2011 Nisan Anneleri

aa ama pahalı değil mi? ben bunu bir yerde 129 tl ye gördüm..şu pierre cardin taşıma koltuğunu..

ben bir bakayım nerdeydi?

bir bak canım ben 129 hiçbi yerde görmedim.bide bi değişiği var bunun üstünde yan şapkasında papağan resmi var o uygun fiyata ama ben bunu çok beğendim.içi geniş ve büyük kullanışlı gibi

:79: merhaba kızlar bizde geçmişi okdk ancak selam verebldm vala ne çok yazmşınız

canım o karın meselesni hiiç takma bence buyuk olmaamsı daha ii hem çatlaklar daha az olur hemde bel ağrn daha az olur agrlaşp hantallaşmazsın en azndan.. :92: kaçış yok zaten son aylar ben burdaym dye bagrcak bebşleeeer

aaa canım 15 20 dk önce seni sordum sen geldin:))) hoşgeldin canım bu arada.. hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah.

hadi bakalım hayırlı haberler ile dön canım...

sağolun kızlar sizler çektirmişinizdir herhalde en son ben mi kaldım ne[/QUOTE]

yok canım ben yaptırmadım.baktım hepinizin sonuçları iii.allaha emanet olsun kuzum dedim gitmedim.dr. gitmekya setres oluyrm gebe kalabilmek için gitmediğim dr.kalmamışrı stres oluyrm bu yüzden

inşş canım yaa anlamıycaklar nerdeyse hamıle oldugumu.5 kılo almışım şımdıye kadar dıye annemden fırça yedım yanıma gelcek bı sure kalcak ozamn sen gorcen dıyo
aaa canım 15 20 dk önce seni sordum sen geldin:))) hoşgeldin canım bu arada.. hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah.

canım dun donduk eve

slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

inşş canım yaa anlamıycaklar nerdeyse hamıle oldugumu.5 kılo almışım şımdıye kadar dıye annemden fırça yedım yanıma gelcek bı sure kalcak ozamn sen gorcen dıyo

canım dun donduk eve

canm bende 4 kilo aldım onu bile takyrm... bazen de eşim kzıyr sana baskulu yasaklayacm dr dan dr a tartlacaksın diye

pğardon kızlar eşime sordum şimdi 80 tl puset 190 tl arabaymış:))))

canım ps 1100 resmini koyduğun pusetimi 80 aldınız?süper fiyat derim ben buna.bide pierre cardin ps 32 modeli var.o değil demi?linkte olan puset burda mağazada 165 canım.diğeride 99.çok ama çok uyguna almışsınız?nerden almıştın tatlım?

ben graco alayım diyorum sizce nasıl?sizin çok bilginiz var ben de araştırdım ama..sizce graco nasıl?

ayyy canımmm ne güzelll..ben yeni girdim buraya çok güzelmişş..allah bağışlasınn..:)
öncelikle hoşgeldin tatlım allahım hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin

masallah kızına canımkiloları takma kafana hangimizde yokki hamileyiz biz napalım..
takmamaya çalışsamda takıyomrum az sonra göbüşümüde koycamm göbüş topiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…