2011 Nisan Anneleri

ben de canım senin gibi, park yatak & büyüyen yatak alacağım .yazın uzun süreli yazlıkta kalma durumum olursa, park yatağı götürürüm oraya. zaten ilerde dediğin gibi oyun parkı olarak da kullanılacak, kendi karyolasında yatsa bile, park yatak da oyun oynar

landsarc bravo valla ben bu kadar ayrıntı düşünmedim hiç harikasın
sarissa hani benim mailim ya bekliyorum burda

Zipledim de geliyor yolda, dosya büyük ya ancak gelir
ay kesinlikle canım gerçekten çocuk gibi oluyorlar. benim eşim çikolata ve aburcubur çok sever hep de ben alırım ona. bak bebek olunca yine banada alacaksın diyor

Hi hi şimdiden rakip olarak görüyorlar.
Ben de eşime ikiye bir kalacaksın diyorum.
O da hiç de bile kızlar babacı olurlar biz ikimiz olucaz sen yalnız olacaksın, diyor

ay kesinlikle canım gerçekten çocuk gibi oluyorlar. benim eşim çikolata ve aburcubur çok sever hep de ben alırım ona. bak bebek olunca yine banada alacaksın diyor

ayy bunların hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi,bende koca bebekim diyorum,
hatta önceleri çocuk soranlara benim 1 tane var diyordum
bizimkide çok sever abur cubur..şimdiden uzaktan kumandalı araba diye tutturdu
ama kendisine istiyor tabi

geçmiş olsun cnm ya..
erken yat, dinlen.. ben bugün öyle bir geçer zamankiyi izlerim, hem sinirleniyorum hem izliyorum, caroline i bir elime geçirsem

AY EVET O DA VAR BEN AŞK VE CEZAYI İZLİYORDUM AMA ÖULE BİR GEÇER ZAMANKİ DİKKATİMİ ÇEKTİ NE OLACAK ACABA EV YANIYODU

landsarc bravo valla ben bu kadar ayrıntı düşünmedim hiç harikasın
sarissa hani benim mailim ya bekliyorum burda
huyum kurusun iştee napimm..ama ben hep böyleyim işte..
bazen iyi bazen kötü ama bu çok öenmli canım yaa..

Park yataklar benim de hoşuma gidiyor ama içinde oturup da oynayan çocuk var mı merak ediyorum.
Hele erkek çocuklar hiç içinde oynamak istemezler sanırım.
valla benim kız yeğenim baya güzel oynuyordu erkek çocukları görmedim ama duydum..
dediğin gibi erkek çocuklar biraz hareketli olduğundan sıkılabilir..ama çocuktan çocuğa değişir..

eveet canım en güzeli,hele yazlıkta kullanma durumun varsa..inş.içimize sinen denk gelir alırız..

tatlım bende baby maxın bi modelini beğendim kumaşı filanda çok güzeldi ama senin kadar ince eleyip sık dokumamıştım bende tekrar baksammı ki

kızlar bişi sorucam benim şuanda parkyatağım var bebeğim için ama boyutları yenidoğan için haliyle büyük ilk doğduğunda ona yatırcak olan varmı sepet almayıpta.ben uygun bi sepet beşik alayım ilk aylar odamda onda yatsın diyorum kışa doğru zaten 6 aylık falan olucaklar inş ozamanda parkyatağı odama geçiririm diye düşünüyorum.sepet beşikte bizde ziyan olmucak sanırım eşimle 2 çocuk daha düşünüyoruz ileri doğru.3 çocuklu kalabalık aile olmak istiyoruz daha kızkardeşim var sırada onada yarar

canım benim kocam hem bebek, hem hamile ikisi birarada..
benimle aşık atıyor, bebekle aşık atıyor..
geçen alışveriş merkezinde dedektörden geçmiyorum, baktım o da dalmış yandan geçiyor,benim gibi, güvenlik de şaşırdı, beyefendi siz neden geçmiyorsunuz dedi.. bir an karnını tuttu, sonra güldü , benim durumumu nasıl benimsediyse

bu günlerde hep aynı şeyi söylüyorum ona, ben miyim hamile, sen misin hamile

valla benim eşim pek öle kıskanma olaylarına girmiyo.. bazen diyorum şöle yapıcam bunu ona yapıcam diye yapıcaksın tabi diyo.. pek kıskanmıcak gibi.. ama itiraf etmek gerekirse benimle şimdiye kadar öle bebeği gibi ilgilendi ki bebek doğunca inşallah ben kıskanıcam galiba baba-kız ilişkileri beni kıskandırabilir

tatlım bende park yatak alıyorum ilk aylarda yatırmak içinde bambu sepetimiz var ikisinide yatak odasına koyucam sanırım

çok hoşsunuz ya

sanırım ben de kıskanacam kızımızdan önce evin bebeği bendim

yenidoğduğunda da yatabilir ki..yanlarına destek yastık alacağız onlarla mışıl mışıl yatacak..
sırf onun için sepet beşik alacaksan gerek yok bence hee ama almak istiyorsan daha da çocuk
düşünüyorsan tabi ziyan olmaz alabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…