- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.501
sağolun kızlar sizler çektirmişinizdir herhalde en son ben mi kaldım ne
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
ayy maaşallah.. ne güzel ya teker teker büyüyor bebişler:)))
canım ps 1100 resmini koyduğun pusetimi 80 aldınız?süper fiyat derim ben buna.bide pierre cardin ps 32 modeli var.o değil demi?linkte olan puset burda mağazada 165 canım.diğeride 99.çok ama çok uyguna almışsınız?nerden almıştın tatlım?
ıkısıde gzl canım ozellıkle bebk arabanı çok begendım gule gule kullanın
angel74 arabası pierre cardindi özelliği ne?oda uygun bence canım.190 pierre cardin araba çok ii bence.
sağol cnm not aldım izne çıkayım gezicem valla:) sizlerin fikrinide alırım arkadaşım 400 milyona bir marka aldı orta 3 ayda yamuldu keşke kaliteli alsaydık sizöyle alın dyorben bebek arabasını ve pusetini piercardin marka olarak bayağı uygun fiyata saraçhaneden aldım... Bir bakın oralara derim.. Maskoyuda gezdim bayağı fiyat farkı vardı..
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
ben graco alayım diyorum sizce nasıl?sizin çok bilginiz var ben de araştırdım ama..sizce graco nasıl?
öncelikle hoşgeldin tatlım allahım hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin
takmamaya çalışsamda takıyomrum az sonra göbüşümüde koycamm göbüş topiğine
sağol cnm not aldım izne çıkayım gezicem valla:) sizlerin fikrinide alırım arkadaşım 400 milyona bir marka aldı orta 3 ayda yamuldu keşke kaliteli alsaydık sizöyle alın dyor
maşallah prensese kocaman olmuş annesikilolaı takma bebişe gidiyor
olsun olsun yarasın ıkınızede kılo alsak bır dert almasak bır dertkızmı büyüdü anasımı genişliyo bilmiyom valla
hoşgeldiniz canım:)
kızlar şeker yüklemelerinizi yaptırdınız mı kaçıncı haftada yaptırdınız
onuda haftaya yaptırıcam inş.24. haftada bende tetenoz aşısı olmadım acaba bu hafta olsam olur mu 23. haftadayım
olsun olsun yarasın ıkınızede kılo alsak bır dert almasak bır dert
hoşbulduk canım ogluşumuz nasıl
resimdekinin aynısı canım... aynı renk aynı model .. internet pahalı akşam gitmiştik adamlar satmak için kapıdan döndürüyolar..:))
araba çift yönlü en önemli aklımda kalan özelliği bu :)))
canım chicco ve pierre cardin ii sanıırm.
çift yönlü kullanılabilmesi
hafif olması
tek elle açılıp kapanması
tekerlerin 360c dönmesi gibi özellikler benim için önemli ama tam istediğim gibi bişe bulamadım.herşeyi tam oluyr ağırlığı fazla bu defa
olsun olsun yarasın ıkınızede kılo alsak bır dert almasak bır dert
hoşbulduk canım ogluşumuz nasıl
keşke ben geldiğimde de bu fiyata bu ürünü bulsam hiç kaçırmadan alırım valla
arabada çift yönlü olması benimde istediğim bir özellik güle güle kullansın bebişin canım.
çok güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?