- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.881
slm kızlar naber iyisinizdir umarız biz iyiz çok şükür
merhaba kızlar. benim diğer iki hamileliklerimdede şekerim yüksek çıkmıştı hatta ikincisinde 9 kilo almama rağmen yüksek çıktı. sanırım bunda da çıkar.napalım diyete devam.bu arada bebek arabası soran arkadaşlara önereceğim tek araba maclaren.ben geçen hafta aldım maclarenin techno xt modelini.hafif mükemmel açması kapaması kolay.doğumdan itibaren kullanılıyo. 5 yaşına kadar.bana güvenin başkada hiç bişeye bakmayın.
üzülme cnm ya diyetine falan daha fazla dikkat et bozma moralini bu arada dr muz bizden şeker yükleme testi istemedi bizde dolayısıyla yapmadık bidahakı kontrolümüz 10 ocakta acaba ozmn mı ister bilemiyorum?şükür iyi sayılırız cnm şeker yüklemem fazla çıktı biraz acızık üzgünüm
allah daha iyi etsin canım... Bugün bizim hatunlar sessiz... Havanın rehavetimi... Sene sonu yoğunluğumu anlamadım :))) ya herkes sus pus yada okumaya yetişemiyosun... Yahu bacılar şu işin bir ortasını bulun :))))
üzülme cnm ya diyetine falan daha fazla dikkat et bozma moralini bu arada dr muz bizden şeker yükleme testi istemedi bizde dolayısıyla yapmadık bidahakı kontrolümüz 10 ocakta acaba ozmn mı ister bilemiyorum?
Evet ya biçok kişi var online olan ama kimseden çıt çıkmıyor:))
slm kıssslar biz de geldik ne yapıyosunuz, ne var ne yok,
biz çok üşüdü bugün oğlumla çok da uykusuzduk hala kendimde değilim sanki yemek yedim sofrayı bile toplamadım evim şuan felaket dağınık halde amakalkacak halim yok :44:
hoşgeldin tatlımm bende yuruyus yaptm geldim amaan otr canım yaa dinlen biraz sonra yaparsın acelesi yokbenmde yemek yapmam lazım şipşak
kaç haftalıksın canım.. 25.haftaya kadar bakılıyormuş..
ay işin ötüüsü ben akşam yemeği de yapmadım yavaş yavaş yapıyorum ne yemek yapacaksın benim kafamda yemeğe dair hiçbirşey yo şöyle basit doyurucu beni uğraştırmıycak bişey yapsam ama ne yapsam
cnm biz 24 teyiz
güzel anneler selammm :80: :80: :80:
Biz bugün çok şımarıyoruz kızımla çünkü bugün benim doğum günümmm
Işyerinde pastamızı yedik, kızım kıpır kıpır oldu, annesine hediyesini veriyor, annecim buradayım diye
çok şükür, günlerdir hareket etmesini bekliyordum..
Akşam da eşimle pasta yersek, 1 hafta tatlı yemem herhalde, ne de olsa 10 gün sonra şeker testi varrr :18:
doğum günün kutlu olsun canımgüzel anneler selammm :80: :80: :80:
biz bugün çok şımarıyoruz kızımla çünkü bugün benim doğum günümmm
işyerinde pastamızı yedik, kızım kıpır kıpır oldu, annesine hediyesini veriyor, annecim buradayım diye
çok şükür, günlerdir hareket etmesini bekliyordum..
akşam da eşimle pasta yersek, 1 hafta tatlı yemem herhalde, ne de olsa 10 gün sonra şeker testi varrr :18:
ay bu şeker tetsi herkesin korkulu rüyası oldu
herkesin orusu ama bizim dotordan ses seda yok bakalım bu cuma bende kontrole gidip sorayım benden istemedi böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?