2011 Nisan Anneleri

sağolun kızlar sizler çektirmişinizdir herhalde en son ben mi kaldım ne

yok canım ben yaptırmadım.baktım hepinizin sonuçları iii.allaha emanet olsun kuzum dedim gitmedim.dr. gitmekya setres oluyrm gebe kalabilmek için gitmediğim dr.kalmamışrı stres oluyrm bu yüzden [/QUOTE]
evet insan gerçekten stres oluyor aslında yaptırılmayabilir de artık randevu aldık bir de kayıt verecekler o güzel işte arada bakarım kayda diyorum

resimdekinin aynısı canım... aynı renk aynı model .. internet pahalı akşam gitmiştik adamlar satmak için kapıdan döndürüyolar..:)))

ıkısıde gzl canım ozellıkle bebk arabanı çok begendım gule gule kullanın

sağol canım...

angel74 arabası pierre cardindi özelliği ne?oda uygun bence canım.190 pierre cardin araba çok ii bence.

araba çift yönlü en önemli aklımda kalan özelliği bu :)))

ben bebek arabasını ve pusetini piercardin marka olarak bayağı uygun fiyata saraçhaneden aldım... Bir bakın oralara derim.. Maskoyuda gezdim bayağı fiyat farkı vardı..
sağol cnm not aldım izne çıkayım gezicem valla:) sizlerin fikrinide alırım arkadaşım 400 milyona bir marka aldı orta 3 ayda yamuldu keşke kaliteli alsaydık sizöyle alın dyor
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah prensese kocaman olmuş annesikilolaı takma bebişe gidiyor

slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah canım ne güzel büyümüş bebişin ben de akşam ayrıntılı ultrason için gidicem inş ben de iyi haberlerle dönerim
bu aydan sonra daha da kilo alıcaz gibi görünüyor çok kafana takma bebiş sağlıklı olsunda veririz inş. doğumdan sonra

ben graco alayım diyorum sizce nasıl?sizin çok bilginiz var ben de araştırdım ama..sizce graco nasıl?

canım chicco ve pierre cardin ii sanıırm.
çift yönlü kullanılabilmesi
hafif olması
tek elle açılıp kapanması
tekerlerin 360c dönmesi gibi özellikler benim için önemli ama tam istediğim gibi bişe bulamadım.herşeyi tam oluyr ağırlığı fazla bu defa

öncelikle hoşgeldin tatlım allahım hepimize sağ salim doğumlar nasip etsin

takmamaya çalışsamda takıyomrum az sonra göbüşümüde koycamm göbüş topiğine

bozma moralini canım kilo için birlikte veririz..emzirrkende onu bunu kısma diyenler var ama su içmek yeterince süt yapıyormus..bende aldım bakalım napalım 6 kilo da bende

evet 460 gr bebekte 1 kg yakını suyundaymış doktorum böyle rahatlattı beni

sağol cnm not aldım izne çıkayım gezicem valla:) sizlerin fikrinide alırım arkadaşım 400 milyona bir marka aldı orta 3 ayda yamuldu keşke kaliteli alsaydık sizöyle alın dyor

bence de haklısın..ben de biraz düzgün alayım diyorum..

onuda haftaya yaptırıcam inş.24. haftada bende tetenoz aşısı olmadım acaba bu hafta olsam olur mu 23. haftadayım

bende doktor bana haftaya yaptır şeker yüklemesini dedi de kafam karıştı benim ya 18 ocakta muayeneye gelirkende aç gel dedi niye muayeneyede aç gidiyom anlamadım
ben tetenoz yaptırmadım tatlım doktorda gerek yok dedi

resimdekinin aynısı canım... aynı renk aynı model .. internet pahalı akşam gitmiştik adamlar satmak için kapıdan döndürüyolar..:))
araba çift yönlü en önemli aklımda kalan özelliği bu :)))

keşke ben geldiğimde de bu fiyata bu ürünü bulsam hiç kaçırmadan alırım valla
arabada çift yönlü olması benimde istediğim bir özellik güle güle kullansın bebişin canım.
çok güzeller.

ya bebek arabaları pek hafif olmuyolar... tek elle açılıyor 360 derce teker dönüyor ama tek elle taşıyabilirmisin bilmiyorum...

olsun olsun yarasın ıkınızede kılo alsak bır dert almasak bır dert

hoşbulduk canım ogluşumuz nasıl

iyi canım oda napsın benle yatıyor benle kalkıyor.. dün gece 4.30 ben uyanktım oda benle uyanık dönüp duruyordu ama bugün iptal arada bir dönüyor sonra hemen uyuyor sesi soluğu çıkmıyor çok komik:))

sağol canım.... saraçhanede ikinci kattaki mağazalara bakını ve pazarlık yapın.. adamlar nakite çok iyi indirim yapıyolar.. eşim adamı bıktırına kadar pazarlık yaptı :))) adam bizden kurtulmak için indirim yaptı... size söylediklerim indirimli fiyatları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…