2011 Nisan Anneleri

allaha şükür evlendiğimden bu yana 3 ayda bir giderim bu doktora allah pişman etmesin şimdilik memnunum hep diyordum zaten doğumumu onur beye yaptırıcam diye

hanımlar merhaba ben daha önce yazmıştım zaten 2,kez anne oluyorum bu nisan ayına geliyo doğumum...sizler nasılsınız? walla benim oğlumda hiç bulantım olmamıştı bunda bulantı çok oluyo. ben normalde istifra edemiyorum bu yüzden bulantıdan çok çekiyorum... sizlerde ne var ne yok...

arkadaşlar ben bu listede yokum ama 100 tane okudum Allah kabul etsin

arkadaşlar ben bu listede yokum ama 100 tane okudum Allah kabul etsin

çok teşekkür ederiz kızlar yalnız listeye kendinizi eklemediğiniz için olası karışıklıklar olabiliyor. lütfen listeye kendinizi ekleyin sayı çok çok önemli. ben sizleri de ekleyeceğim. ekleyeceğim listenin alt kısmındaki uyarıyı da lütfen alıntı yaptığınızda silmeyin. Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100
esrayagmur.........................100
esmakoker8585....................100
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4494
arkadaşlar şu notu alıntı yaparken silmeyin: herkes okuduğunu son yazan kişiden alacak ve "Okundu...Allah kabul etsin..." yazısını kendi yazıcak. lütfen dikkat edelim. mühim bir konu ne eksik ne fazla olucak. alıntı yaptığımızda başındaki Quite ve sondaki eklentiyi siliyoruz. bir hata fark eden düzeltip bir daha yayınlasın. bir sorun olduğunda geriye dönmek zor oluyor.

50 fazlamız var eksiltmek isteyen kişi kendini ve ne kadar almak istediğini yazsın. Allah kabul etsin...

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100
Nisa_86 ..............................400
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500
dreamer 35 ........................100 Okundu...Allah kabul etsin...
esrayagmur.........................100
esmakoker8585....................100
Tuba335 .................. 100 Okundu...Allah kabul etsin..
+______________________________
4494

Arkadaşlar bende okudum, Allah kabul etsin. Tuba arkadaşımızda okumuş sayı 4494 e çıktı. Henüz okumayan arkadaşlardan birisi 50 tane eksik okusun. Biliyorsunuz bu dua ne bir eksik ne bir fazla okunmamalı

kızlar bişi sorcam cok acil cvp verirseniz sevinirim.

ultrasona girdiğinizde kesenin içinde bebeği hemen gördünüz mü yoksa bi hafta bklediniz mi biz keseyi gördük doktor bos mu dolu mu oldugunu anlayabılmek için 1 hafta bekleyelim dedi keseyi gördüğümüzde tam 6 haftalık idim...

slm kızlar işyerindeyim ya az önce akıntım pembe geldi çok panikledim doktoru falan aradım 2 gün proge. iç dedi kanamaya dönerse gel dedi dua edin bana

canım ben 350 okudum 50 yide bitiririm şimdi Allah kabul etsin:Saruboceq:

slm kızlar işyerindeyim ya az önce akıntım pembe geldi çok panikledim doktoru falan aradım 2 gün proge. iç dedi kanamaya dönerse gel dedi dua edin bana

caNIM PANİK YAPMA topikte BÖYLE OLAN ARKADAŞlARIMIZ VARdı onlarında çoğunun kanaması kesildi.dinlenmeye çalış..

bende yarın ilk defa doktora gideceğim inş kalbi atıyodur kuzucuğumun..:Saruboceq:

panik yapma canım benimde az birkaç damla kanamam olmuştu cuma günü doktor proluton iğne ve crinone jel verdi ve ertesi günü kesildi seninde inşallah kanamaya dönmez canım.

slm kızlar bende rabbimin izniyle nisan annesi olucam inşallah.tam kan testini sağlık ocakları ücretsiz yapıyo. hastaneye bile gitmeniz gerekmiyo.geçen ilaç yazdırmak için gittiğimde hamile olduğumu öğrenince kayıt açtı ve yrn için gel dedi.
bilginiz olsun

bende keseyi 6.haftada gördüm evet kese oluşmuş dedi dr. devlet hastanesi bu pek ilgilenmiyor. kalp atışları için 8.hafta çağırdı. o zaman gördüm kalp atışlarını. yani panik yapma arkadaşım. önce keseye bakıyorlar. ha yok kafama çok takarım dersen git özel doktora vajinal ultrasonla baktır güzelce.nitekim topicte 5.haftada kalp atışını duyan arkadaşlar var:)))

canlarım tatlişoğlum papatyam çok sağolun progest. alınca işte baş dönmesi hafif bayg. yaşadım eve getrdiler hemen bu arada kahveye dönmüş akıntı az az

canlarım tatlişoğlum papatyam çok sağolun progest. alınca işte baş dönmesi hafif bayg. yaşadım eve getrdiler hemen bu arada kahveye dönmüş akıntı az az

Canım benim dur hemen panik yapma.Doktorunu da aramışsın inş kesilir canım.Ama biliyosun bazı bayanlarda bende de oldu yaa böyle akıntılar olabiliyorr..Yeterki aşırı bi kanaman olmasın.Canım benim bebişlerimiz Rabbime emanet inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…