- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.821
Selam hanımlar hayırlı cumalar, bugün şeker yüklemesi yapıldı toksoplazma ve rubellamda bakıldı bağışıklığım yokmuş doktorumla konuşmadım gerçi ama dikkat etmem gerekiyormuş hamile kalmadan öncede yapılmıştı o zmanda aynı sonuç çıkmıştı doktorum hiçbirşey yapmadı eşimde panik oldu şimdi ben hiç bulaşıcı hastalık geçirmedim benim gibi olan var mı?
Selam Kızlar,
ve Cuma şerifleriniz hayr olsun :)
dışarıda çok gzl kar serpiştirdi az önce ama şimdi dindi..yağsada çok çok brz hava yumuşasa accaip soğuk var dışarıda..
Bu arada teyzoşları biz dün 2.düzey usg ye gittik..Allaha hamdolsun herşeyimiz normalmiş..böbrek büyüklüğüne , el kol ayak bacak gelişimine..aort kanallarına bile baktılar..suyum falan iyiyimiş çok şükür..
daha sonra sağlık ocağına gittim aile hekimimizle tanıştım..boyuma kiloma baktı..tetanoz aşısı olmayı düşünmüyordum ama olmam konusunda ikna etti..5 doz şeklinde vurulacakmışım..doğumdan sonra dahi vurulmaya dvm ediliyormuş..ömür boyu koruyacak bu aşı dedi aile hekimimiz..sadece doğum için düşünme dedi..bende açtım omuzumu vuruldum ama bgn acaip ağrıma var pek hareket ettirmemeye çalışıyorum..
amma uzun oldun msjım
panık olmayın bagışıklılıgının olması daha ıyı gecmez ışte.benımde aynı bende telş ypmıstım dr sorun yok kı dedı
yok canım 5 aylık doğurmazssındikkatli ol ama fazla yorulmamaya calış..ne zamn gidiyorsun?bu arada alper mumcunun sitesinde 23 haftalık doğan bebek vardı eşime gösterdim o biraz korktu ama ben bebişiminde öyle olduğunu düşüünnce korkmadım gaddar annemiyim neyim elleri ayakları minicik ama bebk yaşıyor bu arada meraklanmayın:))
Tam tersi bağışıklığım yok yani dikkatli olmam lazım hamileyken geçirebilirim eşim hastanede çalışıyor önce tahlil verdiğimiz labaratuvarda sordu epey anlatmış doktor ama kendi doktoruma öğleden sonra gidicem, hayvanlardan uzak dursun demiş:8
jojoppppp kan uyuşmazlıgını sordum canım hamıleyken eger kanama olursa ıgne olcaksın dedı buna ılerleyen haftalarda bakıcaz dedı
ben rubellaya sandım canım yanlış anladım ozamn.toksoplazma ozamn sennkı çig etten uzak durcaksın sen salam suçuk çıg kofte vb.yemıyceksın
selam kızlar:92::92:maşallah kalabalığız gene.nası keyifler??bebişler iyi mi??biz iiz kızımla yuvarlanıp büyüyozkızlar herkes yatarken sol tarafına mı yatıyo??benim bazen sol tarafım çok ağrıyo sağa yatıyorum.kızım da hep sağ tarafta galiba.üstüne mi yatıyorum nedir sağıma döndüğümde tekmeleri yiyorum kalk üstümden der gibi.acaba zarar mı veriyorum niye öyle oluyo:26:
bende utanıyırum artık aramaya dışımı bahane ettım sordum hemen o aradasaol canımmm yaa.ben de çarşamba randevum o gün soracaktım sana diyecektim.kanama olduğumda vuruldum ben.bana da sonra bi kere daha sordum da daha zamanı var demişti.sanıyorum 28.hafta canım.gene aklında bulunsun da 28 haftayken bidaha sor sen atlamayalım önemli bu konu.iyice yüzsüz oldum ben zaten doktora karşı ha bire bişeyler soruyom
Evet canım uzak durmam lazım hayvanlardan falan rubellayada yok bağışıklığım geçirmediğim için neyse hayırlısı az kaldı dört ay çok dikkat edicem artık.
benımde öle oluyor canım sağada yatıyorum düzde yatıyorum napayım artık ama sağa yattığımda dediğin gibi benımkıde sağda olduğu için daha net hissedıyorum tepiğini kızımın.buarada dün uzandım açtım göbeğimi bi baktım göbeğimin sağ tarafı sivrilmiş diğer tarafa göre bi elledim kızım dayanmış oraya sevdim sevdim sonra birazcık bastırınca hoopp kaydı diğer tarafa çok şaşırdım ilkkez bukadar net gördum dayandıgını kızımın.yerim ben onuuuuuuuu
kızlar ben arada bir bebeğin ilk banyosunu nasıl yaptırıcam diye tereddüte düşüyorum ama tv 8 de ebru şallı nın programında ayşe öner çıktı bugun ve banyo nasıl yaptırılır bebek nasıl tutulur hepsini gösterdi banada cesaret geldi doğsada kızım banyosunu yaptırsam valla çok şevklendim hihih:)))buarada göbek bağının düşmesine gerek yokmuş banyo için oysa düşmeden yapılmaz dıye biliyordum bende...
benım annm yanımda olcak yoksa bende korkarım ılk yıkamaya.40gun boyunca hergun yıkanır bebk canım ben oyle bılıyorum
benımde öle oluyor canım sağada yatıyorum düzde yatıyorum napayım artık ama sağa yattığımda dediğin gibi benımkıde sağda olduğu için daha net hissedıyorum tepiğini kızımın.buarada dün uzandım açtım göbeğimi bi baktım göbeğimin sağ tarafı sivrilmiş diğer tarafa göre bi elledim kızım dayanmış oraya sevdim sevdim sonra birazcık bastırınca hoopp kaydı diğer tarafa çok şaşırdım ilkkez bukadar net gördum dayandıgını kızımın.yerim ben onuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?