2011 Nisan Anneleri

selam kızlaar,bende bütün gün sokaktaydum daha doğrusu yollarda ve şantiyelerde..:26:
1 saattir de geçmişi okuyorum..ne kaynatmışsınız yahuu,artık geceleri de işliyor eller bakıyorum

biz iyiyiz oğluşumla,ben gezince o çok hareketli oluyor nedense,seviyor mu sevmiyor mu anlamadım..
halen yeni hamile oluduğum öğrenenler var,hatta ilk defa bugün ilk tepkiler hamilemisiniz oldu..
önceden kimse soramıyordu heralde,kilo zannederlermiş

canımm hiç dert etme,sen halledersin,hatta bu vesileyle kilonu bile almazsın sen..
inş.100 gr.lık yüklemeler iyi çıkar da birazcık dikkatle çözersin..zaten geçici birşey biliyorsun,oyuzden sakın panik yapma,karbonhidratları da dengeli tüketmek lazım,sadece tatlıyla çıkmıyor şeker..
hoş diyorum ama bende çıkacak gibi hissediyorum,haftaya görecez bakalım

c maşallah prensesine kocaman olmuş,bizim oğlanda kontrolde acayip duruluyor
son 2 seferdir öyle yaptı sen bişeyler yemişmiydin kontrolden önce

slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff
amaan da amaan Didemcim,anası gibi uzun boylu endamlı olacak heral..
maşallah kızına,sen uzun boylusun canım ayrıca kilon belli bile olmuyor takma kiloları
geldiği gibi gidecekler nasılsa

canım krem şampuan,bakım ürünleri var daha alınacak onlarda ne marka alacaksınız.Asıl para tutan onlarmış duyduğuma göre,yok pişik kremi yok duş sabunu,kremi,göğüs pedi vs vs.
eveet canım onlar baya para tutuyor gerçekten..kıyafet alışverişi kadar tuttu benimkiler..
heleki sağlık ve beslenme gereçleri baya tutuyor..ben bakım ürünlerinde sebamed derim,bende onları aldım zaten..

Canım boyun uzunsa kiloyu kaldırırsın, bende hiç doymak bilmiyorum normalde yemek yerken mızmızlanan ben günlerce yemek yememiş gibi yiyorum eşim çok şaşırıyor

171 boyum yani kendimi hiç bu kadar kilolu görmemiştim en fazla 57 görmüştüm oda 1 ay hemen zayıflamıştım yani napalım artık kızıma yarasın
aynı bende senin gibiyim sanki ömrümde yemek yememişim gibi tadlarını ilk kez alıyorum gibi ilk defa keyif alıyorum yemek yemekten

kızlar ben açımmmm hemde çok akşama yemek yok evde kolu kırık bi koca beni bekliyo napcam ben ya
pazar günü kociş bileğini 2 yerden kırdı bide ona bakıyom offf offfffffffffffff

Ay çok geçmiş olsun didemcimm inşallah bian önce iyileşir

pratik hemen olacak bişeyler yap tatlım geçmiş olsun bu arada ya

Cimcimecim senide az önce gördüm ama çıkmak zorunda kaldım şimdi burdasın sende hoşgeldin

Çok kaynıyorum araya, o nedenle artık alınıyorum

ayy canım sen alındın mı hiç alınma bana da çok oluyo

landsarc tatlım çok saol kızım benim gibi olcak inşallah hem huy hem görüntü bakımından sonra babamızı çileden çıkaracaz zira evin içinde 1 adet daha didem olduğunu düşünemiyormuş kendileri
bammbik saol kuşum ya 3 hafta alçıda kalacakmış ondan sonra bakacaklar sağ bilek olduğu için çok zorlanıyor şimdi

Canımm az önce aklımdan geçtin nerelerde acaba dedim üstüne sen geldin, hoşgeldin

Yarasın bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…