- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.801
göbekler buyudgunden daha cabuk yorlyrz canım nefes almak zorlaşyr son aylarmzda ne yapacagz biz acep
ayy evet ya Allah yardımcımız olsun. aslında bütün gün işte bilgisayar başındayım yorulduğumda yok ama nefes işi zorluyor. daha da son 3 ayda bile değilim 3,5 ay var. son aylarda düşünemiyorum:18:ben de göbeğimi çektim işyerindeekleyeceğim şimdi
kızlar kalp çarpıntınız çok fazla oluyor mu?benim kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpıyor akşam evde uzandığımda :44:
ekle kuzucugum ekle gözmuz şenlensin valla
maalesef işyerinden yüklenmiyor. o kadar da kendi kendimi bilgisayardan çekeceğim diye girmediğim maymun pozisyon kalmamıştı eğile doğrulaakşama artık inşallah
ewt bunu bende okumuştum aman her türlü şikayet normal işte çok şükür hamileyizcanım bn bi yerde okmştm kan fazla pompalandgı için olurmş 5.aylarda hatta baş dönmeleri bile olurmuş...hamileyz herseyi normal karşlyrz artık
canımmm sıkma canını kız çocukları daha geç hareketlenir derlergerçekten miiii?tek ben hissetmediğimi düşünmeye başlamıştım.bende tüm gün bilgisayar başındayım.çok nadir kalp atımı veya baloncuk patlaması gibi bişeler oluyor o kadar.uyutmama kıpır kıpır olma gibi bişe hissetmiyorum
canım sende diyosan bunu biz napalım,aramızda en az kiloyu alan sensin.Ben yatarken kalkarken destek alarak yada yuvarlanarak kalkıyorum ve merdiven çıktığımda falan nefes nefese kalıyorum.İlerde durumumuz daha vahimleşecek ama sayılı günler kıymetini bilerek yaşamak lazım.Sıkıntı yapma kendine:87:kızlarr günaydınlarrr
ya benim göbek 1 haftada acaip büyüdü sanki nefes alamıyorum gibi hissediyorum acaba göbektenmi yoksa göğüs kafesine baskıdanmı:26:nefes alamadığım için de göbeğimin çok büüdüğünü düşünüyorum bilmiyorumki ya. Var mı benim gibi olan?
aman dikkat et çok eğilip doğrulma nede olsa çok şükür 6 aylık hamişsin şekerim
kızlar kalp çarpıntınız çok fazla oluyor mu?benim kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpıyor akşam evde uzandığımda :44:
canımmm sıkma canını kız çocukları daha geç hareketlenir derler
canım sende diyosan bunu biz napalım,aramızda en az kiloyu alan sensin.Ben yatarken kalkarken destek alarak yada yuvarlanarak kalkıyorum ve merdiven çıktığımda falan nefes nefese kalıyorum.İlerde durumumuz daha vahimleşecek ama sayılı günler kıymetini bilerek yaşamak lazım.Sıkıntı yapma kendine:87:
bu haftalarda ilk aylardaki gibi uykum geliyorrr benim yaaa
:26:çok haklısın canım. Allah hepimize kolaylık versin. bilmiyorum böyle derin derin iç çekerek nefes almak istiyorum belki de kilodan göbekten değildir ben ona bağlamışımdır. ama dediğin gibi kıymetini bilmek lazım insan hayatında kaç kere yaşar ki. kızım ii olsun da gerisi hiç dert değil bu bile güzel
ayy ben küçücük göbeğimle zorlanıyorum oturduğumda kalkmak zor geliyor2 ay sonra ben nolcam diyorum:84:ayy bu arada ben de tutturamıyorum bu ay hesabını kac aylık oldu ki bebişler bende 5 diyorum..
canım ben şöyle yapıyorum haftamı 7 ile çarpıp çıkanı 30 a bölüyorum
5 buçuk oluyor ozamn:)nisan 19 da doğumtarihi olunca sanırım doğru daha 4 ay var..gecer mi zman yaa:
sorma canım ya aslında bazen çabuk geçiyor bazen de hiç geçmiyor gibi geliyor
bu arada bugün çok sinirlendim müdürüm beni bursaya gönderiyor 1 günlük eğitim varmış. offf 5 saatlik yol git-gel çekilir mi ya. gerçi ben 1 gece kalırım aynı gün dönemem çok yorulurum dedim ama yani evimden ayrı 1 gece ve 5 saat git 5 saat gel 10 saatlik yolgözümde büyüyor yollarda doğurmasam bari ayy Allah korusun:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?