2011 Nisan Anneleri

ben çok almadım eldiven şapka ya 3 takım mı ne var

Bende de 3 tane şapka 3 çiftte eldiven var
eldiveni ilk zamanlar ağızlarına çok sokuyolar ben en azından 7 tane olsun ki hergün değiştirebileyim haftada bir yıkarım diyorum gerçi set halinde aldığımız pijama takımlarında oluyo ama olmazsa extradan alıcam

yani bana arkadaşımdanda gelecek öyle şeyler geçen yıl doğum yaptı dediğim o çok almıştı kız kullanmamış yarısını sana getiricem diyodu getirsin onlarada bakim bi

canım ellerine sağlık
emzikle ilgili bir yerde dişi çıkana kadar silikon emzik ,dişi çıktıktan sonra kauçuk emzik kullanılsın diye okumuştum..

annem de söyledi onu migrostada aynı fiyattı aylık alışverişlerde almak lazım birer tane bu arad ıslak mendil nivea mı alcan

Islak mendil hakkında henüz bi fikrim yok
bazılarına nivea dokunmuş pişik olmuş bazıları memnun
benim yeğenime unibaby yenidoğan ıslak mendili almıştık 2 tanesi 9 TL filandı o yaramadı pişik yaptı
şuan kararsızım :26:
belkide mutfak havlusunu ılık suyla ıslatıp silerim diye düüşnüyorum

Maxima Swing Bebek Sesiyle Otomatik Sallanabilen Bebek Yatağı hepsiburad.comda kendiliğinden sallanıyormuş.nasıl sizce?

Güleysacım buna bende bakmıştım ama elektrikle veya pille çalışıyordu sanırım vazgeçtim

johnson ve nivea karışık alıym diyorum pişik yaparsada biz elimizi sileriz artıkın

tatlım elektrikle kullanmam da zaten güvenemem pil olayı mantıklı geldi bana.

Selam kızlar ıslak mendilleri konuşmuşsunuz ben mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk kullanıcam suyla ılsatıp silicem en sağlıklısı oymuş mendili acil durumlarda kullanırım onuda nivea alıcam zaten bütün ürünlerini nivea alıcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…