- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.661
Selam kızlar ıslak mendilleri konuşmuşsunuz ben mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk kullanıcam suyla ılsatıp silicem en sağlıklısı oymuş mendili acil durumlarda kullanırım onuda nivea alıcam zaten bütün ürünlerini nivea alıcam ben.
çatlak kremi chicco nun var internette 20 milyon aNSIL ACABA?DOKTORUN BANA VERDİĞİ 50 MİLYON
tatlım elektrikle kullanmam da zaten güvenemem pil olayı mantıklı geldi bana.
çatlak kremi chicco nun var internette 20 milyon aNSIL ACABA?DOKTORUN BANA VERDİĞİ 50 MİLYON
geçen yıl doğum yapan arkadaşım ıslak mendil deposu yap diyip duruyo markette indirime girdikçe alıcam artık bide bez alsam fena olmayacak
doktorum bana kendini yağlıyomusun diye sordu,istersen krem yazabilirim dedi
bende sebamedin losyonu ve badem-çörekotu-kakao yağı karışımını kullandığımı söyledim öyleyse tamam sorun yok dedi
Bilmem ki kullanıcı yorumlarına da bakmak lazım
eflalimmmmmmmmm hoşgeldin
valla ıslak mendil denerim olmadı pamuğa geçerim
canım ıslak mendillerininde alkolsüz olanını kullanmak gerekiyormuş,su bazlı olanlarını kullanın diyorlar.
Hoşbuldum canım ıslak mendil sağlıklı değil biliyorsun kimyasal madde içeriyor hemde seninki kız daha hassas olur:) bir araştır istersen.
ay ayyyy araştıralım bakalım anam ya eskiden yıkıyolarmış ohhhh ıslak mendil mi varmış
ya kızlar ben hala sağlıkocağının kapısından girmiş kul değilim bi sorun olurmu ki
Evet canım aslında yıkamak en güzelide her an nerde yıkıycan sudan çıkarmamak lazım ama akşamları yatarken yıkıycam inşaallah her akşam yavrumu ellerimle parlatıcam:) daha çabuk büyüyolar mışıl mışıl uyusun kuzum ,hergün yıkanacağı için pişikde olmaz
bazen bakıyorum acaba abartıyomuyum bunları ne zaman giyecek diyorum bazende her dakika çamaşır makinası çalıştıracağıma alayım dursun diyorum
Bide listeye her baktığıma yeni bi eksik keşfediyorum
mesela eldiven ve şapka da ilk zamanlar lazım olacak.. birde gezme ayakkabısı
ya kızlar ben hala sağlıkocağının kapısından girmiş kul değilim bi sorun olurmu ki
evet önleri yaz zaten yıkarız her gece misss gibi
selam kızlaar biizde yuruyus yaptk geldik akşam da arkadşıma gdecegz doğm yapmştı bebişini görecegz bi kez daha ...onn bebşne hedye aldım dayanamdm kendi kızıma da aldımkızlar ya ben nerdeyse hergun yurumeye çalşyrm ama çabk yorldgmu hssedyrm sanki hantallaştm biraz sız nasılzınız bide çok harektlymdr son zamnlrda ne yapcam ki
selam kızlaar biizde yuruyus yaptk geldik akşam da arkadşıma gdecegz doğm yapmştı bebişini görecegz bi kez daha ...onn bebşne hedye aldım dayanamdm kendi kızıma da aldımkızlar ya ben nerdeyse hergun yurumeye çalşyrm ama çabk yorldgmu hssedyrm sanki hantallaştm biraz sız nasılzınız bide çok harektlymdr son zamnlrda ne yapcam ki
merhaba canım bnede cabuk yoruluyorum netten arastırdım kanın düşükse oluyormus bu yüzden dr basvur istersen
Oh ne güzel maşaallah bende çok istiyorum ama yürüyemiyorum ayakta bile çok duramıyorum doktor durma dedi kasıklarımda ağrım var ilk üç ay yoktu ikinci dönem rahatsız etti beni yürüyüşsüzde olmaz haftasonu iyiydim gerçi ama beni idarar çok sıkıştırıyor sizde öylemisiniz çarşıya çıkmaya korkuyorum sıkışıcam diye o gün su bile içmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?