2011 Nisan Anneleri

canım yazdıkların çok doğru gerçekten kanaldan bir arkadaşım kasımda döndü bebeğiyleorda yaptı doğumu sırf eğitim ve dolaşma izni olsun dye

Gun aydin anneler.

Bende yurt disindayim, Sri lanakdayim. Inanin gercekten zor oluyo hamileyken, anneni ozluyosun, :2: annemin yemeklerini. Esimde yemek yapmayi bilmiyor. Allahtan o bulantili gunleri atlattim

İyiyiz valla çok şükür. Bebişim kıpırdatıkça daha da iyi oluyorum.Bu arada dün gece rüyamda oğluşumu gördüm.Çok tatlıydı tombişim yaa

günaydın kızlarr,
yarın şeker yüklemem var. 140'ın altında çıkarsamı ikincisine gerek yok? bilimomusunuz?

hadi bakalım inş.düşük çıkar..
eveet 140 ın altına ikinciye gerek yok..bu arada kaç haftalıksın cnm?
bende ay sonunda gidicem ama 26.hafta içinde olucam...

Günaydın kızlar. Dün yazmıştım ama okuyan pek olmadı sanırım. şeker yüklemesi yaptıranınız var mı aranızda? benimki biraz yüksek çıktı bu sefer 100 gr yüklencek

günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür ama ben bebişin hareketini hissetmiyorum ya endişelerim oluyor dün gece rüyama bile girdi.inşallah sağlıklıdır kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin.tedirginlik hakim bende yaa

dün arkadaşlarla erken doğum muhabbeti oldu sabaha kadar rüyalarıma erken doğum ve bebeğin hareketini hissetmemek girdi.gece 40 kere uyandım aa çok şükür karnımda sorun yoktur inşallah deyip geri uyumuşum.

endişelenecek bişey yok canım... bu haftalarda ters gitmesini gerektiren bişey yok... o en güvenilir yerde keyif yapıyor annesi... merak etme iyidir bebişinn.... annelik içgüdüsü işte daha şimdiden başlıyor acaba bişey mi oldu diye... dünyaya geldiklerinde ne yapacağız bilemiyorum...

İyiyiz valla çok şükür. Bebişim kıpırdatıkça daha da iyi oluyorum.Bu arada dün gece rüyamda oğluşumu gördüm.Çok tatlıydı tombişim yaa

ay ne güzel yaa.. ben hiç görmüyorum rüyamda.. hoş ben rüyada görmem ki :))))

kızlar bende c.tesi şeker ölçümüne gideceğim... hemen yüklememi yapıyolar yoksa önce normaline açlık şekerine mi bakıyolar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…