- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.841
merhaba kızlar banyo konusunda dün bende bir uzmanı izledim de 10 gün yıkamamak gerekiyo dışındaki tabaka doğal antibiyotik bebeği koruyo falan dedi artık hastanelerde de yıkanmıyomuş bebekler araştırmak lazım
ben bütün kocakarı olaylarını yaparım canımçok inanırım böyle şeylere iyi hatırlattın tuzlayalım canım ya hepimiz bebekleri
bu arada erenhavacım ben de tetanos aşısı olmadım doktorum önermedi
ben bütün kocakarı olaylarını yaparım canımçok inanırım böyle şeylere iyi hatırlattın tuzlayalım canım ya hepimiz bebekleri
bu arada erenhavacım ben de tetanos aşısı olmadım doktorum önermedi
benım cevremde hep yapıyorlar canım annm yıgenlerımı yıkadıkızlar balık mı bu çocuk tuzlamanın zararlı olduğunu duymuştum
merhaba kızlarrr, nasılsınız..
ayy bu tuzlama ne ilk defa duydum ben nasıl ve ne için yapılırki o:))
benım cevremde hep yapıyorlar canım annm yıgenlerımı yıkadı
canım eskıler bebk kokmasın dıye ılerde yanı terı. tuzlarlarmış yıkarken tuz surerlermış bıraz
kızlar balık mı bu çocuk tuzlamanın zararlı olduğunu duymuştum[/QUOTaynen katılıyorum canım balık gıbı bebek mı tuzlanır!yahu allah ıyılıgınıız versın
Ben de tuzlama vs başka ne varsa yapmak isitiyom bir de karınca yağı sürünce tüysüz oluyomuş diye duydum ama cesaret edemem sanırım
kızlar kundak konusunda ne düşünüyorsunuz biraz alakasız oldu ama.. ben yapmayı düşünüyorum alında ama eşim hayatta yaptırmam diyor.
bızde de çogu uygulancak gıbıAnnem ve kayınvalidem farklı bölgenin hanımları o yüzden bizdede bol miktarda kocakarı metotları uygulanacak gibime geliyor:26:
onemlı değil canım 4 ay var ozamana kadr bırbrıımızden ogrenırız yenışeyleranladım canım çok teşekkür ederim.. ayy ben varya hiçbişi bilmiyorum daha amanınnn keşke annem burda olsaydı o kesin biliyordur:))
erBen de tuzlama vs başka ne varsa yapmak isitiyom bir de karınca yağı sürünce tüysüz oluyomuş diye duydum ama cesaret edemem sanırım
kızlar kundak konusunda ne düşünüyorsunuz biraz alakasız oldu ama.. ben yapmayı düşünüyorum alında ama eşim hayatta yaptırmam diyor.
cnm yediklerinle alakalı değil bebeğin genetik yapısımı oluyo fiziksel yapısımı oluyo..normal seyrinde gidiyo bebeğin... sağlıklı olsunda yeter cnm...ben normal iyiyorum mesela öyle ciddi bi çabam yok.. ama benimki enson 20 de 22 haftayla 441 grdı.. doktor diyodu iri olcak die..mesela babası omuzları geniş iri bi adamdır kime çektiği önemli sanırım..inşallah hissedecekleri zaman gelecek,kocaman oldu bebişlerimiz,ayrıntılı ultrasona girdik geçen hafta,
çok toplu bir bebek değil 450 gr dedi 22 haftaya göre normal dedi ama yinede tereddütde kaldım ben yediklerimi hep kendime yemişim diye.Ayyy yavrumla tanışmış gibi oldum resmen,renkli foto aldık ilk defa,çok güzeldiiii....
çok normal o rüyalar cnm...bol bol oku ve aklında barındırma o düşünceleri.. at üstünden..iyiyiz çok şükür iki gündür karışık rüyalar görüyorum,onun haricinde iyiyiz teyzesi oğluşumla büyüyoruz ama ben daha çok büyüyorum galiba
:) bende aynıydım cnm alışık olduğum için saçma sapan rüyalara takmıyorum o zaman sonrun olmuyo cnm.. bol bol okumak lazım..ayy bende 2 gündür saçma sapan rüyalar görüyorum dua okuyup yatıyorum ama normal galiba.arkadaşlarım bahsederdi.bende kocaman olduminşallah bebişimde büyümüştür.
kızlarr günaydınlarrr
ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?
cnm bende bi ara 3 gün hiç hissetmedim varla yok arasında...dün dürttüm az ordan burdan resmen içerden tekmemi vurdu eliylemi itti bilmiyorum... uyudukları zamana denk geliyodur tedirgin olma...yerleri daralmıştır artık illa vardır bi sebebi...gerçekten miiii?tek ben hissetmediğimi düşünmeye başlamıştım.bende tüm gün bilgisayar başındayım.çok nadir kalp atımı veya baloncuk patlaması gibi bişeler oluyor o kadar.uyutmama kıpır kıpır olma gibi bişe hissetmiyorum
merhaba kızlarrr, nasılsınız..
ayy bu tuzlama ne ilk defa duydum ben nasıl ve ne için yapılırki o:))
kızlar eskıden yapılan herseyeşr eskıde kalmalı bence ınsan ne dıye tutar taaaa kac sen oncekı mılletın aklıyla hareket eder anlamıs degılımkı kundagın ne denlı sakıncalı oldugu kanıtlandı.ha şunu anlarım kundak gıbı boyle sımsıkı degıl ama daha gevşek battanıyeye sar yada tulumum ıcıne al bebgı ama kundak cok gerıde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?