2011 Nisan Anneleri

Bi kaç gündür kokulara hassasiyet vardı, bugünde bulantılarım başladı.
ama psikolojik değildir herhalde ya :1ninca:

labaratuar da 200 civarı istiyor dondum kaldım en mantıklısı çarşamba sabahı için devletten randevu alıym muayene oluym ordaki doktor da yazacak aynı tahlilleri orda yaptırırım sonra gider kendi doktoruma muayene olurum devletin sonuçları çıkınca kendi doktoruma götürür gösteririm ay ne uzun iş olacak bu böyle üffffffffffff kafamçokkarıştı

Sanada çok geçmiş olsun :teselli: en kısa zamanda rahatlarsın inşallah

nasıl giricem bi daha sinir oldum yaa
yaneiden başlamamn lazım canım...
adres burası
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ve siz o hastaneler bir düşmeye görün...
size gerekli gereksiz bütün testleri yazıyorlar...
inanın buna çok şait oldum....
yani teste sgk anlaşması falan hiç yok tam tesrsi daha pahalı...

ama bu kadarda olmaz be tatlım vallahi ya insanlara gelmeyin diyorlar resmen istanbulda filan böyle bu antepte benim ailem ordaki özel hastaneler devlet hastanesi gibi ya ücretsiz yada çok cüzi meblalar alıyorlar

tatlım bu 300 dediğim ilk keseyi gördüklerinde yaptıkları tam kan sayımı idrar filan yani 2li test olsa içim yanmaz

cnm ultrasonun hiç bi zararı yok diye biliyorum ve bende 2 doktor takibinde olmak istiyorum 15 günde biri 15 gün sonra diğeri.çünkü normalde 1 ay sonra çağırıyolar 1 ayda bebek o kadar değişiyoki bunları görmek istediğimden.
testler için gerçekten çok para istemişler ben özel muaynaneye gidiyorum ilk tahlillerimide özel bi laboratuarda yaptırdım ve sadece 50 tl tuttu.

Ben burada yeni açılan üniversite hastanesine gidiyorum...Herşeyimi ssk karşılıyor...Özeldeki gibi ilgi var...2 dr. 2 asistan ilgileniyor...Bana göre özelden bile daha iyi geldi ve çok memnunum...İnşallah hep böyle gider...

ay ne güzel ya ben neden bu kadar kazıklanıyom en iyisi bende çift doktor gideyim çok saol canım benim tşk ederimmmmmmm Şeniz

canım üniversite hastaneleri iyi ama bana çok uzak yani normal doğum düşünüyorum o yüzden evime yakın bi hastane tercih ediyorum

cnm benim bilgiler yanlış olmuş
boyum:160
kilom 64
yaşımda 24

çok şanslısın canım,
ünv.hastanesi en iyisidir..
çok araştırmacı olurlar..tek sıkıntı dr.san başka asistanlarıda muayenede
olurlar,öğrenci oldukları için..kadın doğumda da aynı sanırım..
ama ünv.hastanesi bir numaradır...:lepi:

canım üniversite hastaneleri iyi ama bana çok uzak yani normal doğum düşünüyorum o yüzden evime yakın bi hastane tercih ediyorum

Haklısın canım...Benim için ssk olsun kadın doğum olsun üniversite hastanesi olsun özel olsun hepsi aynı uzaklıkta biz ortasında kalıyoruz...Arabayla 5 dk...

Haklısın canım...Benim için ssk olsun kadın doğum olsun üniversite hastanesi olsun özel olsun hepsi aynı uzaklıkta biz ortasında kalıyoruz...Arabayla 5 dk...

ben avcılarda oturuyorum tatlım en yakın çapa cerrahpaşa trafik yoksa yarım saat trfaik varsa allah umuduna yani olumunekankayizsmile

Kızlar ben İKİZLER burcuyum...Eşim BAŞAK...Bebeğimizde BOĞA olacak...Ben yandım ya...Hepimiz birbirimize zıttız...

cnm başak ve boğa aynı gruptalar çok iyi anlaşırlar.ama hiç ikizler tanıdığım yok.o konuda yorum yapamıcam.
benimde bebeğim koç olucak etrafımda 2 tane koç burcu var ve çok fevriler dediğim dedikler asıl ben napıcam bilmiyorum :)

ay ne güzel ya ben neden bu kadar kazıklanıyom en iyisi bende çift doktor gideyim çok saol canım benim tşk ederimmmmmmm Şeniz

bende hastane arıyorum ama bulamadım bi türlü malesef.

İnşallah hep ilgili devam ederler...2. dr var ikiside dayanışma içinde 2side bakıyor...2 asistanda seni hazırlıyor okadar...Birde tansiyonuna ve kilona bakıyorlar...

dilekcim bizde eşimle boğa burcuyuz..
hep çocuğumunda boğa olmasını istedim..
boğa olmazsa koç olsun diyordum..
büyük ihtimal koç olacak :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…