2011 Nisan Anneleri

güle güle kullansın canım ,iyi günlerde güzel güzel uyusun içinde prenses.

İnşallah memnun kalırsınız cnm..
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullansın miniğiniz..

bende çok gdyrm canım ya hatta bugun dayanamadım eşimin iş yterne ugradım sonra dewam ettim yuruyuşüme hayrdr nye geldn dyr o da bana

Ya benim tuvalet takıntım var giremiyorum her yere aşırı derecede hemde uzun yola çıkınca kara kara düşünüyorum tuvalete nasıl gircem diye çok tiksiniyorum hiç güzel olmuyor iki adım yürüyorum hopp şıkış:) ağrı yapıyor hemen, annemlere gülerdim sürekli çarşıda pazarda tuvalete gitmek isterlerdi annemde gül gül doğurunca görücem derdi kadının ahı tuttu

slm tatlım valla bende yürüyemiyorum hergün evden metrobüse yürüyerek çıkıyodum artık minibüse biniyorum nefesim kesiliyo sanki biraz yürüyünce

ya kızlar,
göbek, sırt, bel ağrısı oluyor biliyorum da,
benim iki gündür sol kolum ağrıyor :84:
zorlayacak bir hareket de yapmadım. off çok ağrıyor ya, acaba kambur filan mı duruyorum sinirlerim sıkıştı :96:

ayyy bendede dün gece sanki etim kemigin arasına sıkışmış gibi ölecem sandım ama şükür bugun yok sanrım olması normal :44:

Kızlar büyüyen beşiklerler ilgili fikriniz var mı?ben mobilya almak istiyorum,almak mı yaptırmak mı mantıklı olan?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…