- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #25.821
günaydın kızlar
bende 19.30 gibi evde oluyorum. 10 gündür kayınvalidem bizde. Haftasonundan yemekleri yapmıştım. Geldiğimde sofra bile kurulmamış, hazır yemeği bile ısıtmamış oluyor. Tamam o olmasa yine ben yapıcam ama evde biri olunca ve geç gidince eve insan bekliyor yani. Aslında çok severim kayınvalidemi ama bu ara kimseye tahammül edemiyorum. Belki ben hizmet etmek zorundayım yanlış düşünüyorum diye kızıyorum bazen kendime:26:
canım haklısın,evde oturuyor çok yaşlı değilse eline yapışmaz ya yapsın,belki senden çekiniyordur dicem ama aranızda samimiyet varsa ondanda değildir.Ben kayınvalideme ben geliyorum dediğimde Allah var yemeğimizi çayımızı hazır eder.Evime gelsede bütün işimi yapar sanırım.Sen yinede içinde kuruntu yapma herşeye karışmasından iyidir.
yssknk cım canım kaç gündür yazamıyorum nasılsın off toplantıya gidiyorum sonra konuşuruz
günaydın kızlar
Bende 19.30 gibi evde oluyorum. 10 gündür kayınvalidem bizde. Haftasonundan yemekleri yapmıştım. Geldiğimde sofra bile kurulmamış, hazır yemeği bile ısıtmamış oluyor. Tamam o olmasa yine ben yapıcam ama evde biri olunca ve geç gidince eve insan bekliyor yani. Aslında çok severim kayınvalidemi ama bu ara kimseye tahammül edemiyorum. Belki ben hizmet etmek zorundayım yanlış düşünüyorum diye kızıyorum bazen kendime:26:
canım haklısın,evde oturuyor çok yaşlı değilse eline yapışmaz ya yapsın,belki senden çekiniyordur dicem ama aranızda samimiyet varsa ondanda değildir.ben kayınvalideme ben geliyorum dediğimde allah var yemeğimizi çayımızı hazır eder.evime gelsede bütün işimi yapar sanırım.sen yinede içinde kuruntu yapma herşeye karışmasından iyidir.
selam kızlar şeker yüklemesinden geliyorum 165 çıktı dahiliye uzmanına yönlerdirdiler ne kötü ya şimdi tekrar izin al uğraş
Selam kızlar şeker yüklemesinden geliyorum 165 çıktı dahiliye uzmanına yönlerdirdiler ne kötü ya şimdi tekrar izin al uğraş
işyerleri bu dönemlerde anlayışlı davranmaları lazım.. Sıkma canını.. Bişey olmaz... Rejimle düşürürsün inşallah... Bakıyorumda hepimiz şeker anneler olmuşuz.. Düşük çıkan olmaadı neredeyse :)))))))))
bilsem böyle olacağını dünden itibaren dikkate derdim akşam pilav yemiştim o çok yükseltirmiş
Kızlar peki yarın mi gitsem hastaneye cuma mı 100 luk test için bugun bi 50 lik içtim yarın da 100 lük içersem benim şeker fırlamasın
tatlım dr a sormadn mı o ne zamn gel dediyse o zamn gt bnce
gunaydn arkadaşlar herkese bugun uykuyu fazla kaçrdk bzde... eşime kahvaltı hazrlayp gönderdm sonrada biraz oyalandm uykm geldi yattım anca kakltık midem o kadar çok yanmış ki bi ton su içtim vallaay evt şekerden bahsetmiş herkes banada 25.hafta gel dedi dr akşam yedgmz yemekteki şeylerde şekeri çıkaryr muymuş çok ilginç of anam ya guya hamileyz hiçbişey yedrmeyecekler yaknda ... lohusayken herseyden yicem
ya dikkat ediyorum yine de kilo alıyorum,tamam abartı almıyorum ama alıyorum yinede.Demir ilacına devam eden var mı,bıraksam mı diye düşünüyorum.İçtiğimiz demir hapları da kilo aldırıyormuş çünkü
ya dikkat ediyorum yine de kilo alıyorum,tamam abartı almıyorum ama alıyorum yinede.demir ilacına devam eden var mı,bıraksam mı diye düşünüyorum.içtiğimiz demir hapları da kilo aldırıyormuş çünkü
aaaaaaaaaaa ladryor mu demir ilacı bende bugun yeni başlayacam ona :26: iştah açyrmuş öle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?