2011 Nisan Anneleri

canlarım tatlişoğlum papatyam çok sağolun progest. alınca işte baş dönmesi hafif bayg. yaşadım eve getrdiler hemen bu arada kahveye dönmüş akıntı az az

nisa cım kahve akıntın kesilmesse muhakkak dr.git canım ihmal etme bak kesil di gibi olup devam edrse yine git arada ağrın da oluyor mu canım

ayşeşim Allah razı olsun iyiyim gördüğümde ağladım sinirimden inş. kesilir ama progestonda ağır geliyor izin almak için mesaj attım valla müdürüme yarın yatayım 3 öğün alayım inş. kesilir canım ya çok şükür şuan kan rengi yok :gitme:

mrb nisan anneleri nasılsınız görmeyeli maaşallahınız var vallahi yaaa 2saattir oku oku bitiremedim Allah muhabbetimizi artırsın
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz Rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip eder inş

Son düzenleme:

İnşallah bebeğini sağlıcakla alırsın canım...İyi düşün iyi olsun ....

LİSTENİN SON HALİ

angel_eda...........................100
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100
bebeek ..............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
Nisa_86 ..............................400 Okundu.. Allah kabul etsin..
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500 Okundu...Allah kabul etsin..
dreamer 35 ........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
esrayagmur......................... 50 Okundu...Allah kabul etsin..
esmakoker8585....................100
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4444
arkadaşlar şu notu alıntı yaparken silmeyin: herkes okuduğunu son yazan kişiden alacak ve "Okundu...Allah kabul etsin..." yazısını kendi yazıcak. lütfen dikkat edelim. mühim bir konu ne eksik ne fazla olucak. alıntı yaptığımızda başındaki Quite ve sondaki eklentiyi siliyoruz. bir hata fark eden düzeltip bir daha yayınlasın. bir sorun olduğunda geriye dönmek zor oluyor

Son düzenleme:
Kızlar benim gibi bayramda yolculuk yapacak olan var mı?

Bulantısı olanlar sabah elma yemenizi tavsiye ederim hafif ekşi olsun, çubuk kraker,zencefilli şeker,naneli şeker,muz,galeta da iyi geliyormuş,benim ik gündür hafif var sabahları elma yiyorum gün içinde çubuk kraker yiyorum.

Günaydın kızlar. Çok şükür cuma günü kalp atışlarını duyduk. Aşağıdan baktı. Kızlar beni şimdi bi aydınlatın doktora sormayı unutmuşum, bu kağıdın birkaç yerinde değerler var. CRL yazan mı bebeğin mm si oluyor. CRL 4.4 mm diyor.

mrb canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.

crl galiba kesenin boyutu canım çünkü bende ilk muayeneye 5+6da gitmiştim benimde dosyamda crl 3mm yazıyodu internete bi yazalım bakalım crl ne anlama geliyomuş

canlarım tatlişoğlum papatyam çok sağolun progest. alınca işte baş dönmesi hafif bayg. yaşadım eve getrdiler hemen bu arada kahveye dönmüş akıntı az az

nisacım canım amaan dikkat et...
geçmiş olsun,biran evvel geçsin..
bol bol dinlen sakın ihmale etme kendini..
Allaha emanet meleklerimiz:Saruboceq:

Teşekkür ederim canım. Allah herkese yaşatsın ,nasıl bi mucizedir. vakum gibi atıyordu kalb, şimdi hamiş olduğumu daha çok hissettim.
canım crl: popo ile baş arası uzunluğu anlamına geliyomuş yanlış bilgi vermişim galiba nette öyle yazıyo
evet sen deyince bende baktım. baş ve popo mesafesiymiş.
ben yolculuk yapacaktım hamile olduğumu öğrenip doktora gitrtiğimizde geçen hafta doktor gidmezsin dedi ben memlekete gidecektim 10 saat sürüyor deyince izizn vermedi

Doktor bana yolculuk yapabilirsin dedi ama ben kesinlikle düşünmüyorum kızlar. bayramda memlekete gitmiyeceğim. Kurbanda giderim artık. o zamana 5 aylık oluruz. Doktor bize 3 ay birliktelik yasak dedi kızlar size böyel bişey dedilermi, zatende birlikte olmuyorduk biz, korkuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…