu tür siteler
yüksek korumalı olsa da sanal kredi kartı ile alışverişlerinizi yapın..
k.kartınıza bağlı bir sanal kart oluşturun ve onunla yapın..bildiğimiz markalar olduğu sürece
bence int.alışverişi çok uygun geneldee..
aa ne güzeel..ben de hep merak ederdim nasıl olur ne yenir ne içilir diyee..
ee anlatsana cnm nasılmış bizde öğrenelim
selam güzel anneler maşallah ne kalabalığız bugün
cicibebe_cicianne,ysmnakikol,WELCQME,landsarc,kemay,ayca22,pinugkaya,empatik_,erenhava,balkupu,prentane,leegorkemm,murun84,KEJA,kelebek01,
nasılsınız? şimdi açtım forumu biraz geçmişe dalayımkızlar ilgilenen var mı bilmiyorum interntten alışveriş yapanalar bilir Unnado diye bir site var indirimlar oluyor..az önce baktım bebepan ürünlerindede başlamış birkaç şey hoşuma gitti..eşimde onaylarsa belki alırım..resimleri eklim sizde bakın güzel mi? ben tam karar veremedim ( çok kararsızımdır giyim konuusunda eşimin benim en nefret ettiği huyumdur)
bu kırmızı ve yeşil badi tane 7 tl miş 100de 100pamuk
bu takımda 10lu fiyatı 46 lira ( pahalı mı sizce?)
birde bu yelekler var birkaç renk fiyatı 7 lira bana iyi geldi ama..
selam kızlaar,:92:
bu site bakımı çıldırtıyor beni 2 gündür yahuu
anlamadığım şey,siz nasıl giriyor yazıyorsunuz
neyse,nasılsınız kızlar,bebişleriniz nasıl..herşey yolundadır inş.
Geldim hatunlar...Ay sobalı evde oturmakta çok zor...Annemin evindede sobalıydı çoğunlukla ben ilgilenirdim sobayla ama böyle soğuk olmazdı ev sanırım bu evde en üst katta olmamız ve çatının olmaması...
İlk aşı için ebe bana 22 haftada dedi yapıyorum Aralık 15 gün vermişti...Yarında ilk aşımız için gidiyoruz...
Evet yaaa...Babaların hissedememesi çok kötü...Bizimkinin eli hep karnımda yanyana iken ama bir türlü hareket etmiyor ozamanda...Bana sorup duruyor hergün tekmeledimi diye sadece...İlk babamızda hissettiğindeki yüz ifadesini merak ediyorum...
Bizimde yarın ilk aşımız var...:94:İnşallah ağrı veyada ateş yapmaz...
Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...
Slm annecikler nasılsınız ben dün çok kötü bir gün geçirdim yollar kapalıydı kardan yinede evime gelmek istedim 1 saat 10 dakikalı yolu 2,5 saattte geldi yolda çok korktum ve ol dua ettim bebeğim için ve yine dua ettim ,Allah'ım hayrlısıyla eşimin tayini merkeze çıksın şubatta diye bulunduğumuz ilçe çok soğuk ve düşünüyorum Allah korusun erken doğum gibi bir durum olsa yada aniden rahatsızlansam merkeze hastaneye nasıl gelicem, işin kötsüyle bi yerde bebeğime nasıl bakıcam annem yok kimsem yok ve ben çok tecrübesizim, böyle anlatınca basit gelebilir ama bilmiyorum belik de ben abartıyorum kızlar bizim için dua edin lütfen hamilesiinz ya kabul olur belki hayırlısıyla istediğimiz yere gidebilelim,
Allah yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inş..kızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
kızlar bu unnado ya birisi referans olursa daha çabuk üye olunuyormuş birisi mail adresini verebilirmi
Kızlar ppazar günü bebek mevlidine gittim...İlk defa nasıl olduğunu gördüm...Çok güzeldi...En azından neler gerekli nasıl yapıldığını gördüm...İstediğim gibi hazırlanırım...Kayınvalideme kalsa ona ne gerek var bunu boşver der bir Kura-ı bitirilirdi vallah...
yeşil badi çok hoşuma gitti,yelekte güzel çok ucuz<lar
bayans bırde burda kı fıyatlara bak
BEBEPAN SHOP, ocuk, Online Sat Sitesi, BEBEPAN SHOP, ocuk, Sipari Sitesi, www.trsatis.net
yukardakı lınk yanlış atmışım
BebepanShop.coM - 0-6 yaş bebek ve çocuk kıyafetleri alışveriş sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?