- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.781
kızlar valla hızınıza yetişemiyorum iki dk girmiyorum 2 sayfa atlamış oluyorsunuz.Bende çıkıcam herkese iyi akşamlar
canım benim kocam hem bebek, hem hamileikisi birarada..
benimle aşık atıyor, bebekle aşık atıyor..
geçen alışveriş merkezinde dedektörden geçmiyorum, baktım o da dalmış yandan geçiyor,benim gibi, güvenlik de şaşırdı, beyefendi siz neden geçmiyorsunuz dedi.. bir an karnını tuttu, sonra güldü , benim durumumu nasıl benimsediyse
bu günlerde hep aynı şeyi söylüyorum ona, ben miyim hamile, sen misin hamile
canım benim kocam hem bebek, hem hamileikisi birarada..
benimle aşık atıyor, bebekle aşık atıyor..
geçen alışveriş merkezinde dedektörden geçmiyorum, baktım o da dalmış yandan geçiyor,benim gibi, güvenlik de şaşırdı, beyefendi siz neden geçmiyorsunuz dedi.. bir an karnını tuttu, sonra güldü , benim durumumu nasıl benimsediyse
bu günlerde hep aynı şeyi söylüyorum ona, ben miyim hamile, sen misin hamile
dedektörden geçmek zararlı mı???:18:e ben hep geciyorum of offf.bişe olur mu???hiç düşünmemiştimmmm
dedektörden geçmek zararlı mı???:18:e ben hep geciyorum of offf.bişe olur mu???hiç düşünmemiştimmmm
bende dün metro ya binerken geçtim zararlımıymış
bende dün metro ya binerken geçtim zararlımıymış
canım zararlı değil demişlerdi, burada okudum ama benim kolayıma geliyor
zaten güvenlik bişi demiyor, kapıya takılmadan geçiyorum..
korkma yani zararlı değil diyolar.
artık geçmem göbeğimi gösteririmama şu çantaların verildiği aletler zaralıymış bi kere ordan da gectim.bu kadar teknoloji de insanı düşündüryo yaaa:18:inşallah bebeikime zarar vermemiştirr
bende kaçtım kızlar gidem şu aç karnımı doyuram iyi akşamlarrrrrr
korkma canım evvel Allah, birşeycik olmamıştır
ona gelene kadar cep telefonu kablosuz internet herşey zararlı.. ama teknoloji çağındayız..
Allaha emanet bebişler, sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
kızlaar bu arada yeni gördüm..
markafonide chicco indirimi var..ama oyuncak ve diş kaşıyıcılar var..
diş kaşıyıcı bize ne zaman lazım olacak 3 aydan sonra herhalde dimi :44:
Ben alışveriş merkezlerindekinden geçmiyorum..Zararlı değil dediler..Korkma , ben yine de madem geçmeme hakkım var kullanayım diyorumzamandan tasarruf oluyor
Metroda var mı öyle dedektör? Ankara da yoktu, ya da ben hatırlamıyorum, İzmir'de de daha metroya binmedim
bayan güvenliğin elinde el dedektörü vardı çantam a doğru tuttu
selam kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir bende cumartesi şeker yüklememi yaptırdım 50 gr lık yüklemede 79 çıktı normal değer 140 imiş daha doktoruma gösteremedim sizce iyimi bana yüksek değil ama sanki epey düşük gibi geldi düşük olmasınında zararı varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?