- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.581
günaydın kızlar bizde iyiyiz çok şükür ama ben bebişin hareketini hissetmiyorum ya endişelerim oluyor dün gece rüyama bile girdi.inşallah sağlıklıdır kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin.tedirginlik hakim bende yaa
Günaydın kızlar. Dün yazmıştım ama okuyan pek olmadı sanırım. şeker yüklemesi yaptıranınız var mı aranızda? benimki biraz yüksek çıktı bu sefer 100 gr yüklencek
hadi bakalım inş.düşük çıkar..
eveet 140 ın altına ikinciye gerek yok..bu arada kaç haftalıksın cnm?
bende ay sonunda gidicem ama 26.hafta içinde olucam...
saolasın ya umarım düşük çıkar diyet fln uğraşmak istemiorm. ben bugün itibariyle 24+3 üm.
ay zaten kendimi diyette gbi hissedyrm herseyi yiyemyrz bide seker çıkarsa çık işin içinden çıkablrsen poffff
tabiki ilk üç ay tehlikeli... geçen karnım çok ağrıdı .. ben telaşe müdürü hemen doktoru aradım karnım ağrıyor ... ters giden bişey olabilir mi diye... gaz sancısıdır merak etme.. bu haftalarda şimdiye kadar düzgün giden bir gebelikte bişey olmasını gerektiren durumlar pek çıkmaz ...demişti doktorum...
bende karnımda gaz dolanması gibi hissediyorum bebişimi... bazen acaba gazmı yoksa bebişmi diye düşünüyorum... dün midem çok ağrıdı benim mercimek hanım kıpır kıpır kıpır... dedim annesi acı çektikçe keyife geliyor hınzır.. işimiz var valla :)))
Günaydın kızlar. Dün yazmıştım ama okuyan pek olmadı sanırım. şeker yüklemesi yaptıranınız var mı aranızda? benimki biraz yüksek çıktı bu sefer 100 gr yüklencek
Kızlar bu şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?? 28. hafta mıydı??
tabiki ilk üç ay tehlikeli... geçen karnım çok ağrıdı .. ben telaşe müdürü hemen doktoru aradım karnım ağrıyor ... ters giden bişey olabilir mi diye... gaz sancısıdır merak etme.. bu haftalarda şimdiye kadar düzgün giden bir gebelikte bişey olmasını gerektiren durumlar pek çıkmaz ...demişti doktorum...
bende karnımda gaz dolanması gibi hissediyorum bebişimi... bazen acaba gazmı yoksa bebişmi diye düşünüyorum... dün midem çok ağrıdı benim mercimek hanım kıpır kıpır kıpır... dedim annesi acı çektikçe keyife geliyor hınzır.. işimiz var valla :)))
kızlar bende c.tesi şeker ölçümüne gideceğim... hemen yüklememi yapıyolar yoksa önce normaline açlık şekerine mi bakıyolar ???
Önce açlığa bakıolar. sona glikozu içiosun 1 saat sonra tekrar kan alıolar.bu saat içinde hiçbirşey yiyip içilmio cnm...
ay zaten kendimi diyette gbi hissedyrm herseyi yiyemyrz bide seker çıkarsa çık işin içinden çıkablrsen poffff
kıpır kıpır hali yer değiştirme şeklindemi yoksa tekme mi?
Canım ben de hissetmeyince endişeleniyorum ama bu kadar kafamıza takmamamız lazım.İyi şeyler düşünelim iyi olsun.
neden herşeyi yemiyorsun canım.ben kendimi kasmıyorum ya çok fazla.canım isterse azda olsa yiyorum.
genelde karnımın alt kısmında aynı yerde yer değişmiyor pek... yani dolanma gibi değil... kasığın üst kısmında itme gibi daha çok...
valla kızlar hamileliğimi öğrendiğimden beri, valla ekstra günde 1 bardak yarım yağlı süt içmekten başka bişi yapmadım. ama tam 9 kilo aldım.69 la başlamıştım şuan 78 imsanki su içsem yarıo. dedğim gibi 24+3 üm henüz. ama işte hiç mide bulantısı yaşamadım, sanırm onun da etkisi var
valla kızlar hamileliğimi öğrendiğimden beri, valla ekstra günde 1 bardak yarım yağlı süt içmekten başka bişi yapmadım. ama tam 9 kilo aldım.69 la başlamıştım şuan 78 imsanki su içsem yarıo. dedğim gibi 24+3 üm henüz. ama işte hiç mide bulantısı yaşamadım, sanırm onun da etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?