- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.381
göbeğimi badem yağı zeytin yağı ve kakkao yağı sürüyorum arada henüz çatlamadı ama göğüslerim çatladı benimde çok üzüldüm göğsün de çatlayacağını bilseydim yağlardım
kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü
Hayırlı olsun eviniz, güle güle oturun
canım doktor dediki bu sadece bir şüpheyi belirtiyor 50grlık yüksek çıkanların 100grlıkta bir sorun çıkmıyor genelde dedi.çıkarsada diyete başlarız sıkıntı yapma sen dedi. ama gel gör ki deli gönül ferman dinlemiyor taktım bir kere
Dreamer ve aysu87 inşaalah 100 lük yüklemeleriniz iyi çıkar. Yüksek çıkarsada diyetle çözülüyor merak etmeyin kızlar. Üzmeyin kendinizi ve bebişlerinizi.
Herkeze iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum.
bnmde yüklemeden önce 90 yükledikten snra 96 çıkmıştı.
normal dedi doktor.
sizinkiler kaç çıktı? 100lük yaptıracakların
kızlar ben bugün çok yorgunum dün yormuşum kendimi
heryerim hamlamış artık çok çabuk yoruluyorum ben ve nefes nefese kalıyorum
bazen yattığım yerde de kalbim çok çarpıyo size de oluyo muu
Herkeze iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum.
kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü
merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ayhaftasıyla uyumlu kuşum
kızlar doktorlarını neder...ne demiştir bilmiyorum ama diğer 2-3-4 gibi bana göre saçma testleri yaptırmaktansa ki ben yaptırmadım..detaylıyı yaptırma taraftarıyım..şöyleki.. zati bu saatten sonra sonlandırma gibi bi durum söz konusu değil... eğer bebekte bi sorun varsa bu illaki sakatlık vs gibi değil..işte kalbi delik olabilir doğuştan..yada böbrekleride bi sorun olabilir... bu durumda doğum anında bu konulara bakan özel doktorlar bulunuyo başınızda...o anda müdahele edilecek bi şey vvarsa bebişi ameliyete alıyolar işte çiğerlerinde su yada beyinde ödem..allah korusun ama bunlar var ne yazıkki... daha bilmediğim bişeylere daha bakıylar bunu doktorum dedi o yüzden bunu kesnilikle yaptırın dedi... diğer testlere önem vermedi ama bu önemli dedi..bizede mantıklı geldi..ÇARŞAMBA GİDİCEZ İNŞ GÜZEL SONUÇLARLA GELİRİZ.. RABBİM KORUSUN varsa bi sorun artık rabbe sığıncaz yine.. yine..
maşallah cnm büyütmüşsün prensesini yahu..merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ayhaftasıyla uyumlu kuşum
slm cnm hoşgeldin..özlettin kenidi vallahi..Herkeze iyi akşamlar kızlar.Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum.
cnm ben park yatağı aldım koydum kenera...kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü
slm kızlar yine sayfalar birikmiş okuudm bayagı,ay bugün oturma odamın camlarını sildim dökülüyorum resmen bayağı yorulmuşum,ha evi süpür ha bulaşık,yemek ,çocuk derken akşma oldu..akşamda yengeme bi gideyim dedim aylardır gidemedim kadına 2 ev var arada,özlemiştim iyi oldu sohbet muhabbet,oğlanada değişiklik oldu çok sarmıştı..
kankiş bi denk gelemedik bu aralarözledim valla..şu detyalıya benimde kafam takıldı herkes yaptırdı bi benim doktor tınmadı..bu hafta içi kontrolüm var büyük ihtimal cuma gidicem bakalım bişey diyecek mi? hayırısı inş..herkesi güzel sonuçlarla karşılaştırsın rabbim..
hayırlı olsun esracım oğluşun mışıl mışıl uyusun inşallah yatağında
leegörkemm bir sen varsın dedim bi sen yazmadın
selam Fundacım,bende 30 aralıkta yaptırıcam hatta biraz önce aldım randevumu..
çok aç olmana gerek yok dedi ama şekerli birşeyler yada çikolata filan yeme yeter dedi..
kızlar ben bugün şeker yüklememin sonucunu aldım malesefki çok yüksek dedi doktorum.
normalde 140 olması gerekirken benimki 170.
yarın sabah tekrar gidicem aç karnına bu sefer önce açlık kan şekerime bakılcak sonrasında 100 gram yükleme yapılıcak ve 1 er saat arayla 3 kere kan alınıcak yani delik deşik olacak kolum.
yaklaşık 5 saat sürücekmiş nasıl dayanıcaz bakalım.
inşallah bu yüksek çıkmaz yoksa dahiliyeye yönlendiricem dedi doktorum.
dua edin kızlar benim ve oğlum için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?