2011 Nisan Anneleri

Evet canım kuzenim ebe.
Göğüslere, bacaklara hatta popoya da sürmemi söylemişti.
Sadece göbeğe değil sırta doğru yanlara da sürmek gerekiyormuş.

sıkı durun kısslar ilk defa göbüşümü ekliicem ama fotografları çekerken içinizden en kilolu olduğum kanısına vardım iyiki çekmişim fotoları yoksa kendimi hala incecik hissedicektim

haklısın cnm malesef üzülmemek elde değil.
benim arkadaşımında 50lik yüksek çıkmış 100 lükte bişi çıkmamış.
inşallah bizimde öle olur.
ben zaten kilodan dolayı diyetteydim ama bu aralar sapıttım tatlıya dondurmaya çok dadanmıştım gene dikkat etmeye başladım artık.

Dreamer ve aysu87 inşaalah 100 lük yüklemeleriniz iyi çıkar. Yüksek çıkarsada diyetle çözülüyor merak etmeyin kızlar. Üzmeyin kendinizi ve bebişlerinizi.

inşallah cnm.çok saol.

eviniz hayırlı uğurlu olsun cnm.
güle güle oturun.
dikkat et ama kendini yorma fazla.eşin uğraşsın daha çok.

eviniz hayırlı uğurlu olsun cnm.
güle güle oturun.
dikkat et ama kendini yorma fazla.eşin uğraşsın daha çok.[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim canım. Evet dikkat etmem lazım ama yinede ister istemez yorulucam biraz. Korkuyorum biraz açıkçası ama Allah kolaylığını verecek inşaallah

slm kızlar yine sayfalar birikmiş okuudm bayagı,ay bugün oturma odamın camlarını sildim dökülüyorum resmen bayağı yorulmuşum,ha evi süpür ha bulaşık,yemek ,çocuk derken akşma oldu..akşamda yengeme bi gideyim dedim aylardır gidemedim kadına 2 ev var arada,özlemiştim iyi oldu sohbet muhabbet,oğlanada değişiklik oldu çok sarmıştı..

kızlar ben bugün çok yorgunum dün yormuşum kendimi
heryerim hamlamış artık çok çabuk yoruluyorum ben ve nefes nefese kalıyorum
bazen yattığım yerde de kalbim çok çarpıyo size de oluyo muu

ay evet çabuk yorulur olduk ,kalp çarpıntısı normalmiş cnm banada oluyordu sorudm dr a ,bebeğe kan pompalandıgı için vucüt bazen yapabilyormuş..

evin hayırlı uğurlu olsun Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin..

kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü

henüz almadım birkaç ay içinde alacağım inş..

moralini bozma cnm ,şekerli gıdayı azaltınca düzelir inş..kızınada maşallah..

kankiş bi denk gelemedik bu aralar özledim valla..şu detyalıya benimde kafam takıldı herkes yaptırdı bi benim doktor tınmadı..bu hafta içi kontrolüm var büyük ihtimal cuma gidicem bakalım bişey diyecek mi? hayırısı inş..herkesi güzel sonuçlarla karşılaştırsın rabbim..

Son düzenleme:
maşallah cnm büyütmüşsün prensesini yahu..
slm cnm hoşgeldin..özlettin kenidi vallahi.. yeni eviniz hayırlı olsun çok sevindim...rabbim yolluyo meleklerini arkasındanda kısmetleri geliyo maşallah..
kızlar yatak aldınız mı?daha erken mi karar veremedim bir türlü
cnm ben park yatağı aldım koydum kenera...

slm kankiş..vallahi bi denk gelemedik he...bakıyorum arada ama yoksun..malum nişan falan vardı bizim..yorgunluk vuruyodu bana... giremiyodum öyle pek..

selam Fundacım,bende 30 aralıkta yaptırıcam hatta biraz önce aldım randevumu..
çok aç olmana gerek yok dedi ama şekerli birşeyler yada çikolata filan yeme yeter dedi..

sağol tatlım bende heyecanlıyım inşallah sorun çıkmaz uzunda bir süreç kan al ver aç kal falan bayılmasam bari allahtan hastanede çalısan arkadaşım var hemen onu arar öğrenirim sonucu

ah canım ya dualrım seninle 5 saat uzun süre yaa allah sabır versin canımcım ya . inşallah iyi haberlerle gelirsin oğlusunda sendde çok myutlu olurusunuz

kızlar herkeze merhabalar az da olsa bi göz attım geçmişe maşallah herkez iyi görünüyor bizde iyiz evdeyiz bu aralar ama fırsat bulamıyoruz nete girmeye bayağı cicşler alınmş ALLAH bebişlerimize güle güle giydirmeyi nasip etsin hepsini inşallah biz henüz şeker yükleme testi yaptırmadık yılbasından sonra dr gitcez ozaman isteyecek herhalde dr muz onun haricinde iyiz çok şükür bebişim hareket ettikçe daha iyi oluyorum hadi öpt hepinizi görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…