2011 Nisan Anneleri

Kızlar ben ferrum fortu ikinci aydan beri kullanıyorum ve eleviti kilo problemim olmadı ben hamilelikten öncede çok kullandım kan ilacı bence kilo aldırmıyor iştahda açmıyor ben her ay birer kilo aldım şimdiye kadar bence kullanın benim şimdi kan değerlerim falan maşaallah çok iyi.

merhaba kızlar ben 4. ayımdan beri demir ilacı kullanıyorum ve doktorum bana bebek doğduktan 3-4ay sonraya kadar kullanacaksın dedi. bence doktorunuza sormadan bırakmayın

maşallah canım Allah nazarlardan korusun seni o zaman ya sonraki aylarda kilo alımı fazla olur diye korkuttular beni,şimdiye kadar 7-7,5 kilo aldım.Ekmeği kestim,spora başladım,akşamlarıda haşlama yemeklerine başlıcam.Normal doğum istiyorum Allah izin verirse çok kilo alıp riske atmak istemiyorum yoksa kilo almak umrumda değil,doğumdan sonra veririm inş.

gunaydın kızlar
benım kızım oynamıyor dun gece onıkı buçukta bı oynar gıbı oldu okadr 5- 6tane çıkolata yedım anca
gecede kalktım meyva yedım sankı yıne haff gıbı gazmı bebk mı oynadı anlamdım omrumden 1 sene goturdu sankı ıkı gundur napıcam ben nasl anlıycam ya.normalde çok oynardı.dun sabh erkn kalktım aç karnına sokagaçıktım 3 uç kere dışarı çıktım kısa surelıydı ama yoruldum galıba

merhaba arkadaslar araba alıcamda concord neo yada maxı cosı mura hakkında bilgisi olan varmı karar veremedim ikisi arasında

canım özelliklerine ve ağırlığına falan dikkat et,henüz araba almaya başlamadığımız için markalar hakkında yardımcı oamıcam.Gider bakarsın sana fiyatı ve kullanışı hangisi kolay gelirse onu alırsın.Tabii bebişin rahatı en ön planda olmalı

kızlar birşey sorucam biraz önce doktorumun asistanını aradım 50 gr şeker yüklemesi yapılacakmış tok-aç gelip gelmemen önemli değil dedi.Şeker yüklemesi yaptıranlar neden 100 gr yaptırdı??????

selam kızlarrbiz şimdi dotktordan geldik.bebişimle ilgili herşey normal çok şükür.31 cm 690 gr olmuş kuzum.ammmmaaa 50 gr şeker yüklemesi 148 çıktı.doktor biraz yüksek haftaya bidaha gel dedi.100 gr yapcak.moralim bozuldu.gene yüksek çıkarsa tedavi ne ki acaba??açlık 82 normal aslında.
erenhavacım indirekt coombs testi yaptı doktor bebek antikorlardan etkilenmiş mi diye.negatif çıktı şükür.ama 28.haftada iğne olcakmışım.öyle dedi.

maş.buyumuş bebiş.bana da yapar ozamn çunku ılerleyen haftalarda bakıcam demıştı

cnm senin de yüksek çıkmış ay o kadar da dikkat ediyom ben anlamadım neden oldu yarın tekrar yüzlük yaptıracam inşallah normal cıkar

cnm senin de yüksek çıkmış ay o kadar da dikkat ediyom ben anlamadım neden oldu yarın tekrar yüzlük yaptıracam inşallah normal cıkar

senin kaç tatlım??ben dün biraz abartmıştım bide muharrem ayındayız ha bire tetlı geliyo yiyorum.senin kaçtı??moralim bozuldu.bana da haftaya gel dedi.

merhaba arkadaslar araba alıcamda concord neo yada maxı cosı mura hakkında bilgisi olan varmı karar veremedim ikisi arasında

merhaba
geçenlerde biz de arabaları gezdik, baya bilgi edindik. sanırım senin dediğin modeller 3 tekerlekli olanlar. bitane satıcıyla tanıştık, bize dediki 3 tekerleklide denge sorunu oluyor. hatta uygulamalı gösterdi ön tekerleğini kaldırım yüksekliğinde biyere çıkardı, araba sağa sola sallanmaya başladı. kısacası kaldırım gibi yerlere indirip çıkarırken sorun yaşama ihtimali var. bizde kraftın matrix modeline karar verdik..

Canım bende senin gibiyim almak istemiyorum ama elimizde değil ne kadar yememezlik edebilirizki hamileyiz yani istemesekde midemiz kazınıyor ebe de bana dedi son aylar ikşer kilo alırsın diye napalım çok abartmadan herşeyden yemek en iyisi doğumdan sonra veririz inşaallah ben spor yapamıyorum sancım oluyor.

kızlar birşey sorucam biraz önce doktorumun asistanını aradım 50 gr şeker yüklemesi yapılacakmış tok-aç gelip gelmemen önemli değil dedi.Şeker yüklemesi yaptıranlar neden 100 gr yaptırdı??????

Sen ikinciyimi yaptırıyorsun ikinci yapılırsa 100 gr yükleniyor ve benim bildiğim aç gitmen lazım açlık şekerinede bakıyorlar çünkü.

Kızlar peki yarın mi gitsem hastaneye cuma mı 100 luk test için bugun bi 50 lik içtim yarın da 100 lük içersem benim şeker fırlamasın
canım benim pazartesi 50gr yapıldı doktorum cuma git 100 grlık için dedi.bence sende birkaç gün sonra git
çok yüksek değil senin ya korkma düşer inş. benim 210 çıktı çok korkuyorum:26:

jojopcum

maşallah bebişebüyüyorlar artık. benim de cumartesi kontrolüm var kilosunu merak ediyorum malum pek kilo almadım ya o yüzden bebişim kaç garm oldu diye düşünüyorum. sen sondan bir önceki kontrole ne zaman gitmiştin??ve bebiş o zaman kaç gramdı?çünkü aşağı yukarı kaç haftada kaç gram almış ben de bi tahmin yapmak istiyorum

herkese merhaba
bizde şimdi geldik hastaneden . bizimde seker yüklememiz vardı ama bunun yanında diğer kan ve idrar tahlillerimiz vardı bi kısmını sağlık ocagında yaptırdım sabah 9 da 4 tüp kan verdim yarım saat sonra 3 tüp hastanede verdim ve seker için önce ve sonra 2 tüp dahaverdim bayılıyordum .toplam 9 tüp kan verdim aç aç. şeker sonucum öğleden sonra çıkacakmış ama ben yarın gidip doktoruma göstericem.ailemdede seker hastası çok o nedenlede korkuyorum sanırım bende 2. yüklemeyi yaptırmak zorunda kalıcam gibime geliyo :)) bu arada banada aç karnına demişlerdi öle gittim .

dramercim az önce sağlık ocağı doktorumu aradım bugun 50 yarın 100 sonucu değiştirmesin şekerim yüksek çıkmasın sonra mı gitsem dedim o da senin bunu eritecek metebolizman yok mu dedi ben de ama ben hep oturuyorum dedim olsun yarın git bişey lazım olursa cuma tekrar gidersin hafta sonu giriyo araya dedi izin de almıstım zaten yarın gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…