2011 Nisan Anneleri

canım haklısın,evde oturuyor çok yaşlı değilse eline yapışmaz ya yapsın,belki senden çekiniyordur dicem ama aranızda samimiyet varsa ondanda değildir.Ben kayınvalideme ben geliyorum dediğimde Allah var yemeğimizi çayımızı hazır eder.Evime gelsede bütün işimi yapar sanırım.Sen yinede içinde kuruntu yapma herşeye karışmasından iyidir.

yok tatlım çekinmez gayet samimi aslında aramız ama işte. 52 yaşında falan kayınvalidem. Allah uzun ömür versin. Napalım başımızın tacı. sağol canım benim moral verdiğin için:13:

canım 52 yaş da yaşlı değilki.. Hazır yemeği yapabilir.. Ama belkide kendince geline karışmayayım.. Rahatsız etmeyeyim diyede düşünüyo olabilir... Bu kaynanaları anlamak bazen ne zor iş :)))

bencede herşeye karışmasından iyidir :))))))

Selam kızlar şeker yüklemesinden geliyorum 165 çıktı dahiliye uzmanına yönlerdirdiler ne kötü ya şimdi tekrar izin al uğraş

selam kızlar şeker yüklemesinden geliyorum 165 çıktı dahiliye uzmanına yönlerdirdiler ne kötü ya şimdi tekrar izin al uğraş

işyerleri bu dönemlerde anlayışlı davranmaları lazım.. Sıkma canını.. Bişey olmaz... Rejimle düşürürsün inşallah... Bakıyorumda hepimiz şeker anneler olmuşuz.. Düşük çıkan olmaadı neredeyse :)))))))))

bilsem böyle olacağını dünden itibaren dikkate derdim akşam pilav yemiştim o çok yükseltirmiş

gunaydn arkadaşlar herkese bugun uykuyu fazla kaçrdk bzde... eşime kahvaltı hazrlayp gönderdm sonrada biraz oyalandm uykm geldi yattım anca kakltık midem o kadar çok yanmış ki bi ton su içtim valla ay evt şekerden bahsetmiş herkes banada 25.hafta gel dedi dr akşam yedgmz yemekteki şeylerde şekeri çıkaryr muymuş çok ilginç of anam ya guya hamileyz hiçbişey yedrmeyecekler yaknda ... lohusayken herseyden yicem

Kızlar peki yarın mi gitsem hastaneye cuma mı 100 luk test için bugun bi 50 lik içtim yarın da 100 lük içersem benim şeker fırlamasın

ya dikkat ediyorum yine de kilo alıyorum,tamam abartı almıyorum ama alıyorum yinede.Demir ilacına devam eden var mı,bıraksam mı diye düşünüyorum.İçtiğimiz demir hapları da kilo aldırıyormuş çünkü

aaaaaaaaaaa ladryor mu demir ilacı bende bugun yeni başlayacam ona :26: iştah açyrmuş öle mi

doktor bana kalp çarpıntım var diyince vermişti... Kalp çarpıntılarım geçince kestim bende. :))) umarım bir sorun olmaz :))

Selam hanımlar şekerden bahsedilmiş bende cuma günü yaptırdım bir hafta kaçtıktan sonra eşim zorla götürdü ben üç saat aç kalamam diye direndim sabah erkenden gittim önce aç karnına bir tüp aldılar sonra şekerli su içtim bir saat sonra bir tüp daha aldılar ondan bir saat sonra bir tüp daha üç defa verdim kan ilkinde açken 81 çıktı şekerli sudan sonra 102 çıktı en sonkinde 66 çıktı doktorum iyi dedi sonki düşük çıktığı için şekerli bişey yiyip arkasından hiçbirşey yemeden sakın uzun süre aç kalma şak diye düşer bayılırsın çarşıda pazarda dedi zaten aç kalamıyorum o gün ve ertesi gün kendime gelemedim başım ağrıdı aç kalınca ağrır hep hamilelikde eklenince uzun sürdü, ikinci yüklemeyi şekeri 140 ın üzerinde çıkanlara ya da yüklemeden sonra 74 ün altında kalanlara yapılıyor benim bildiğim komşumun şekeri çok düşük çıktı 30 lara kadar düşmüş ertesi gün bir daha yaptılar yine düşük çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…