- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.721
yok tatlım ya öle deme ama yaaaaaaaaaaaaa bak açım ben hemde çok açççççççççç
merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ayhaftasıyla uyumlu kuşum
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dun aksam bızım ontrolumuz vardı cok sukurkı hersey yolunda.kızım 490 gr olmuş boyuda 22 cm.detaylı ultrason yapıldı hersey normal cok sukur.kızım kıvıs kıvış hiç durmuyordu yerınde.
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
eveet canım onlar baya para tutuyor gerçekten..kıyafet alışverişi kadar tuttu benimkiler..canım krem şampuan,bakım ürünleri var daha alınacak onlarda ne marka alacaksınız.Asıl para tutan onlarmış duyduğuma göre,yok pişik kremi yok duş sabunu,kremi,göğüs pedi vs vs.
Canım boyun uzunsa kiloyu kaldırırsın, bende hiç doymak bilmiyorum normalde yemek yerken mızmızlanan ben günlerce yemek yememiş gibi yiyorum eşim çok şaşırıyor
kızlar ben açımmmm hemde çok akşama yemek yok evde kolu kırık bi koca beni bekliyo napcam ben ya
pazar günü kociş bileğini 2 yerden kırdı bide ona bakıyom offf offfffffffffffff
pratik hemen olacak bişeyler yap tatlım geçmiş olsun bu arada ya
Çok kaynıyorum araya, o nedenle artık alınıyorum
Gel yemek yaptım, yiyelim beraber
Geçmiş olsun bu arada, halı saha gazisi mi eşin?
ayy canım sen alındın mıhiç alınma bana da çok oluyo
selam kızlaar,bende bütün gün sokaktaydum daha doğrusu yollarda ve şantiyelerde..:26:
1 saattir de geçmişi okuyorum..ne kaynatmışsınız yahuu,artık geceleri de işliyor eller bakıyorum
biz iyiyiz oğluşumla,ben gezince o çok hareketli oluyor nedense,seviyor mu sevmiyor mu anlamadım..
halen yeni hamile oluduğum öğrenenler var,hatta ilk defa bugün ilk tepkiler hamilemisiniz oldu..
önceden kimse soramıyordu heralde,kilo zannederlermiş
171 boyum yani kendimi hiç bu kadar kilolu görmemiştim en fazla 57 görmüştüm oda 1 ay hemen zayıflamıştım yani napalım artık kızıma yarasın
aynı bende senin gibiyim sanki ömrümde yemek yememişim gibi tadlarını ilk kez alıyorum gibi ilk defa keyif alıyorum yemek yemekten
Alındım ama geçti, hamilelik psikolojisi diyelim:))
Dscopur sana biraz uzak ama gel beklerim:))
Uçakla gelirsen akşam yemeğine yetişirsin sanırım.
kızlarrrr midem yanıyor hemde cok fenayım yaaaaaaaa
aaaaa olmadı ama şimdi yaaaakızımda acıkmış açım açım diyo içerde
kızlarrrr midem yanıyor hemde cok fenayım yaaaaaaaa
Kızlar herkese iyi akşamalar ben çıkmalıyım
hangi sayfada kız söleeeee
bende aynı hayatım ya işyeri çok yoğun değilde evin işleri çatlatıyo beni bide kocişin durumu dahada yordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?