2011 Nisan Anneleri

yemek yapmak yormadı da 2 haftadır doğru düzgün ev işi yapamıstım ondan yoruldum geçen pazar çalıstım hafta içi eve gidince de cok soğuk oldu odadan cıkamadım neyse bitti dinleneyim artık şu bir kaç gün

ne güzel sen atlatmışsın şeker testini..darısı başımıza..
bende bebek alışverişinin çoğunu havuzlu handan yaptım..ama seninkilerde daha eksik var dimi baya..
gerçi çoğuda tamam gibi ama o kadar çok alınacak şey ver ki..
kendi cicilerin de hayırlı olsun fotolarını koyarsın artık cicilerimize..
[/QUOTE]

var var daha eksik çok. işte daha fazlasını arabaya kadar bile taşıma şansımız yoktu. oyüzden kestik alışverişi. bide daha odası ve yatağı belli deil, oyüzden uyku setine falan da bakamadım. geçen bi hesap yaptık odasını annemler yapacaklar saolsunlar; işte ıvırı zıvırı, arabası fln filan sanırm 1000-1500 tl arası daha gider

Dün ablam kızıma hediyelik eşya fuarından örgü yelek ve patik almıs çok güzeller dün sürekli elime alıp alıp baktm

yssknk nasılsın canım?görüşemedik epeydir

iyiyim hayatım napim evdeim gecmişi okuyordum uzun sürdü birazsen nasılsın göbüşü gördüm maasallah büyümüş kızımız:))ben ekleyemiorum bu ara tlfnun kamerası bozuldufoto makinasıda baskasına lazım oldu görümceme verdik bi süre yoksa bende ekliycem..

Günaydıın kızlar ben de dün Ebru Şallının hamile pilates DVD sini aldım yaptım gayet güzeldi yaparkende hiç sıkıntı çekmedim tavisye ederim.
Bir de ben daha hiç alışveriş yapmadım abimlerin kızlarından bir sürü eşya geldi ama yine de alam gereken çok şey var Ankara lı arkadaşlar siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?

sağol canım büyütüyoruz artıkben de oğluşumuzu merak ediyorum en yakın zamanda yeğenimin fotosunu bekliyorum.sanki günler artık yavaş geçmeye başladı ya da benim sabrım azaldı

sağol canım büyütüyoruz artıkben de oğluşumuzu merak ediyorum en yakın zamanda yeğenimin fotosunu bekliyorum.sanki günler artık yavaş geçmeye başladı ya da benim sabrım azaldı

günler bazen cok cabuk geciyor gibi geliyor ama zaman azaldıkca gecmek bilmiyor 100 günün altına bir düşelim hele:))ben aralık annelerine sızdım bir ara hepsi cok heycanlı doğurdum doğurcam die cokk güzel yaaa6.aya getirdik bebşleri geriside gecer insallah

güle güle kullanın.
Ben de aldıklarımı çıkarıp çıkarıp seviyorum.

Inşallah, çok çirkindi. Demek ki çok sevimli olacak

inşallah cnm ben de hep kızım güzel olsun akıllı uslu olsun bakan kişiye eziyeti olmasın diye dua ediyorum allah bizlere sevimli çozuklar nasip etsin

Günaydın kızlarrrr
Şeker yüklemesi yaptıran ve sonçları alan arkadaşlarımız gözünz aydın.Yaprıcakalar da benim gibi Allah kolaylık versin.Bi arkadaşım şeker yüklemesini anlatmıştı bana.Doktoru sabah tok gel demiş ama az ye demiş.Sonra hastaneye geldiğinde de hamburger menü(Köfteli, bol kızartmalı ve kola), sonrasında da bir tane çikolota ye gel demiş.Sonra kanına bakacağız demiş.Veeee şeker yüklemesi bitmişşşş.Ne güzel de mi kızlar yaaa:76:

cnm nefes kontrolünü yapmak kolay oluyor mu plates de nefes çok önemliymiş eğer kolaysa ben de bir top ve cd alayım

inşallah cnm ben de hep kızım güzel olsun akıllı uslu olsun bakan kişiye eziyeti olmasın diye dua ediyorum allah bizlere sevimli çozuklar nasip etsin

ayy canım minicik bebise bakmak eziyet olurmu hiç ne olursa olsun sevimli oluyorlar::))benimde rüyamda bebişimin gözleri küçücük ve elaydı hatta sarı diyebiliriz..düşünmekten rüyalarımızı etkiliyoruz galiba artık

günaydın kızlarrrrrr..... nasılsınız bakalım.... ben c.tesi günü şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 79 çıktı ama tokluk şekerim 151 çıktı ( sınır 140 idi.. doktorum rejim yap dedi hamur işi tatlı yeme meyveyide azalt dedi... detaylı ultrason yaptıranlar gözünüz aydın yaptırmayanlar size bir uyarım var sakın stres olmayın.. benim 2 günüm rezil geçti..ağlaya ağlaya bir hal oldum... sol kalp ventrükülde ekojen odak gördü doktorum down senromu belirtisi dedi ama diğer organlara baktı hepsi normal %99 sağlıklı bir bebek dedi... gönül rahatlığı ile amniyosentez yaptır diyemem bu bebek için dedi.. o nedem dedim.. geç mi kaldık yoksa % 1 ihtimal için gerek mi yok.. hem geç kalınmış hemde tersten konuşursak % 99 sağlıklı bebek dio.. yuvarlak konuşacak diye ne anlattığını ne eşim nede ben anlamadım.. raporu aldığım gibi doktoruma çıktım... gözün aydın hiç bir problemi yok... dedi... ne problemli sakın doğurma dedikleri bebekler bile çok sağlıklı doğuyor dedi.. artı amniyosentez yapsak nolacak 3 hafta sonra sonuç alıyon 7 aylık çocuğu öldürecekmiyiz tövbe tövbee... internetten 2 tane profesöre sordum onlarda tek başına hiç birşey ifade etmediğini söylediler... boşuna bizleri endişelendiriyolar.... aslında belkide yaptırmamak lazım gerçekten... neyse kızlar kafanızı ağrıttım.. Allahın izniyle % 99 sağlıklı bir kızım varmış :)))) ve tamm 590 gr olmuş yavrum benim... annesinin bir tanesi o...

cnm nefes kontrolünü yapmak kolay oluyor mu plates de nefes çok önemliymiş eğer kolaysa ben de bir top ve cd alayım

bende plates yapıyorum canım,nefes kontrolü doğumda işimize çok yarayacak ve bebeğimize oksijen gitmesi için doğru nefes önemliymiş.Normalde spor yapamıyorsan tabsiye ederim,malum aldığımız kilolardan bacaklarda ve sırtlarda oluşan ağrılar için birebir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…