• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydınnn kıssslar okul çok soğuk kat kat girdim yinede donuyorummmmmmmmm:52:

günaydın güzel anneler ve bebişleri. bugün güzel bir haberle başladım iş arkadaşımın eşi de hamileymiş. bayadır uğraşıyorlardı çok sevindim:62:
Hayırlı olsun canım Allah isteyen vae sahip olamayan her aileye bu mutluluğu yaşatsın i,nşallah

günaydın kızlar hayırlı haftalar

Günaydın hiç öyle görünmüyo benim için ama umarım iyi bir hafta olur

günaydın canım ben ugun cok yorgunum dun kucuk kızımın babasının dogum gunuydu yanı esımın.mısafırlerım vardı gec saate kadar ayakta kalmak zorundaydım cok cok yorgunum su anda yorgun savascı gıbıyım ıste belkı dınlenırım
Hiç sorma canım çok yorucu oluyor biz de uzun zamandır davet etmemiz gerekn eşimin arkadaşlarını geçen hafta davet ettik eşim sağolsun çok yardımcı oldu çay yemek servisinden temizliğe kadar ama ne kadar yardım edilirse edilsin yorgun olunuyo ben o gece sabaha kadar bel ve kasık ağrısından uyuyamadım bir daha da misafir özellikle yemekli misafir ağırlamamaya karar verdik sen de biraz uzanırsan dinlenirsin

Günaydın şekerler,
Haftanız güzel geçsin,hamile platesi aldım dün ona başladım,çok iyi geldi hamile olduğumdan beri yürüyüş haricinde spor yapamamıştım.Buna günlük devam edebilirsem süper olacak :66:
Sabaha karşı karın kasılmasıyla uyandım,sanırım susuz kalıyor miğdemiz,su falan içtim kalktığımda geçmişti.
Dün bebek arabası gördüm,üstü puset şeklinde çıkıyor,kalanınıda katla koy arabaya o kadar portatif birşeydi ki sanırım ondan alıcam.:46:

Günaydın hamile platesi cd simi aldın canım açıklar mısın biraz yoksa plates topu falan mı ben de düşünüyorum bazen ebru şallaya eşlik edeyim diyorum ama korkuyorum tehlikeli hareketler var

günaydın kızlar,
cuma günü şeker yüklemem vardı. sabah 9da gittim aç karnına ilk olarak kanımı aldılar, sonra 50 gr glikozlu su içirdiler(çok tatlıydı). 1 saat bekledim sonra tekrar kan aldılar 2 saat sonra sonuçları alabilirsin dediler. yani toplam 3 saat sürdü. sonuçlarım da gayet iyi.100 gr ve diyete gerek kalmadı çok şükür.
cumartesi günü de havuzlu hana gittik cümbür cemaat:37: bebek için gerekli nevar neyoksa aldım. aslında önyargılı gitmiştim kalitesizdir diye ama baktımki her bütçeye göre şeler var. 2 tl yede body var 5 e de örneğin.. baya hesaplı bi alışveriş yaptık. kendime de 2 pijama takımı bide gecelik ve sabahlık aldım. o da havuzlu handan. tavsiye ederim kızlar gidip bi görünn

günaydın kızlar hayırlı haftalar

günaydın canım sanada hayırlı haftalar.

günaydın güzel anneler ve bebişleri. bugün güzel bir haberle başladım iş arkadaşımın eşi de hamileymiş. bayadır uğraşıyorlardı çok sevindim:62:

Günaydın canım,Rabbim anne olmak istiyipte olamayanları bu mutlulukla tanıştırsın.

Günaydınnn kıssslar okul çok soğuk kat kat girdim yinede donuyorummmmmmmmm:52:

Günaydın hamile platesi cd simi aldın canım açıklar mısın biraz yoksa plates topu falan mı ben de düşünüyorum bazen ebru şallaya eşlik edeyim diyorum ama korkuyorum tehlikeli hareketler var

Canım topum vardı zaten,streç lastik yerinede lastikli çorabımı kullanıyordum,ebru şallının hamileler için çıkardığı plates cd aldım,hareketleri hamilelere göre,sırt ve bacakları çalıştırıyor ama karına yüklenmiyor.Pişman olmadım yani.

günaydın kızlar,
cuma günü şeker yüklemem vardı. sabah 9da gittim aç karnına ilk olarak kanımı aldılar, sonra 50 gr glikozlu su içirdiler(çok tatlıydı). 1 saat bekledim sonra tekrar kan aldılar 2 saat sonra sonuçları alabilirsin dediler. yani toplam 3 saat sürdü. sonuçlarım da gayet iyi.100 gr ve diyete gerek kalmadı çok şükür.
cumartesi günü de havuzlu hana gittik cümbür cemaat:37: bebek için gerekli nevar neyoksa aldım. aslında önyargılı gitmiştim kalitesizdir diye ama baktımki her bütçeye göre şeler var. 2 tl yede body var 5 e de örneğin.. baya hesaplı bi alışveriş yaptık. kendime de 2 pijama takımı bide gecelik ve sabahlık aldım. o da havuzlu handan. tavsiye ederim kızlar gidip bi görünn

Canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.Alışverişde ne kadar harcadın,az çok 1000 civarı falan tutar demişti havuzlu handaki bir satış elemanı.Bizde tedarikli gidelim:49:

Günaydın nasılsınız
aysu 87 sabah sabah beni zarara soktun ebru hamile sitesine girip çılgınlar gibi alışveriş yaptım pançodada gözüm kaldı eğer hamilelikten sonrada giyebileceğimiz konusunda bir cevap yazarsan oda alınacak
bide kesimi darmı genişmi
vişne elbiseden aldım çorap kazak falan
bebişimide unutmadım tabi

Günaydın nasılsınız
aysu 87 sabah sabah beni zarara soktun ebru hamile sitesine girip çılgınlar gibi alışveriş yaptım pançodada gözüm kaldı eğer hamilelikten sonrada giyebileceğimiz konusunda bir cevap yazarsan oda alınacak

günaydın kıss,neler aldın bakimmm sen,cicilerini güzel güzel iyi günlerde giyersin inşallah.

Günaydın canım

kızlar dün günüm vardı ev işi yemek derken kendimi çok yormuşum ve çok belim ağrıyo şal ile sardım şimdi acaba doktora gitsem mi bir kaç güne geçer mi randevum a bir hafta var daha

günaydın kıss,neler aldın bakimmm sen,cicilerini güzel güzel iyi günlerde giyersin inşallah.

Günaydın canım

günaydın canım sağol inşallah
sizde bi bakın güzel bi site
estemmcim şeker yüklemen ne zaman benden gelmeden önce birsürü test istedi onları yaptırıp gel dedi cuma gidecem inşallah

kızlar dün günüm vardı ev işi yemek derken kendimi çok yormuşum ve çok belim ağrıyo şal ile sardım şimdi acaba doktora gitsem mi bir kaç güne geçer mi randevum a bir hafta var daha

hatırlarsan aynısı banada olmuştu bol bol dinlen ve arkadaşlar bu dönemde misafirliğe sadece biz gidelim kimse bize gelmesinnnn
gelceksede yardım etsinnnnnnnn:47:

Canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.Alışverişde ne kadar harcadın,az çok 1000 civarı falan tutar demişti havuzlu handaki bir satış elemanı.Bizde tedarikli gidelim:49:[/QUOTE]

şöle sıralayayım:
10 tane uzun kollu body, pantalon
1 adet yelek
5 tane gezmelik tulum takım
1 adet 10'lu hastane çıkışı
havlu-bornoz seti
alt değiştirme minderi,yastğı ve battaniyesi
1 adet gündelik battaniye
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı
doğumdan sonra sarkmayı önleyen iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

ama küvetine kadar herşeyi alabilirsin. yalnız oralar arabaya yaklaşmak mümkün olmadığı için anca bukadar alabildik, taşımak ölüm

günaydın canım sağol inşallah
sizde bi bakın güzel bi site
estemmcim şeker yüklemen ne zaman benden gelmeden önce birsürü test istedi onları yaptırıp gel dedi cuma gidecem inşallah

canım ayın 1inde doktor randevum var,sanırım o zaman isteyecek şeker yüklemesini.Biz geçen hafta ayrıntılı ultrasona gittik bide idrar testi yaptırdık.Çok şükür herşey iyi,şimdi doktor randevumuzu bekliyoruz.Bizimki fıkır fıkır karnımın içinde yine:nazar::emir_bebek:

Canım sonuçların iyi çıkmasına sevindim.Alışverişde ne kadar harcadın,az çok 1000 civarı falan tutar demişti havuzlu handaki bir satış elemanı.Bizde tedarikli gidelim:49:

şöle sıralayayım:
1 adet yelek
havlu-bornoz seti
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

ama küvetine kadar herşeyi alabilirsin. yalnız oralar arabaya yaklaşmak mümkün olmadığı için anca bukadar alabildik, taşımak ölüm[/QUOTE]

OOOO SEN ALIŞVERİSİ NERDEYSE TAMAMLAMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN
ŞU BOĞULMA ÖNLEYİ Cİ YASTIK NEYMİŞ
BİDEE DOĞUMDAN SONRA SARKMAYI ÖNLEYEN ÇAMAŞIRI MERAK ETTİM NEMİŞ ONLAR

şöle sıralayayım:
1 adet yelek
havlu-bornoz seti
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

ama küvetine kadar herşeyi alabilirsin. yalnız oralar arabaya yaklaşmak mümkün olmadığı için anca bukadar alabildik, taşımak ölüm[/QUOTE]

birşey almamışsın canım sen,sağlık ürünleri var,pikesi nevresim takımı,oyuncakları,termometresi,banyo ürünleri derken heralde 2000 geçer:26:
Ben bi bakim alınabilir mi diye gezip dolaştım canım havuzlu hanı,gerçekten kaliteli ürünleride var.
Bizde posta posta halletmeye başlayalım en iyisi:75:

canım bu halde gün senin neyine:20: geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

şöle sıralayayım:
1 adet yelek
havlu-bornoz seti
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

ama küvetine kadar herşeyi alabilirsin. yalnız oralar arabaya yaklaşmak mümkün olmadığı için anca bukadar alabildik, taşımak ölüm

OOOO SEN ALIŞVERİSİ NERDEYSE TAMAMLAMIŞSIN GÜLE GÜLE KULLAN
ŞU BOĞULMA ÖNLEYİ Cİ YASTIK NEYMİŞ
BİDEE DOĞUMDAN SONRA SARKMAYI ÖNLEYEN ÇAMAŞIRI MERAK ETTİM NEMİŞ ONLAR[/QUOTE]

sal canım darısı başınıza çok zevkli bişeymişş:86:
ince delikli bi yastık hava geçişini sağlıo. e-bebek'in sitesinde de var aynısı.
sarkmayı önleyen çamaşır korseyi andırıo. doğumdan sonra göbeğin toparlamasına yardımcı oluomuş. belki işe yarar diye aldım. zaten oraya bi gidiosun direk alma moduna geçiosunn:52:

şöle sıralayayım:
1 adet yelek
havlu-bornoz seti
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

canım güle güle giyin bebişinle:12:epey halletmişsin maşallah

Günaydın nasılsınız
Ben de merak ettim şu siteyi.
Hemen bakayım.

Bence doktora gitmeye gerek yok.
Dinlenince geçer canım, geçmiş olsun.
Biz günleri restoranda yapıyoruz, çok rahat oluyor.

şöle sıralayayım:
1 adet yelek
havlu-bornoz seti
çorap
boğulma önleyici yastık
pişik kremi

bunlar 280 tl tuttu

kendime de hastane için:
2 adet pijama takımı
1 adet gecelik
1 adet sabahlık
3 takım iç çamaşırı

bunlar da 250 tuttu.

Maşallah her şeyi almışsınız neredeyse.
Şu sarkmayı önleyici çamaşır iyi olabilir.

merhaba arkadaşlar,umarım herkes iyidir.dün ayrıntılı ulturasonumuz vardı,çok şükür her şey yolundaymış.kızımız 24 cm 400 gr olmuş.demir hapına başlamamıştım ,doktorum gyno ferrum sanol adlı bir ilaç verdi.bu sabah aç karnına ilacı içtim bir kaç saat sonrada acillik oldum.midemde ve göbek deliğimin etrafında inanılmaz bir ağrı oldu.iki büklüm yerlerde kıvrandım.erken doğum falan oluyo sandık
okadar korktuk ki o anda doktora da ulaşamadık,apar topar hastaneye gittik .içtiğim ilaçtan şüphelendiler serum falan taktılar.şimdi iyiyim evde yatıyorum.aranızda bu demir hapından kullanan var mı acaba?

canım öncelikle bebişinin sağlığı için gözün aydın..
sonra da geçmiş olsun,ben o ilacı 3.aydan itibaren kullanıyorum ama bende hiçbir etki yapmadı..
tarihi geçmiş olamaz heralde dimi..ya da başka birşeyden de olmuş olabilir..doktorunla konuştunmu sonra merak ettim ne dedi,ilaç yapabilirmi?

Günaydın şekerler,
Haftanız güzel geçsin,hamile platesi aldım dün ona başladım,çok iyi geldi hamile olduğumdan beri yürüyüş haricinde spor yapamamıştım.Buna günlük devam edebilirsem süper olacak :66:
Sabaha karşı karın kasılmasıyla uyandım,sanırım susuz kalıyor miğdemiz,su falan içtim kalktığımda geçmişti.
Dün bebek arabası gördüm,üstü puset şeklinde çıkıyor,kalanınıda katla koy arabaya o kadar portatif birşeydi ki sanırım ondan alıcam.:46:

günaydıın..oooh ne güzel canım,platese başlamak çok iyi fikir..
bende çok severim ama başlamak mesele işte..topum lastiğim filan var hep..
ama hamile platesi ayrı bir program tabi..bende ona yakın egzersizler yapıyorum çok iyi geliyor gerçekten..

arkadaşının ve eşinin gözü aydın ozaman..insan aynı durum içinde olunca daha bir farklı oluyor böyle
güzel haberler almak..Allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inş.

günaydın kızlar,

ne güzel sen atlatmışsın şeker testini..darısı başımıza..
bende bebek alışverişinin çoğunu havuzlu handan yaptım..ama seninkilerde daha eksik var dimi baya..
gerçi çoğuda tamam gibi ama o kadar çok alınacak şey ver ki..
kendi cicilerin de hayırlı olsun fotolarını koyarsın artık cicilerimize..

Back
X