2011 Nisan Anneleri

Ben 6 aya kadar filan yatak odamıza alırım herhalde.Onu odasına bırakıp,uyuyamam ilk zamanlar. Aklım kalır..Bir de devamlı kalkıp, emzirmemiz gerekecek..

Canım sen kendi bildiğini yap ve bebeğini yalnız bırakma...Bir süre yanınızdan ayrılmasın...Biliyorsun ki bebekler çok kusarlar Allah korusun kusnuğunla tıkanır filan bizde ençok buna dikkat edilir...Sen yalnız bırakma bebeğini...

hoşgeldinnn :80:

Hoşbulduk canım...

Ben 6 aya kadar filan yatak odamıza alırım herhalde.Onu odasına bırakıp,uyuyamam ilk zamanlar. Aklım kalır..Bir de devamlı kalkıp, emzirmemiz gerekecek..

bende cok küçükkken aglamasını duyamamyız bişi olur diye korkuyrum el kadar bebek nasıl uyusun tek başına yazık günah.. gerçi 40 gün kadar yatarı kabul etti gibi yada mecbur kaldı bilemiyorum:))

hehhh işte bende onu söledim destek yastıgı alıcaz dedi ama sonradan annem beşik aldı bununla yanımızda yatacak falan dedim ses etmedi daha:)) gerçi en kötü ihtimalle bebek odasına berjer koltuk alıcam bitane açılıp kapanıp yatak olanlardan. en kötüsü bben oraya tasımnnırım birazcık:)))

Canım sen bebeğini yanından ayırmada ne şekilde yaparsan yap bence...Sonra keşkeler içinde kalma...

Canım sen bebeğini yanından ayırmada ne şekilde yaparsan yap bence...Sonra keşkeler içinde kalma...

bencede canım zaten eşimde pipirikli aslında bakmayın şimdi öyle diyorda sonradan benden cok o bırakmak istemicek bence. şimdi büyüklerinden ne gördüyse onun yapılması gerektigini düşündüğü için oyle diyor gibime geliyor. zaten yatırmıcak olsa bu sepet beşik ne işe yarayacak derdi bence kesin..

anneler her seyi duyuyo merak etmeyin canim.bak göreceksin gik desin nasilda duyuyosun.hatta o birsey demese bile sen kalkip kalkip bakacaksin.tecrübe..hatta ben hastanedeki gibi yanindan yattigin yerden görülen bir besik yaptirtmistim e$ime.gözümü acar acmaz görebileyim diye:))
bende cok küçükkken aglamasını duyamamyız bişi olur diye korkuyrum el kadar bebek nasıl uyusun tek başına yazık günah.. gerçi 40 gün kadar yatarı kabul etti gibi yada mecbur kaldı bilemiyorum:))

herkese selam kızlar bizde biraz yuruyus yaptk ekskler v ardı onları aldım..birazda kıyafet baktım panço lara baktım ama begenemden geldim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…