- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.461
ewt canım öyleymiş... eşimde syledi. bizim üst katta oturma odasında duracagı için şıkbişey olsun diyorduk. benim üst katta işim çok oluyor cunku o arada bebekte oynar oyalanır diye oraya öle bişey koyalım dyorduk.. bence bu gaye our bnm işime yarayacak akşam gelsinde eşime gösteriyim bi...
bende ilk başta kraftınkini beğenmiştin benetton yazanın renkleri çok hoşuma gitmişti sonra internette araştırdım başaka gördüm,ve bebek mağzasında aradığımı görünce hemen aldım,benimkinin içinde yatağı fermuarlı olarak ayarlıyorsun kraftın kinde askılar var ,benimki 3 kademeli yatağı diğerleri 2 kademeli,üstelik yanında kocaman cep haznesi var
bana da küçük gibi geldi aslında kraftın yatak ölçüleri iyi görünüyor..bu arada netten iyi birr site biliormusunuz bebek için alışveriş yapabilecegim?
Sağol cnm. Biraz zorlu geçiyor ya sağsalim bi dünyaya gelseler bebişler...özellikler kısmında titreşimli özelliği ile ne demek istemiş..yatak mı titreşiyor Bammbik
duyguş çok geçmiş olsun canım
bencede cok lazım olacak eşim saat 7 de işe gidiyor uyandığımda oğluşum deli gibi tekmeliyor erken kalkacagımız kesin..bazen tekmelerden uykum kacıp kalkıyorum ben kalkıncada oğluşum susuyorbeni uyandırıp kendi uyuyor yaramaz
Kızlar merhaba, nasılsınız?
Bizim bugün beşbuçukta ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım bebeğimizi ayrıntılı bir şekilde görücez inş. bir problem yoktur inş. gösterirse yüzünü de görücez bakalım yanımda birde flaş bellek götürücem ona yaydettiricez artık izleriz özlediğimiz zaman
Ben oraya hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazda gidersem sana da haber veririm canım ama kraftın park yatağını en ucuz 200 TL ye filan bulaiblirim herhalde..
Yuppy markanın da boyutları 60*120 ymiş.. yorumları da iyi çoğu kişi memnunmuş :26:
Bizim ki de babasının gideceği saatte uyanıyor yakında tekmeleyerek işe gönderecek
Hoşgeldinhayırlı haberlerini de bekliyoruz
Bizim ki de babasının gideceği saatte uyanıyor yakında tekmeleyerek işe gönderecek
Hoşgeldinhayırlı haberlerini de bekliyoruz
günaydın canımmbende bu aralar çok uyuyorum neyse ilerde lazım olur şimdiden uyuyalım
Ben oraya hafta sonu gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazda gidersem sana da haber veririm canım ama kraftın park yatağını en ucuz 200 TL ye filan bulaiblirim herhalde..
Yuppy markanın da boyutları 60*120 ymiş.. yorumları da iyi çoğu kişi memnunmuş :26:
Bizim bugün beşbuçukta ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım bebeğimizi ayrıntılı bir şekilde görücez inş. bir problem yoktur inş. gösterirse yüzünü de görücez bakalım yanımda birde flaş bellek götürücem ona yaydettiricez artık izleriz özlediğimiz zaman
canım bebek arabasını ve pusetini ne kadar aldın?bende pierre cardin düşünüyorum da.markanın modelini biliyormusun internetten bakmam için?
Canım beğenmene sevindim
Bizde yeğenim için aynen senin gibi düşünüyorduk beşiği vardı
Gündüzleri alt kattaki oturma odasında uyur,
biraz büyüdüğünde de orada oyun filan oynar diye park yatak almıştık
Beşikten atlama girişiminde bulununca beşiği kaldırıp yerine park yatağı getirdik
Çok kullanışlı oldu..
Buda çok hoşuma gen itti geniş büyük gösteriyor güle güle kullanın
Hepsiburada'dan çok alışveriş yaptık güvenilir bi site
angel74 canım pierre cardin hangi modelini ne kadara aldığını söylermisin?
pierre cardin lüx taşıma koltuğu tek görünüyor linkte bunu sadece ne kadar aldınız canım?bu koltuğu çok beğendim ve bi yerde gördüm fiyatına 165 dediler bana.Oto koltukları ve Ana kucakları > 0-13 kg oto koltuğu ana kucağı > pierre cardin lüx oto koltugu 0-13kg
Civcivbebe.com
umarım ekleyebilmişimdir. linkleri başlatma çubuğuna eklersen açılır sanırım. aldıklarım bunlar .. ikisini 160 mı ne almıştık.. unuttum :))) ama sanırım ikisi 160 yada 180 idi ..
.
inşallah herşey yolundadır canım.bebişi öp yerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?