- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.481
aa ama pahalı değil mi? ben bunu bir yerde 129 tl ye gördüm..şu pierre cardin taşıma koltuğunu..
ben bir bakayım nerdeydi?
mrb kızlar nasılsınız bı kaçgundur annemdydım nete gıremedım baya yazılar dolmuş okuyamadım.
dr gtcek arkadaşlar guzel haberlerle gelırsınz ınş..
annem ablam 3 gun bana baskı yaparak yedırdıler karnım hıç bellı değilmş hamıle değilsın sankı dıyorlar 4 aylık gıbıyım ben yaa acaba ıç karnım mı buyuk
mrb kızlar nasılsınız bı kaçgundur annemdydım nete gıremedım baya yazılar dolmuş okuyamadım.
dr gtcek arkadaşlar guzel haberlerle gelırsınz ınş..
annem ablam 3 gun bana baskı yaparak yedırdıler karnım hıç bellı değilmş hamıle değilsın sankı dıyorlar 4 aylık gıbıyım ben yaa acaba ıç karnım mı buyuk
hadi bakalım hayırlı haberler ile dön canım...
pierre cardin lüx taşıma koltuğu tek görünüyor linkte bunu sadece ne kadar aldınız canım?bu koltuğu çok beğendim ve bi yerde gördüm fiyatına 165 dediler bana.
inşş canım yaa anlamıycaklar nerdeyse hamıle oldugumu.5 kılo almışım şımdıye kadar dıye annemden fırça yedım yanıma gelcek bı sure kalcak ozamn sen gorcen dıyo:79: merhaba kızlar bizde geçmişi okdk ancak selam verebldm valane çok yazmşınız
canım o karın meselesni hiiç takma bence buyuk olmaamsı daha ii hem çatlaklar daha az olur hemde bel ağrn daha az olur agrlaşp hantallaşmazsın en azndan.. :92: kaçış yok zaten son aylar ben burdaym dye bagrcak bebşleeeer
aaa canım 15 20 dk önce seni sordum sen geldin:))) hoşgeldin canım bu arada.. hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah.
pğardon kızlar eşime sordum şimdi 80 tl puset 190 tl arabaymış:))))
aa bu neredeymiş ki , lux olan mı ?? inan çok ucuz..ama nerdeki? bizde bakalım..
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
inşş canım yaa anlamıycaklar nerdeyse hamıle oldugumu.5 kılo almışım şımdıye kadar dıye annemden fırça yedım yanıma gelcek bı sure kalcak ozamn sen gorcen dıyo
canımdun donduk eve
pğardon kızlar eşime sordum şimdi 80 tl puset 190 tl arabaymış:))))
saraçhaneden aldık..
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
maş.buyumuş kızımız
inşş canım yaa anlamıycaklar nerdeyse hamıle oldugumu.5 kılo almışım şımdıye kadar dıye annemden fırça yedım yanıma gelcek bı sure kalcak ozamn sen gorcen dıyo
canımdun donduk eve
canım ps 1100 resmini koyduğun pusetimi 80 aldınız?süper fiyat derim ben buna.bide pierre cardin ps 32 modeli var.o değil demi?linkte olan puset burda mağazada 165 canım.diğeride 99.çok ama çok uyguna almışsınız?nerden almıştın tatlım?
öncelikle hoşgeldin tatlım allahım hepimize sağ salim doğumlar nasip etsinayyy canımmm ne güzelll..ben yeni girdim buraya çok güzelmişş..allah bağışlasınn..:)
takmamaya çalışsamda takıyomrum az sonra göbüşümüde koycamm göbüş topiğinemasallah kızına canımkiloları takma kafana hangimizde yokki hamileyiz biz napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?