- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.681
Merhaba annişler ben kızıma sabah yazdığınız maxima park yataktan aldım umarım memnun kalırım kırmızı renginden sipariş verdik bir an önce gelsinde kuralım ilk bebek olunca çok sabırsız oluyoruz galiba umarım memnun kalırız yataktan
güle güle kullansın canım ,iyi günlerde güzel güzel uyusun içinde prenses.
Merhaba annişler ben kızıma sabah yazdığınız maxima park yataktan aldım umarım memnun kalırım kırmızı renginden sipariş verdik bir an önce gelsinde kuralım ilk bebek olunca çok sabırsız oluyoruz galiba umarım memnun kalırız yataktan
bende çok gdyrm canım ya hatta bugun dayanamadım eşimin iş yterne ugradım sonra dewam ettim yuruyuşüme hayrdr nye geldn dyr o da bana
selam kızlaar biizde yuruyus yaptk geldik akşam da arkadşıma gdecegz doğm yapmştı bebişini görecegz bi kez daha ...onn bebşne hedye aldım dayanamdm kendi kızıma da aldımkızlar ya ben nerdeyse hergun yurumeye çalşyrm ama çabk yorldgmu hssedyrm sanki hantallaştm biraz sız nasılzınız bide çok harektlymdr son zamnlrda ne yapcam ki
Merhaba kızlar pek az geliyorum bu topiğe ama sanırım gün yaklaştıkça daha çok gelirim
gel tabiki de kuzumm..bu arada göbüşünde pek datlı maaşallah
ya kızlar,
göbek, sırt, bel ağrısı oluyor biliyorum da,
benim iki gündür sol kolum ağrıyor :84:
zorlayacak bir hareket de yapmadım. off çok ağrıyor ya, acaba kambur filan mı duruyorum sinirlerim sıkıştı :96:
ya kızlar,
göbek, sırt, bel ağrısı oluyor biliyorum da,
benim iki gündür sol kolum ağrıyor :84:
zorlayacak bir hareket de yapmadım. off çok ağrıyor ya, acaba kambur filan mı duruyorum sinirlerim sıkıştı :96:
:13: teşekkür ederim canımcım...
Ben çok kilo aldım :26: o yuzden göbekte popoda heryerim kocaman olduu
kızlar yahu ben cok kasınıyorum elım kolum bacaklarım karnım gözümün içi bile kaşınıyo varya sinir oldum
ayyy bendede dün gece sanki etim kemigin arasına sıkışmış gibi ölecem sandım ama şükür bugun yok sanrım olması normal :44:
kızlar hızınıza yetişemiyorum oku oku bitiremedim valla
kızlar yahu ben cok kasınıyorum elım kolum bacaklarım karnım gözümün içi bile kaşınıyo varya sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?