- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.601
[/B]
benim bildiğim kadarıyla henüz yaptıran olmadı..
yaptıracak olanlar var..neyi merak ediyorsun cnm,seninki nasıl yüksek çıktı?
önceden şeker filan yoktu dimi,kilo alımın nasıldı?
normal değer 140 altında olması gerekiyormuş benimki 159 çıktı.bi daha yükleme olacak dr bu sefer 100 gr yüklenecek 3 kere ölçülcek dedi. Önceden hipoglisemim(kan şekeri düşüklüğü) vardı. Kilo alımım fazla 12 kilo aldım şimdiye kadar ama 20 lt serum yedim
günde kaç bardak süt içiyorsunuz ve yoğurt,balık,yumurta tüketiminiz nasıl kızlar?
günde kaç bardak süt içiyorsunuz ve yoğurt,balık,yumurta tüketiminiz nasıl kızlar?
ben gunde 1 bardak sut içiyrm acktgmda 1 kucuk kasede yoğrt yiyorum abur cubur yemeyeyim diye..haftada 1 de balık yiyorum...yumurtayı hergun yemiyorum maalesef ara veryrm. hergun yersem bıkkınlık gelyr valla
valla kızlar hamileliğimi öğrendiğimden beri, valla ekstra günde 1 bardak yarım yağlı süt içmekten başka bişi yapmadım. ama tam 9 kilo aldım.69 la başlamıştım şuan 78 imsanki su içsem yarıo. dedğim gibi 24+3 üm henüz. ama işte hiç mide bulantısı yaşamadım, sanırm onun da etkisi var
süt hiç içmiyorum.. hergün bir kase yoğurt yiyorum.. yumurta hergün haşlayıp yiyorum.. kibrit kusutu kadarda peynir ancak yiyorum.. balığı ilk 3 ay hiç yiyemedim.. şimdi her hafta yemeye çalışıyorum... kıvırcık salatada da kalsiyum varmış.. kıvırcık salata yemeye çalışıyorum.. sütün açığını oradan kapatmaya çalışıyorum :))
süt iç canım enfazla kalsiyum ihtiyacını karşılayan besin sütmüş.ben üstelik süt hiç sevmem buna rağman tüketmeye çalışıyrm.buarada balık bende haftada bir tüketiyrm ilk 4 ay yemedim mide bulantısından dolayı haftada bir tüketim az değil demi kızlar? 7-8-9. aylarda haftada 2 balık tüketmemiz gerekliymiş.bebek çok zeki oluyormuş.
bende hergün 1 bardak süt, her sabah peynir, haftada 1 balık, yumurta sadece haftasonları, yoğurt her öğlen 2 kaşık
normal değer 140 altında olması gerekiyormuş benimki 159 çıktı.bi daha yükleme olacak dr bu sefer 100 gr yüklenecek 3 kere ölçülcek dedi. Önceden hipoglisemim(kan şekeri düşüklüğü) vardı. Kilo alımım fazla 12 kilo aldım şimdiye kadar ama 20 lt serum yedim
hım güzel canım hafta sonları bende yumurta yiyorum bazen az gelir o deyince burdaki pimpirik arkadaşlarım hafta içide bazen işe yumurta haşlayıp getiriyorm
hergün sabah mutlaka 1 bardak süt içiyorum..yemeklerde yoğurt tüketiyorum zaten..
bazen akşamları salep filan içtiğim de oluyor sütle..
genelde sabahları, nesfit+1 küçük muz+süt ile kahvaltımı yapıyorum..
hafta en az 2 en çok 3 kere de yumurta yiyorum..
haftada en az 1 bazen 2 oluyor balık yiyorum mutlaka..ama genelde tavada oluyor..
hergün 2-3 ad.ceviz ve en az 2 porsiyon meyve yiyorum..
ekmek günde toplasanız 5 dilim yemiyorumdur ki 5 dilim normaldir..
ama şu abur cubur ve sütlü tatlılara ve tabii çikolataya hiç mi hiç dayanamıyorum..:
canım gayet ii yiyorsun senn arkadşlrn niye böle pimpiriklenyrki butun hamilelğini kusarak gecrp bişey yiyemyen arkadaşlrm vardı bnm sen skma canını zaten bebişler son 3 ay çok kilo alyrlar şimdi norml gdyrlr diye blyrm
bende normal düşünüyodum ama mayısta hemeoroid ameliyatı olmuştum o zmana doktor sezeryan olursun demişti bu aralar sanki tekrarlıyomu noluyo anlaamdım kanama falan yaptı korktum heralde normal olmayacak,arkadaşım normal doğurdu vede çok kolay olmuş doğumu
ayyy uykum yokk yaa yataga gırdım 1 saat dön dön çıktım yrnda ogleden once kalkamam nsl duzene sokucam ben yaa kızımda pıt pıt oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?