- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.761
eveet tatlım biraz ayrıntıcıyımdır ben her işte ki bu çok daha hassas ve bilinmez bir durum...
bende oda yapıcam ayrıca ve büyüyen karyola alıcam ama birde park yatak alıcam böylee..
ilk aylarda hem odamızda olsun diye hemde sonra yanımızda nerde olursa,birde oyun parkı olarak
çok kullanışlı oluyor oyuzden gerekli birşey aslında baya işe yarıyor..
kızlarr mesaim bitti çok şükürrr hadi yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum hoşçakalınn
landsarc bravo valla ben bu kadar ayrıntı düşünmedim hiç harikasın
sarissa hani benim mailim ya bekliyorum burda
ay kesinlikle canım gerçekten çocuk gibi oluyorlar. benim eşim çikolata ve aburcubur çok sever hep de ben alırım ona. bak bebek olunca yine banada alacaksın diyor
evet 1 saat kaldı cnm vakit geçmiyo uykusuzluktan başım ağrımaya başladı bugun erken yatayım
ay kesinlikle canım gerçekten çocuk gibi oluyorlar. benim eşim çikolata ve aburcubur çok sever hep de ben alırım ona. bak bebek olunca yine banada alacaksın diyor
kızlarr mesaim bitti çok şükürrr hadi yarın görüşürüz hepinizi öpüyorum hoşçakalınn
Güle güle canım.
Ben de artık çıkayım, Dscopur duymasın ama yemek zamanı
evet 1 saat kaldı cnm vakit geçmiyo uykusuzluktan başım ağrımaya başladı bugun erken yatayım
geçmiş olsun cnm ya..
erken yat, dinlen.. ben bugün öyle bir geçer zamankiyi izlerim, hem sinirleniyorum hem izliyorum, caroline i bir elime geçirsem
huyum kurusun iştee napimm..ama ben hep böyleyim işte..landsarc bravo valla ben bu kadar ayrıntı düşünmedim hiç harikasın
sarissa hani benim mailim ya bekliyorum burda
valla benim kız yeğenim baya güzel oynuyordu erkek çocukları görmedim ama duydum..Park yataklar benim de hoşuma gidiyor ama içinde oturup da oynayan çocuk var mı merak ediyorum.
Hele erkek çocuklar hiç içinde oynamak istemezler sanırım.
ben de canım senin gibi, park yatak & büyüyen yatak alacağım .yazın uzun süreli yazlıkta kalma durumum olursa, park yatağı götürürüm oraya. zaten ilerde dediğin gibi oyun parkı olarak da kullanılacak, kendi karyolasında yatsa bile, park yatak da oyun oynar
huyum kurusun iştee napimm..ama ben hep böyleyim işte..
bazen iyi bazen kötü ama bu çok öenmli canım yaa..
valla benim kız yeğenim baya güzel oynuyordu erkek çocukları görmedim ama duydum..
dediğin gibi erkek çocuklar biraz hareketli olduğundan sıkılabilir..ama çocuktan çocuğa değişir..
eveet canım en güzeli,hele yazlıkta kullanma durumun varsa..inş.içimize sinen denk gelir alırız..
kızlarrrrrrrrrrrrrrr..........iyi akşamlarrrrr.... akşam akşam coştunuz valla ama çıkmam lazım... hadi muhabbetiniz bol olsun :))))))
ayy bunların hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi,bende koca bebekim diyorum,
hatta önceleri çocuk soranlara benim 1 tane var diyordum
bizimkide çok sever abur cubur..şimdiden uzaktan kumandalı araba diye tutturdu
ama kendisine istiyor tabi
kızlar bişi sorucam benim şuanda parkyatağım var bebeğim için ama boyutları yenidoğan için haliyle büyük ilk doğduğunda ona yatırcak olan varmı sepet almayıpta.ben uygun bi sepet beşik alayım ilk aylar odamda onda yatsın diyorum kışa doğru zaten 6 aylık falan olucaklar inş ozamanda parkyatağı odama geçiririm diye düşünüyorum.sepet beşikte bizde ziyan olmucak sanırım eşimle 2 çocuk daha düşünüyoruz ileri doğru.3 çocuklu kalabalık aile olmak istiyoruzdaha kızkardeşim var sırada onada yarar
canım benim kocam hem bebek, hem hamileikisi birarada..
benimle aşık atıyor, bebekle aşık atıyor..
geçen alışveriş merkezinde dedektörden geçmiyorum, baktım o da dalmış yandan geçiyor,benim gibi, güvenlik de şaşırdı, beyefendi siz neden geçmiyorsunuz dedi.. bir an karnını tuttu, sonra güldü , benim durumumu nasıl benimsediyse
bu günlerde hep aynı şeyi söylüyorum ona, ben miyim hamile, sen misin hamile
valla benim eşim pek öle kıskanma olaylarına girmiyo.. bazen diyorum şöle yapıcam bunu ona yapıcam diye yapıcaksın tabi diyo.. pek kıskanmıcak gibi.. ama itiraf etmek gerekirse benimle şimdiye kadar öle bebeği gibi ilgilendi ki bebek doğunca inşallah ben kıskanıcam galibababa-kız ilişkileri beni kıskandırabilir
kızlar bişi sorucam benim şuanda parkyatağım var bebeğim için ama boyutları yenidoğan için haliyle büyük ilk doğduğunda ona yatırcak olan varmı sepet almayıpta.ben uygun bi sepet beşik alayım ilk aylar odamda onda yatsın diyorum kışa doğru zaten 6 aylık falan olucaklar inş ozamanda parkyatağı odama geçiririm diye düşünüyorum.sepet beşikte bizde ziyan olmucak sanırım eşimle 2 çocuk daha düşünüyoruz ileri doğru.3 çocuklu kalabalık aile olmak istiyoruzdaha kızkardeşim var sırada onada yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?