- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #24.881
peki kızlarr son bir soru çok baydım ama ilk doğunca bebeği kendi odasında uyutma konusunda ne düşünüyorsunuz.. ben en azından 3 ay bzm yanımızda yatsın diyorum ama eşim yok diyor onlarda kimse anne baba yanında uyumamıs bebek dogar dogmaz odalarına koymuslar telsiz var nasılsa diyor..
peki kızlarr son bir soru çok baydım ama ilk doğunca bebeği kendi odasında uyutma konusunda ne düşünüyorsunuz.. ben en azından 3 ay bzm yanımızda yatsın diyorum ama eşim yok diyor onlarda kimse anne baba yanında uyumamıs bebek dogar dogmaz odalarına koymuslar telsiz var nasılsa diyor..
hoşgeldinnn :80:
Ben 6 aya kadar filan yatak odamıza alırım herhalde.Onu odasına bırakıp,uyuyamam ilk zamanlar. Aklım kalır..Bir de devamlı kalkıp, emzirmemiz gerekecek..
Canım sen kendi bildiğini yap ve bebeğini yalnız bırakma...Bir süre yanınızdan ayrılmasın...Biliyorsun ki bebekler çok kusarlar Allah korusun kusnuğunla tıkanır filan bizde ençok buna dikkat edilir...Sen yalnız bırakma bebeğini...
Hoşbulduk canım...
hehhh işte bende onu söledim destek yastıgı alıcaz dedi ama sonradan annem beşik aldı bununla yanımızda yatacak falan dedim ses etmedi daha:)) gerçi en kötü ihtimalle bebek odasına berjer koltuk alıcam bitane açılıp kapanıp yatak olanlardan. en kötüsü bben oraya tasımnnırım birazcık:)))
Canım sen bebeğini yanından ayırmada ne şekilde yaparsan yap bence...Sonra keşkeler içinde kalma...
Kızlar dün ilk aşımı oldum...Şimdi kolum ağrıyor...Nezaman geçer bu ağrı...Ebe 2 gün falan ağrır dedi ama...
geçmiş olsun ben yaptırmadım canım ama geçer 2 güne kadar bence
bende cok küçükkken aglamasını duyamamyız bişi olur diye korkuyrum el kadar bebek nasıl uyusun tek başına yazık günah.. gerçi 40 gün kadar yatarı kabul etti gibi yada mecbur kaldı bilemiyorum:))
hi hi hoh hohh annişler
Kızlar dün ilk aşımı oldum...Şimdi kolum ağrıyor...Nezaman geçer bu ağrı...Ebe 2 gün falan ağrır dedi ama...
remi ekelemiyor hata veriyor fotoğraf makinesiylr çektim bütyük diyor
boyutunu kücült canim.ondan hata veriyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?