2011 Nisan Anneleri

kızlar valla hızınıza yetişemiyorum iki dk girmiyorum 2 sayfa atlamış oluyorsunuz.Bende çıkıcam herkese iyi akşamlar

dedektörden geçmek zararlı mı???:18:e ben hep geciyorum of offf.bişe olur mu???hiç düşünmemiştimmmm

bak işte aynılaaar..benimki de göbek yarıştırıyor benimle..
benim daha çok diyee,benden de çok aşeriyor hemde..demekki kadın olsalar bunların
hamilelikleri hiç çekilmezmiş yahuuu,değerimizi anlasınlar iştee

kızlaar bu arada yeni gördüm..
markafonide chicco indirimi var..ama oyuncak ve diş kaşıyıcılar var..
diş kaşıyıcı bize ne zaman lazım olacak 3 aydan sonra herhalde dimi :44:

bende dün metro ya binerken geçtim zararlımıymış

valla baktım şimdi metal dedektörlü olan kapılardan geçmenin zararı yokmuş ama bu çantalarımızı verdiğimiz yerler var ya havaalanında falan onlar x ray cihazıymış 2 metreden fazla yaklaşmamak lazımmış.valla benim eşim adliyede orda böyle bi alet vardı ona da bi kere yaklaştım.bişey olmaz umarımmmm

bende dün metro ya binerken geçtim zararlımıymış

Ben alışveriş merkezlerindekinden geçmiyorum..Zararlı değil dediler..Korkma , ben yine de madem geçmeme hakkım var kullanayım diyorum zamandan tasarruf oluyor

Metroda var mı öyle dedektör? Ankara da yoktu, ya da ben hatırlamıyorum, İzmir'de de daha metroya binmedim

canım zararlı değil demişlerdi, burada okudum ama benim kolayıma geliyor
zaten güvenlik bişi demiyor, kapıya takılmadan geçiyorum..
korkma yani zararlı değil diyolar.

artık geçmem göbeğimi gösteririmama şu çantaların verildiği aletler zaralıymış bi kere ordan da gectim.bu kadar teknoloji de insanı düşündüryo yaaa:18:inşallah bebeikime zarar vermemiştirr

artık geçmem göbeğimi gösteririmama şu çantaların verildiği aletler zaralıymış bi kere ordan da gectim.bu kadar teknoloji de insanı düşündüryo yaaa:18:inşallah bebeikime zarar vermemiştirr

korkma canım evvel Allah, birşeycik olmamıştır
ona gelene kadar cep telefonu kablosuz internet herşey zararlı.. ama teknoloji çağındayız..
Allaha emanet bebişler, sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

bayan güvenliğin elinde el dedektörü vardı çantam a doğru tuttu

selam kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir bende cumartesi şeker yüklememi yaptırdım 50 gr lık yüklemede 79 çıktı normal değer 140 imiş daha doktoruma gösteremedim sizce iyimi bana yüksek değil ama sanki epey düşük gibi geldi düşük olmasınında zararı varmı acaba.

hoşgeldin cnm şükür topikte herkes iyi ben de yarın gidecem yanında limon falan goturdun mu çok mu tatlı zor mu içiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…