- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.841
ya dikkat ediyorum yine de kilo alıyorum,tamam abartı almıyorum ama alıyorum yinede.Demir ilacına devam eden var mı,bıraksam mı diye düşünüyorum.İçtiğimiz demir hapları da kilo aldırıyormuş çünkü
Kızlar ben ferrum fortu ikinci aydan beri kullanıyorum ve eleviti kilo problemim olmadı ben hamilelikten öncede çok kullandım kan ilacı bence kilo aldırmıyor iştahda açmıyor ben her ay birer kilo aldım şimdiye kadar bence kullanın benim şimdi kan değerlerim falan maşaallah çok iyi.
merhaba kızlar ben 4. ayımdan beri demir ilacı kullanıyorum ve doktorum bana bebek doğduktan 3-4ay sonraya kadar kullanacaksın dedi. bence doktorunuza sormadan bırakmayın
merhaba arkadaslar araba alıcamda concord neo yada maxı cosı mura hakkında bilgisi olan varmı karar veremedim ikisi arasında
selam kızlarrbiz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.
erenhavacım indirekt coombs testi yaptı doktor bebek antikorlardan etkilenmiş mi diye.negatif çıktı şükür.ama 28.haftada iğne olcakmışım.öyle dedi.
selam kızlarrbiz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.
erenhavacım indirekt coombs testi yaptı doktor bebek antikorlardan etkilenmiş mi diye.negatif çıktı şükür.ama 28.haftada iğne olcakmışım.öyle dedi.
cnm senin de yüksek çıkmış ay o kadar da dikkat ediyom ben anlamadım neden oldu yarın tekrar yüzlük yaptıracam inşallah normal cıkar
merhaba arkadaslar araba alıcamda concord neo yada maxı cosı mura hakkında bilgisi olan varmı karar veremedim ikisi arasında
senin kaç tatlım??ben dün biraz abartmıştım bide muharrem ayındayız ha bire tetlı geliyo yiyorum.senin kaçtı??moralim bozuldu.bana da haftaya gel dedi.
maşallah canım Allah nazarlardan korusun seni o zamanya sonraki aylarda kilo alımı fazla olur diye korkuttular beni,şimdiye kadar 7-7,5 kilo aldım.Ekmeği kestim,spora başladım,akşamlarıda haşlama yemeklerine başlıcam.Normal doğum istiyorum Allah izin verirse çok kilo alıp riske atmak istemiyorum yoksa kilo almak umrumda değil,doğumdan sonra veririm inş.
kızlar birşey sorucam biraz önce doktorumun asistanını aradım 50 gr şeker yüklemesi yapılacakmış tok-aç gelip gelmemen önemli değil dedi.Şeker yüklemesi yaptıranlar neden 100 gr yaptırdı??????
canım benim pazartesi 50gr yapıldı doktorum cuma git 100 grlık için dedi.bence sende birkaç gün sonra gitKızlar peki yarın mi gitsem hastaneye cuma mı 100 luk test için bugun bi 50 lik içtim yarın da 100 lük içersem benim şeker fırlamasın
çok yüksek değil senin ya korkma düşer inş. benim 210 çıktı çok korkuyorum:26:selam kızlarrbiz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?